Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למען האמת אני לא חושבת שצריך למנוע פרסום על האירועים באתר. להקפיד על חברות הנוכחים זה דבר אחד אבל אם יפורסמו פעילויות המועדון לציבור הרחב זה מוריד ערך פרסומי רב מאוד מהמועדון עצמו שזקוקלכל פרסום ולכל דחיפה.
לפי זה את משלמת חברות במועדון ,ומי שלא בא לו נהנה מן ההפקר.לא כך?

zeev

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא הבנת את כוונתי - לפרסם את הארוע - כן.

להרשות את השתתפותם של אלו שאינם חברי מועדון בהרצאות טיולים וכו' - לא.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
לא הבנת את כוונתי - לפרסם את הארוע - כן.

להרשות את השתתפותם של אלו שאינם חברי מועדון בהרצאות טיולים וכו' - לא.

הבנתי גם הבנתי,אם את מפרסמת באתר זה שרות,ומי שלא חבר זה שרות חינם,אפשר לקרוא אח"כ בפורום ולא צריך להגיע בערב לרמת-אביב. שבוע טוב-זאב

zeev

פורסם

אמרתי לפרסם את הארוע - לא את כל מה שהיה בו פרט לפרט..

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

לפני שפותחים את החומוס:

יפורסם איזשהו סיכום של הדברים שנאמרו בהרצאה בקלאסיקון הקרוב?

* מתי יוצא עוד אבטומוביל?

** אודי, עם חוקים.

ברזל.

:wink:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
יאללה סולחה......
אהההההההההההההה.נתפשר על זה,אחרי הכל הרבה יותר טוב מאשר לריב עם אשה,זה להכנע לקפריזות שלה. ורנציק,לך וכמובן ליוליה לילה טוב-זאב.

נ.ב.לשניכם רשמנו חיסור בערב שבת.

zeev

פורסם
זאב - לסבא יש יום הולדת 76 פעם בחיים :)
מזל טוב לסבא עד 120ואני מרשה לעצמי לאחל מכל חבריך במועדון{את הטיעונים תעלי במשפט}

לילה טוב-זאב

zeev

פורסם
שתי נקודות

באתר המועדון המשודרג מתוכנן פורום.

מצד אחד זה יכול להוריד את ערכו של הפורום הנוכחי וחבל, כי הפורום הזה מהווה נקודת מפגש בין המועדון וכלל חובבי הרכב.

מצד שני, ניתן לפתוח שם פורום סגור ובו יהיה מידע רק לחברי המועדון.

מה דעתכם?

לדעתי הפורום שיהיה באתר המועדון לא יהיה בר תחרות לפורום הנוכחי.

לכן, ספק אם יש טעם להקים אותו, צריך להמשיך ולהשתמש בקרספורום.

אחת המעלות של פורומנו היקר היא שמשתמשים בו הרבה חבר'ה, בעיקר כאלו שאינם חברי מועדון ה-5, וברובם צעירים יותר מאשר מרבית החברים במועדון. [אני יוצא דופן. אז מה???]

לא נראה לי שתהיה פריחה לפורום חדש.

מה שכן צריך, זו האפשרות לתקשורת טובה יותר ואינפורמציה רבה יותר שתועבר דרך אתר המועדון. אינפורמציה זו תינתן לחברים בלבד, על ידי קוד זיהוי אישי. במשך הזמן ניתן יהיה לזהות את הצרכים והדרישות של החברים ולנסות לשפר.

• על פי ששמעתי ממקורות יודעי דבר, אם יהיה פורום - הוא ינוהל על ידי חבר המועדון הצפוני בני זהר.

עדיין, יש לחשוב במקביל לשידרוג האתר, על בונוסים נוספים שיוכלו לקבל חברי מועדון,

אולי על ידי כך שיוגדלו בצורה משמעותית דמי החבר, שהיום עומדים על סכום חודשי מגוחך [אבי, צפה להתקפות חזיתיות . . .].

בכסף שיהיה בקופת המועדון ניתן יהיה להעניק לחברים תמורה טובה יותר, ופועל יוצא מכך - מצטרפים נוספים.

אני יודע שזה מקומם ויגרום לחלק לאמר "גם כעת זה יקר והוא רוצה פי ארבע?".

הביטו סביבכם וראו כמה עולה היום כל פעילות חודשית שהיא. חוג לילד, ערבי שירה חודשיים, מכון כושר, מנוי לבריכה וכד'. כעת חישבו, האם אתם מבלים יותר זמן בשריטה שקשורה ברכב, או עם אותן פעילויות/חוגים/או האל יודע מה. אני חושב שהתשובה ברורה.

כולנו רוצים וחייבים מועדון חי, פעיל, מאתגר, ואי אפשר לעשות כל זאת עם דמי החבר הנוכחיים.

לדוגמא, בואו ונגלגל בראש סכום של 75 ש"ח לחודש [מחצית מעלות חוג ממוצע] עבור חברות במועדון. נישן על זה כמה ימים, נפנים את העניין, ונתחיל לחשוב מה נוכל להפיק מההגדלה המשמעותית של התקציב הכולל.

נראה לי שאחרי השוק הראשוני, ותקופת הסתגלות קצרה, נסכים שזו הדרך.

שבוע טוב ונעים - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
דעתי האישית מאד נוחה מהעניין !! למרות שמשקלו של פורום כזה לא יהיה רב.

ושאלת השאלות היא - מי ינהל אותו?? :smile:

ותשובת התשובות הינה:

אתר המועדון החדש שמתוכנן לעלות בקרוב, ינוהל ע"י החבר ליאור ברוך, בכפוף לוועד העמותה.

ישנו שירשור דביק בו נתבקשו חברי העמותה להגיש מועמדות לניהול הקטגוריות השונות, ובהזדמנות זאת אני מזכירה כי תאריך היעד נכון להיום הוא ה-19 בחודש.

מבנה האתר הוצג בפני וועד העמותה אשר לו זכות ראשונים להציע שינויים שיפורים ולאשר סופית, כאשר תנתן אפשרות גם לשאר החברי העמותה להציע ולהביע חוות דעת בשלב מאוחר יותר לאחר העלאת האתר לאוויר, ואין בכך למנוע מלהעלות הצעות כבר מעכשיו כפי שנעשה בחלק מן התגובות בשירשור זה.

שבוע טוב

אירית

פורסם

בהמשך להודעה של אירית תפרידו בבקשה בין ניהול האתר וניהול הפורום באתר.

האתר ינוהל על ידי ליאור אבל הפורום באתר (אם יהיה פורום) ינוהל על ידי מישהו שימונה על ידי ועד המועדון.

ובקשר לדברי יוליה, הארועים מפורסמים כאן בפורום שהוא פתוח לכוווולם.

לדעתי באתר חייב להיות פורום או דף חסוי שייפתח על ידי סיסמא ובו התקצירים של הארועים שפתוחים רק לחברי המועדון.

וביחס לאבטומוביל, הוא בשלבי הכנה סופיים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...