Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי ביום שישי האחרון לבדוק את הרכב הנ"ל בשביל חבר שיצר איתו קשר, אני מתלווה אליו בזמן האחרון מהניסיון הדל שלי באינטרקציה עם מוכרים. המודעה מיד 2, הבחור מנתיבות, מחכה לנו לפני הכניסה לעיר ומוביל אותנו לאזור התעשייה עם התנועה הגועשת שם חונה הרכב, לפני שבגלל ניגשים למכון בדיקה, ולאחר בדיקה ויזואלית, אני מסתכל ברישיון הרכב ורואה שלא שמו מופיע בבעלות אלא שם אימו, ששאלתי לפשר הדבר, הוא אומר לי שעשה זאת בגלל שאין לו עבר ביטוחי(פה נדלקה נורה ראשונה), מציע לי לדבר עם אימו בפלא', הייתי מאוד חשדן כלפיו, לא אהבתי את מקום הפגישה, מי מביא קונה לאיזור תעשייה רועש כשהרכב בחנייה צרה, בנוסף דיבר עם חבר שלי על אופן התשלום עוד לפני שראינו זוג צמיגים, הציע לו מפאת חוסר זמן לקבוע תור במכון בדיקה סמוך, התחייב על בדיקת המכלולים העיקריים, שלח לי היסטוריית עבר ביטוחי על שמו ללא תאונות, הרכב בבעלותו שנתיים פלוס, בעלות קודמת ליסינג לא ידוע אם נהג יחיד, או מס' נהגים, דבר נוסף הוא יד 3, כשדיבר עם החבר אמר לו יד 2, אני כמובן ירדתי מהנושא, אשמח לשמוע תגובות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נפלתם על סוחר. מקווה שירד מהרכב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

הסיפור דווקא הגיוני, בתנאי שזו באמת אמא שלו (קל לאמת לפי תעודת זהות).

אני פעם מכרתי רכב באופן דומה שהיה רשום על שם חמי גם משיקולי ביטוח. זה שהרכב שנתיים בבעלותו מראה שהוא לא סוחר ברכב.

עניין הידיים לא במקום וזו סיבה לגיטימית לפסול עיסקה עקב ההטעיה הזו.

מיקום הרכב מחשיד אבל לא הייתי פוסל בגלל זה, יכול להיות שהרכב המחליף כבר נרכש והרכב בשימוש זמני של בן משפחה אחר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הייתי חשדן אבל גם מאוד חלוק, לא היתה לו בעיה להציג לי תעודת זהות של אימו או לשוחח עימה, הוא אמר שקיבל רכב חדש מהעבודה, והגיע עם סקודה ראפיד חדשה, בעניין הידיים הייתי מאוד ספקן התבלבל, ניסה להטעות, קשה באמת לדעת.

• תוכן חדש...