Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הינני רוצה לרכוש מצלמה דיגיטלית, לפחות 4/5 מגה פיקסל, בעלות של עד 1500 ש"ח, ורצוי שתהיה בעלת כרטיס CF כיון שיש לי כזה של 256MB זרוק פה :)

היה לי בעבר את ה CANON A80 , והייתי מרוצה ...עד הגג !

לאחר שהסתכלתי ב ZAP על ה CANON A95 , קראתי שיש בעיה עם עיניים אדומות ועוד מס' דברים

האם יש מצלמה טובה יותר במחיר הזה ?

אשמח לתגובות :)

תודה.

פורסם

אני גם מחפש מצלמה בידיוק עם אותן דרישות... מצאתי אחת ב1700 נראת ממש טוב.

http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=OUZ3

וגם זאת

http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=5006024

במיקרה מצאתי את זה:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35937

:shock: :shock: :shock:

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אוי, התלבטות בדיוק כמו שלי..

לפני כשלושה שבועות רכשתי מצלמת Canon A95, בערך במחיר שציינת. רכישת המצלמה לא הגיעה ללא סקר שוק מקיף.

שתי המועמדות הסופיות שלי היו הסוני DSC-W1 והקאנון A95. לקו הסיום הגיעה הקאנון, כפי שנאמר.

הסוני מצלמה מעולה לצלמים של מצב AUTO. מעט מאוד אפשרות לשליטה ידנית על המצלמה, כך שאם חשקה נפשך במצלמה של "שגר ושכח", הסוני עושה רושם טוב. שני יתרונות נוספים - הסוני מסתפקת בזוג סוללות AA (בניגוד לקאנון שדורשת רביעיית סוללות, משקל...) והדריבר של הסוני טוב יותר (מופיע ככונן נוסף במחשב, לא כמו בקאנון הדורשת דרייבר מיוחד ומיליון תוכנות שיותקנו במחשב).

הקאנון טובה מאוד. מצב AUTO מחורבן. אגב, בעיית העיניים האדומות שתיארת קוראת בעיקר במצב AUTO. עבור למצב צילום לילה או צילום בתאורת חדר, ואין כמעט עיניים אדומות. כל עוד תשתמש בפונקציות הבסיסיות של המצלמה כדי להתאים את הצילום לתנאי הסביבה, תקבל תמונות מדהימות! מה גם, שאני עדיין לא למדתי להשתלט על כל הפונקציות לשליטה ידנית שיש.

יתרונות - צריכת סוללות נמוכה (רביעיית סוללות נטענות 2500MAH החזיקו אצלי שבוע של צילום אינטנסיבי) ומסך מסתובב ואיכותי.

לדעתי, אם אתה לא חושש מהתעסקות עם הגדרות, לך על הקאנון. מעולה.

אגב, ממליץ בחום על Camera4less. קניתי מהחנות עצמה, לא מהאינטרנט, והם נראים ממש בסדר. מדובר בחנות בגודל של קופסאת גפרורים בבני ברק, שהתור בכניסה לחנות מגיע עד לכביש. אנשים נכנסים ויוצאים כל הזמן. השירות מעולה, והמחירים ממש זולים.

קניתי את הA95, עם כרטיס של 512, רביעיית סוללות חזקה במיוחד ותיק למצלמה ב1900 ש"ח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המצלמות של CANON מעולות ומתאימות למי שמחפש לצלם מבלי להתעסק הרבה בהגדרות (רוב המשתמשים הביתיים). האיכות מצויינת ומבחינת גודל/מידות היא נוחה ביותר.

המינולטה מציעה כיום זום אופטי (לרוב X8 או X12) שמצלמות אחרות לא מגיעות אליו בטווח המחירים הללו. זה בא לידי ביטוי בגודל פיזי גדול יותר מה-CANON, משקל גבוה יותר וצורה פחות נוחה בגלל עדשה ארוכה יותר. האיכות גם כן מצויינת וניתן לקבל ביקורות באתרים הפופולאריים ברשת הבוחנים דגמי מצלמות מהסוג הזה.

אם אתה יכול להסתדר עם זום אופטי של X4 או בסביבתו, ה-CANON תעשה את עבודתה נאמנה. אם אתה מוכן להתפשר על משקל גבוה יותר וגודל פיזי פחות נוח בתמורה לזום אופטי פצצתי - המינולטה היא אופציה נהדרת !!

רכישה מהנה ;-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הפוג'י S5500 לא ממש טובה, יש לה בעיות שלך בריחת פוקוס שלא נראית כשמצלמים אבל בפיתוח זה נראה בעין וזה לא ממש נחמד.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
נכון!!!

יש לך 4800?

יש לי רק 3100 :|

אבל אני מרוצה ממנה מאוד

בעתיד נביא משהו רציני יותר :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...