Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלחמת מחירים?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 שעות, Jack457 כתב:

145K נשמע הרבה יותר הגיוני מאשר 172. 
מה שעניין אותי זו יחידת הכוח, נשמע שהונדה הקשיבו לתלונות שהג'אז (הברידית או לא) היא ע ג ל ה.

על הצורה אני לא משתגע -- גוף גוץ שנראה קצת כאילו מעכו אותו קצת משני הצדדים. אבל לא התכנסנו בגלל אסתטיקה. 

הרכב מוכר פרקטיות דרך תכנון חכם ובמחיר של הייבוא המקביל הוא נראה כמו קנייה סופר משתלמת

נ.ב. השילוב של החלונות עם קורה A מעולה לראות בעיר.  

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הם רק עכשיו התחילו עם הייבוא של הטיגואן 2 ליטר והוזילו מעט את ה-1.5

תן להם עוד קצת וגם הטיגואן יגיע לגיולים כמו ה-ID4 וה-ID5.

קיה התחילו למכור גרסה מוזלת לספורטאג' ההיברידי הארוך.

וגרסה מאובזרת יותר לנירו (והוזילו את המחיר למוניות ל-85 אלף).

הייתי שמח לראות אותם מנסים להחזיר את הפלאג אין בגרסה מוזלת.

וגם הייבואנים המקבילים מצטרפים לחגיגה, אחד מהם מציע את היאריס קרוס ב-160 אלף (מחיר זהה לרגילה), אבל בגרסת ה-130 כ"ס החזקה יותר.

לפני 19 שעות, Mike808 כתב:

גרסת הכניסה עלתה 170, דגם מאובזר 185 וה-gr עם מנוע 2 ליטר עלה 220

ה-CHR עם מנוע 2 ליטר, היתה הורסיה היחידה שהגיע עם מנוע ה--2 ליטר ההיברידי בייבוא סדיר.

הגיעו עוד כמה יחידות של קורולה וקורולה קרוס עם המנוע הזה בייבוא מקביל בלבד.

בתאריך 4.2.2026 בשעה 17:37, 3n כתב:

הנירו נמכרה בעבר בגירסאת פלאג אין עם 183 כ"ס , משום מה היבואן מסרב לייבא שוב את הרכב ומצרף עוד רמת גימור לנירו שממילא לא נמכרת ומוצאת את עצמה במסלולי יד 2 ב 158K במקום המחירון המופרך של 178K.

שביטלו את ההקלה במס על ההיברידיות, אותה שנה הרוב התמקדו בייבוא של דגמי פלאג אין (ראב 4, 3008, גרנדלנד...) ואז גם פסק הייבוא של טויוטה פריוס.

קיה אז הביאו את הנירו החדשה בהתחלה רק בגרסת פלאג אין - מכרו בהתחלה כמה יחידות היברידיות רק למוניות.

אחרי שנה הפסיקו את הטבות המס גם לפלאג אין והייבואנים חזרו לייבא גרסאות היברידיות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 6 שעות, 3n כתב:

מבצע מכירות בפולקסווגן - 18-20 בפברואר 2026 - cartube

רכבי האספנות של VW מגיעים למבצעי מכירות ...

2000 שקל הנחה על הגולף שכלל לא נראית על כבישי ישראל..

מצחיק.

באיזה סרט יפה הם חיים עם הגולף המאובזרת סביר (רמת גימור אמצעית) ב 185 אלף שקל שנותנים עליה הנחה של 2000 שקל. זה בטוח יגדיל את המכירות מ 20 יחידות ל 22 לפחות 🙄

לא יודע אם ליבואנים כבר לא אכפת מהמותגים המסורתיים שלהם והם מרוכזים רק בסיניות שיכולים למכור או שהם עד כדי כך מנותקים מהמציאות שם. 

פורסם

השיא הוא דגם הבסיס עם 116 כ"ס עוצמתים ב 174K .

לא פלא שVW חדשה נדירה על כבישי ישראל , היבואן עושה הכל כדי לא למכור.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, Doron_Z כתב:

באיזה סרט יפה הם חיים עם הגולף המאובזרת סביר (רמת גימור אמצעית) ב 185 אלף שקל שנותנים עליה הנחה של 2000 שקל. זה בטוח יגדיל את המכירות מ 20 יחידות ל 22 לפחות 🙄

לא יודע אם ליבואנים כבר לא אכפת מהמותגים המסורתיים שלהם והם מרוכזים רק בסיניות שיכולים למכור או שהם עד כדי כך מנותקים מהמציאות שם. 

נכון לעכשיו הגולף היא היחידה שנשארה בקטגוריה - האסורה לדוגמא גם בדרך לעזוב.

כל השאר - עזבו או שהייצור פסק.

• מבאס 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 10 שעות, itsik170 כתב:

נכון לעכשיו הגולף היא היחידה שנשארה בקטגוריה - האסורה לדוגמא גם בדרך לעזוב.

כל השאר - עזבו או שהייצור פסק.

המחירים המופרכים שבהפ שווקה האסטרה והגולף לא פלא שזה המצב , הייתי שמח לגולף במחיר שפוי של 160K לדגם עם 150כ"ס בדומה לאוקטביה , אבל היבואן חושב שיש לו מיני מרצדס ולכן הדרך להנחות עומק די ברורה.

• אהבתי 2
פורסם

אם המאזדה 3 סדאן הגיעה בהנחות ל 160 אלף אז אין סיבה שהגולף לא יכלה לרדת נגיד ל 165 עם המנוע הנורמלי. מדבר נטו מבחינת תמורה לכסף/איכות של הרכב. הגולף לא יותר רכב ממאזדה 3 ובטח שלא הגיוני שיעלה יותר מ CX5 חדשה מהחברה שהיא בכל זאת ממוצבת בקטגוריה גבוהה יותר. 

מבקשים מחירים מופרכים ואז מתפלאים על הכישלון.

פורסם

ייצכן שמכלל ההיצע שלה צ'מפיון לא מעוניינת להרים את המכירות של הגולף, ולכן לא דואגת לתמחר אותה אטרקטיבית. אולי כי הרווחיות עליה פחות טובה ואולי כי לא מקבלת עליה מחיר טוב מהיצרן 

יענו, מעדיפה למכור דגמים אחרים שלה במחיר הזה ולהשאיר את הגולף במיצוב גבוה יותר. 

פורסם
Just now, falou כתב:

ייצכן שמכלל ההיצע שלה צ'מפיון לא מעוניינת להרים את המכירות של הגולף, ולכן לא דואגת לתמחר אותה אטרקטיבית. אולי כי הרווחיות עליה פחות טובה ואולי כי לא מקבלת עליה מחיר טוב מהיצרן 

יענו, מעדיפה למכור דגמים אחרים שלה במחיר הזה ולהשאיר את הגולף במיצוב גבוה יותר. 

על פי הנראות בכביש , VW על מגוון דגמיה היא פריט אספנות ..

• אהבתי 1
פורסם
לפני 18 שעות, Doron_Z כתב:

תלוי איך אתה מגדיר מציאות. המציאות של עסק היא בראש ובראשונה... לשרוד.

היסטוריה / תדמית / מסורת לא מספקים מזומנים למכולת.

אם היצרן הגרמני לא מצליח לספק סחורה במחיר משתלם, אז עדיף להתרכז במה שכן מביא כסף,

ולתמחר מראש את הסחורה הגרמנית במחיר שמסנן נודניקים.

עצוב אבל מציאותי.

• מעניין 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 10.2.2026 בשעה 11:57, hans כתב:

תלוי איך אתה מגדיר מציאות. המציאות של עסק היא בראש ובראשונה... לשרוד.

היסטוריה / תדמית / מסורת לא מספקים מזומנים למכולת.

אם היצרן הגרמני לא מצליח לספק סחורה במחיר משתלם, אז עדיף להתרכז במה שכן מביא כסף,

ולתמחר מראש את הסחורה הגרמנית במחיר שמסנן נודניקים.

עצוב אבל מציאותי.

אני לא חושב שזה עצוב. 

אני אוהב גיר ידני, אבל השוק לא קונה. היבואן לא אשם, זה החיים. 

עסק לא רק שורד, וגם חברה שתחת מלכ"ר, כמו צ'מפיון, מנסה להרוויח כמה שיותר. 

מכונית קומפקטית, כמו הגולף, נמצאת בסיגמנט עם ביקוש פוחת. מה לעשות...

פורסם
לפני 41 דקות, falou כתב:

אני לא חושב שזה עצוב. 

אני אוהב גיר ידני, אבל השוק לא קונה. היבואן לא אשם, זה החיים. 

עסק לא רק שורד, וגם חברה שתחת מלכ"ר, כמו צ'מפיון, מנסה להרוויח כמה שיותר. 

מכונית קומפקטית, כמו הגולף, נמצאת בסיגמנט עם ביקוש פוחת. מה לעשות...

הגולף דומה מאוד במימדים לקונה שבה אני נוהג היום , אני חושב שיש לא מעט אנשים שהיו מעדיפים לנהוד בגולף מאשר בקונה אם הגולף הייתה מתומחרת בהגיון.

האמת היא שקונצרן VW לא במצב מי יודע מה , ניתן לקבל מחירים טובים מהיצרן בעת הזו השאלה היא המוטבציה של היבואן המקומי שככל הנראה שם היא לא מי יודע מה גבוהה .

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...