Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלחמת מחירים?

פוסטים מומלצים

פורסם

@3n מאיפה הבאת את הנתון של 129 כ״ס ?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

ההודעות מעליך היו בנושא חשמליות. דובר על קיה ev6 שלא מיובאת כרגע ועל ה ev3 שקיבלה 3 רמות גימור.

כן האירופאים דפקו את השוק עם התקנות ההזויות שלהם. גם בבנזין רגיל הספקים הורדו מ 180 ל 160. (טוסון וספורטאז׳) ולכן מביאים היום מפרט אמריקאי/קנדי שמאפשר להמשיך עם ה 180. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 3 דקות, zaf כתב:

ההודעות מעליך היו בנושא חשמליות. דובר על קיה ev6 שלא מיובאת כרגע ועל ה ev3 שקיבלה 3 רמות גימור.

כן האירופאים דפקו את השוק עם התקנות ההזויות שלהם. גם בבנזין רגיל הספקים הורדו מ 180 ל 160. (טוסון וספורטאז׳) ולכן מביאים היום מפרט אמריקאי/קנדי שמאפשר להמשיך עם ה 180. 

הנירו נמכרה בעבר בגירסאת פלאג אין עם 183 כ"ס , משום מה היבואן מסרב לייבא שוב את הרכב ומצרף עוד רמת גימור לנירו שממילא לא נמכרת ומוצאת את עצמה במסלולי יד 2 ב 158K במקום המחירון המופרך של 178K.

פורסם

יבואן יכול, אם ירצה, ליבא את הנירו בתקינה קנדית שם המנוע מגיע עם אותם 180 סוסים. כל עוד מיובא הרכב בתקינה אירופאית, ההספק יורד משמעותית. 

image.thumb.png.0c0003b048502ca80b57c23b0ac0c1b7.png

פורסם
לפני 16 שעות, zaf כתב:

כן האירופאים דפקו את השוק עם התקנות ההזויות שלהם.

מהרסיך ומחרביך...

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

באופן שקט אחרי שיוניון החזירו את הקורולה סטיישן בעקבות החרם הטורקי, כעת הייבוא שלה פסק.

אבל ממה שאני רואה, הרכב עדין מוצע בייבוא מקביל אצל דילרים של מוניות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

https://wheel.co.il/יבוא-מקביל-הונדה-גאז-היברידית-crosstar-ב-27410-שקל/

אני לא אתפלא אם יתחיל גם ייבוא מקביל של סיוויק הייבריד.

התמחור של הייבואן המקביל פה נורא מעניין - הג'אז קרוסטור מתומחרת בסביבות אותו מחיר של היאריס ההיברידית.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

פורסם
בתאריך 5.2.2026 בשעה 23:01, itsik170 כתב:

התמחור של הייבואן המקביל פה נורא מעניין - הג'אז קרוסטור מתומחרת בסביבות אותו מחיר של היאריס ההיברידית.

הפוטנציאל לא רב בכלל סיביק \ ZRV במחירים של 180-190 אלף ש"ח יכול להיות הצעה טובה ביבוא מקביל מול עדר הסיניות אשר אוכלות כל חלקה טובה בשוק הרכ הישראלי...

פורסם
בתאריך 6.2.2026 בשעה 00:01, itsik170 כתב:

145K נשמע הרבה יותר הגיוני מאשר 172. 
מה שעניין אותי זו יחידת הכוח, נשמע שהונדה הקשיבו לתלונות שהג'אז (הברידית או לא) היא ע ג ל ה.

על הצורה אני לא משתגע -- גוף גוץ שנראה קצת כאילו מעכו אותו קצת משני הצדדים. אבל לא התכנסנו בגלל אסתטיקה. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני כשעה, 3n כתב:

ביבוא מקביל: טויוטה C-HR במחיר של 169,990 שקל - cartube

הרכב עלה אצל היבואן הרשמי כמעט 200K..

עד שנה שעברב ייבואנים מקבילים מכרו אותו סביב 190 אלף.

עכשיו הוא חזר למחיר המקורי שהיה עם תחילת הייבוא ב-2024 ועד לחרם הטורקי.

פורסם
לפני 12 שעות, Mike808 כתב:

גרסת הכניסה עלתה 170, דגם מאובזר 185 וה-gr עם מנוע 2 ליטר עלה 220

הדגם ביבוא מקביל דומה ברמת האיבזור שלו לדגם המאובזר עם בונוס של גלגל רזרבי צר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...