Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

קניתי מרצדס V-Class 2019 ואשמח לעזרתכם בשדרוג הסאונד ברכב.

היום מותקן בו מסך אנדרואיד שעובר בין מערכת האנדרואיד למערכת המקורית של מרצדס.

כמו כן יש ברכב 2 רמקולים אחוריים ופס ארוך של רמקול צמוד לשמשה הקידמית, איכות המוזיקה היום די בנונית.

חשבתי להשקיע במערכת מולטימדיה + רמקולים חדשים בתקציב של 5000-6000 ש"ח (גמיש).

הדרישות מהמערכת הם:
1. לא אנדרואיד, אני לא מחזיק בסמארטפון ולכן אין משמעות לשיקוף הטלפון, אלא רק חיבור טלפון פשוט דרך בלוטוס.

2. סאונד ברמה טובה,  אני לא אודיופיל, אבל מרגיש הבדלים ואיכויות של סאונד.

3. התממשקות למערכת של מרצדס עם התצוגה המקורית, שליטה על המזגן והגדרות הרכב וקורא הדיסקים.

4. חיבור למצלמות קדמית ואחורית ועדיף גם בצדדים (יש התקנה מקומית של מצלמות בצדדים שהיו מחוברות למסך קטן שהפסיק לעבוד).

5. עדיף אפשרות לניווט כמו IGO/GARMIN וכדומה ולא WAZE.

ברכב הקודם שהיה לי התקנתי KENWOOD 4025 ודי נהנתי, אבל היום אני מעדיף משהו קצת יותר מתקדם, עם מסך יותר גדול וכמובן שיעמוד בתנאים הנ"ל.

רעש מנוע הדיזל נשמע היטב ברכב וחשבתי לעשות בידוד רעש לשיקולכם.

רוב תודות

נ.ב. אם צריך אצלם את מה שיש ברכב כרגע, זה נראה מערכת סינגל דין עם מתאם שאולי אפשר להפוך לדאבל דין.

פורסם

אתה בטוח של זה V קלאס ולא ויטו? כי המערכת בין הדגמים שונה וב- V קלאס תמיד היה מסך מקורי. אם אתה רוצה תמיכה במצלמות דרך המסך ומערכת ניווט שהיא לא WAZE, זה רק מערכת אנדרואיד ועוד אחת מתקדמת עם אפשרות חיבור למספר מצלמות. לגבי השאר, אתם למומחים כאן להגיב. 

פורסם

לפי מה שראיתי זה לא אנדרואיד, זה רק עם אופצייה לשיקוף טלפון אנדרואיד.

וגם האיכות של המכשיר אמורה להיות בסיס יותר טוב למוזיקה לא?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...