Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני אמור לבצע טיפול תקופתי לפולקסוואגן פולו 96 שברשותי ורציתי לדעת (בייחוד אחרי ה"יצאת צדיק" המזעזע של שבוע שעבר :cry: ) האם למישהו מכם יש המלצה על מוסך אמין ושלא יחפש לעשוק אותי (יהיה לו קל מאוד, אני ממש לא מבין גדול) באזור המרכז (בני ברק)?

תודה!

פורסם

השאלה היא עד כמה כדאי ללכת לטפל דווקא במוסך מורשה כאשר הרכב כבר יחסית ישן.

הבנתי שהדבר נחשב הכרחי למדי כאשר הרכב חדש וחשיבותו הולכת ופוחתת עם השנים, אני מניח שהדבר גם יתבטא (מן הסתם) במחיר הסופי אבל אני עדיין הייתי מוכן (אני חושב) לשלם מעט יותר אבל להיות רגוע מבחינת העבודה שבוצעה על הצד הטוב ביותר.

כמובן ייתכן שאני נאיבי מאוד בנושא וגם במוסך מורשה אף אחד לא מבטיח לי שיעשו עבודה טובה במיוחד...

פורסם

שלום לך.

בייחוד שאתה מציין שאינך מבין, מחובתך ללכת למוסך המורשה, מכיוון שלא תמיד במוסכים רגילים משתמשים בחלקים מקוריים, ונוזלים מתאימים. למשל מקרה שקרה לי: הייתי צריך לבצע טיפול 90 אלף לפולו 2002 שלי.

הלכתי למוסך לא מורשה שהמליצו לי עליו, דיברתי איתו על חלפים, ראיתי שהבן אדם לא ממש מבין. הוא אמר לי להחליף נוזל קירור מ- G12PLUS בצבע וורד ל- G11 בצבע ירוק. מזלי שלא עשיתי את זה. בדקתי מה רשום על האריזות וכתוב בפירוש שהוורד/אדום מיועד למנועי אלומיניום, והירוק למנועים רגילים. תאר לעצמך איזה נזק הייתי גורם אם הייתי מקשיב לו. אז במוסך המורשה אמנם דוחפים לך מחיר, אבל אתה יודע שהם משתמשים גם בחלפים מקוריים וגם יודעים מה הם עושים. תאמין לי, מאז שהתחלתי לטפל באוטו אצל מוסכים של חברים של אבא שלי זה רק כאב ראש. אתה כל הזמן צריך לבדוק חלקים שהם מתאימים ולא פעם חלקים/שמנים לא מתאימים ואתה צריך לרוץ ולהחליף. נכון, זה יוצא כ- 1/3 מחיר פחות אם הכל מסתדר, אבל לא תמיד שווה את הזמן והעצבים. מה גם שבמוסך מורשה של פולקסווגן אתה מקבל שנתיים אחריות על עבודה וחלפים, שזה משתלם בסופו של דבר.

אז אם אתה לא מבין, לך למוסך שממליצים לך עליו, גם במוסכי הרשת יש מוסכים לא רעים בכלל, אז מקסימום יידחפו לך מחיר, אבל לא יעשו לך נזק, הכי חשוב שתבדוק שהחליפו לך חלקים ששילמת עליהם.

בהצלחה,

איתמר ג'ורג'.

פורסם
מה גם שבמוסך מורשה של פולקסווגן אתה מקבל שנתיים אחריות על עבודה וחלפים, שזה משתלם בסופו של דבר.

שנתיים אחריות? :shock:

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

כן.

אצלי החליפו רצועת טיימינג, אמרו לי:"איתמר, אם יש בעיות, תבוא, יש שנתיים אחריות על הרצועה"

וגם כתוב במודעות במוסך עצמו וגם שלחו לי הבייתה טפסים שבפירוש כתוב:"שנתיים אחריות על עבודה וחלפים מקוריים". לפעמים שווה לשלם מחיר גבוה...

איתמר ג'ורג'.

פורסם

" שנתיים אחריות " לפי תנאי האחריות של צמפיון.

רק אם המחלקה הטכנית יקבעו שיש פגם ייצור בחלק אז תקבל את עלות החלק והעבודה.

אם לא יקבעו כך אז תשלם פעמיים

פורסם

המחלקה הטכנית ?? זה משהו חדש ??

אני הבנתי שהמחלקה הטכנית בצ'מפיון בבני-ברק זה המחסנאי הנחמד והשמנמן ?

לפני חודש שאלתי את יועץ השירות בצ'מפיון איזה שמן גיר ממלאים בגולף שנת 2000 גיר ידני, לאחר דיון שהתקיים בין יועצי השירות נשלחתי למחסנאי לברר איתו את העניין,לאחר שגם הוא לא ידע ביקשו לראות את התווית שמודבקת על המיכל של השמן.

זה מחלקה טכנית ? או שהבחורה בשירות לקוחות.

איזה כייף לי :)

פורסם

קודם כל קבל עצת זהב :

לעולם , אבל לעולם , אל תכנס לטיפול / ייעוץ בצ'מפיון בני ברק

אני מטפל בסיאט שלי בפליקס בת"א , לא זול , אבל מקצועי ואמין .

פורסם

בדרך כלל אני מטפל ברכב בעצמי בימי שישי כאשר לא יורד גשם.

לאחר ביקור במוסך בבני-ברק לצורך החלפת רצועת תיזמון הבנתי שאין עם מי לדבר.

יש פקידות נחמדות, דלפק יפה עם קפה ועוגיות שירותים נקיים.

פורסם

המחסנאי זה הבחור עם כיפה והמשקפיים.... כמו עכבר מעבדה כל הזמן הוא סגור שם... "אף אחד לא רוצה לדבר איתי?"

הם פיסמו בעיתון שהם מחפשים מנהל טכני- זא שאין כרגע מנהל טכני.

הם התקשרו אלי בנוגע לתחקיר הפאשלה שהמורשה שלהם מוטור אפ עשו לי, הבטיחו לקבוע פגישה עם המנהל הטכני... אבל עד היום לא קבעו לי...

פורסם

לא !

זה השמן שעובד כבר 30 שנה במחסן שלהם ורוצה לצאת לפנסיה.

דווקא בחור נחמד שעושה את עבודתו נאמנה.

בקשר לעכברון גם אותו אני מכיר.

• תוכן חדש...