Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פחח מקצועי בזול - מכירים ?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מישהו מהמשפחה נסע ברכב ללא טסט וללא ביטוח חובה/צד ג' 

והוא פגע ברכב קיה פיקנטו GT 2024 , אין לו כסף (חוץ מזה שהרכב שלו הושבת בעקבות התאונה עקב זה שלא שווה להשקיע ברכב כי הוא זול מאוד) והוא מתכוון לקחת הלוואה לצורך התיקון  - האם מישהו מכיר פחח שיעשה עבודה טובה במחיר זול/טוב ?

(אין צורך להטיף מוסר זה ברור שלא נוסעים באופן כזה)

אזור המרכז

Screenshot_2025-04-07-15-46-53-680_com.whatsapp.thumb.jpg.4de5576b8343196a41d0f66c75fa5423.jpgScreenshot_2025-04-07-15-46-48-809_com.whatsapp.thumb.jpg.5a0c3eafedeef7f0f009543c570a6675.jpgScreenshot_2025-04-07-15-46-44-264_com.whatsapp.thumb.jpg.65f4ab0b4a8f542cd1a9676fbf7a93ac.jpg

עריכה אחרונה על ידי Deutz912
פורסם

מאיזה אזור בארץ? 

יש את חמודי נראה לי מתלפיות, יש עליו המון המלצות. 

058-5159991 

לפני 2 דקות, Deutz912 כתב:

אין צורך להטיף מוסר

אחרי כזה סיפור ברור שכבר אין צורך...

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

האם זה לא תלוי בבעל הרכב שנפגע?

למה שהנפגע יהיה מוכן ללכת לפחח שהפוגע ממליץ ?

אם אני (לדוגמא) הייתי בעל הרכב הנפגע, הייתי הולך לפחח לפי בחרתי ורצוני ומגיש את החשבון לנהג הפוגע.

או שיצא לו לפגוע ברכב של צדיק.

כזה צדיק שנתן לו להחליט לאיפה לקחת את הרכב ?

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, Camaro 92 כתב:

שלח את התמונות הללו בווטסאפ לפחחים באיזורך ובקש הצעות מחיר לתיקון, בהצלחה

אם הייתי מכיר פחחים והיה לי ווטסאפ הייתי עושה את זה.. אבל אני לא מכיר פחחים ואין ווטסאפ

לפני 12 דקות, IsraCar כתב:

האם זה לא תלוי בבעל הרכב שנפגע?

למה שהנפגע יהיה מוכן ללכת לפחח שהפוגע ממליץ ?

אם אני (לדוגמא) הייתי בעל הרכב הנפגע, הייתי הולך לפחח לפי בחרתי ורצוני ומגיש את החשבון לנהג הפוגע.

או שיצא לו לפגוע ברכב של צדיק.

כזה צדיק שנתן לו להחליט לאיפה לקחת את הרכב ?

בעלת הרכב שנפגעה הלכה למוסך באיזור ראשון לציון שנתן הצעת מחיר של החלפת הטמבון אחורי + תיקון תא מטען 6,800 ש"ח בערך, אעפ"כ היא הסכימה ללכת לכל מקום באזור המרכז שיעלה אפי' יותר זול ושהתיקון יהיה טוב (בגלל שהיא מבינה את המצב הכספי), הרכב שלה רק 4 חודשים על הכביש והיא הסכימה ללכת לאן שישלחו אותה באמת כל הכבוד..

• אהבתי 3
פורסם

האמת, מחיר התיקון שהתקבל במוסך בראשון לציון ( שכולל  החלפת טמבון ) לא יקר לרכב בן 4 חודשים .

• אהבתי 1
  • מבאס 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אפשרות נוספת פחות מומלצת אבל זולה יותר: היא מפעילה ביטוח מקיף שלה על תאונה עצמית, משלמת השתתפות עצמית נניח 2000 שקל, והפוגע מוסיף לה עוד נניח 2000 שקל על התייקרות עתידית של הפרמייה. אז סה"כ  4000. היתרון בכך, שהיא תקבל מוסך מקצועי שישתמש בחלפים מקוריים במידת הצורך, ואולי אפילו היא תקבל מהם רכב חלופי ליומיים...

• רעיון טוב! 2

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

שים לב שבעלת הרכב (ובעלה/אחיה/הבן שלה וכו') צריכה להיות מרוצה מהתיקון.

כך שאם הוא ילך למישהו שמתקן סבבה אבל לא מושלם הוא יצטרך ללכת לשלם עוד פעם למישהו שמתקן מושלם.

יש לה רכב חדש.

מאוד קשה להגיע לרמה של רכב שיצא מהמפעל

והפחח הנבחר יצטרך להגיע לרמה הזאת.

זול זה לא יהיה.

סיכוי סביר שזה יגמר בהחלפת טמבון + צביעה+ תיקון מערכת רוורס מקורית (לא אלי אקספרס)

מקווה שיצליחו ליישר טוב את דלת תא המטען. וגם שם יצטרכו צביעה אחרי הישור. 

נאמר כאן 6800

אני חושב שזה מחיר סביר.

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, thebaron כתב:

אפשרות נוספת פחות מומלצת אבל זולה יותר: היא מפעילה ביטוח מקיף שלה על תאונה עצמית, משלמת השתתפות עצמית נניח 2000 שקל, והפוגע מוסיף לה עוד נניח 2000 שקל על התייקרות עתידית של הפרמייה. אז סה"כ  4000. היתרון בכך, שהיא תקבל מוסך מקצועי שישתמש בחלפים מקוריים במידת הצורך, ואולי אפילו היא תקבל מהם רכב חלופי ליומיים...

לא הייתי מייעץ לעשות זאת מ2 סיבות - 1.גזל, 2. יגרום לצד הנפגע לצבור שוב 3 שנים בלי תאונות.

עכשיו בדקתי לפי מספר רכב והוא לא 4 חודשים על הכביש, הוא מ 07/2024 - 9 חודשים. שנת ייצור של הרכב 2023

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, tan tan כתב:

אם אתה חושש מגזל אתה צריך ליידע אותה גם בזה 

חבר, אם מחליפים את החלק אין ירידת ערך

אם עושים פחחות וצבע אולי יש, אמרתי לכאורה כן כי במקרה דומה נכנסו בחבר עם רנו מגאן 2018 פגעו לו ב- טמבון אחורי, תא מטען (כולל פנים התא מטען, ואחרי תיקון הוא לא חזר לקדמותו כמו שבא מהיצרן), כנף, פנס אחורי - שם היה תיקון פחחות וצבע בלבד ללא החלפת החלקים (חוץ מפנים התא מטען שלא היה מושלם ב 100% לא היה נראה שהרכב עבר תאונה) ושמאי נתן הורדת ערך של 5K ש"ח (לפני התיקון), כאן זה לא כ"כ דומה ולכן לא בהכרח שיש ירידת ערך לכן אמרתי "לכאורה"

בכל אופן בבקשה לחזור לענין שלשמו השרשור נפתח אם אתה מכיר מישהו תגיב, אם לא כל תשובה אחרת לא מועילה

פורסם

נראה שגם הפחח צדיק, ויתכן שהנזק האמיתי יותר גדול. על נזק לכאורה דומה לסוזוקי שלי הביטוח של הפוגעת שילם לפני 5 שנים כ-12,000 ש״ח ואיזה אחוז וחצי ירידת ערך. כמובן שההשוואה שטחית לגמרי, אנחנו לא יודעים מה מתרחש מתחת לפגוש ולדלת.

אם מחליפים את הדלת זה יכלול גם צביעה של הדלת החלופית, מה שגורר ירידת ערך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 12 שעות, Deutz912 כתב:

אם הייתי מכיר פחחים והיה לי ווטסאפ הייתי עושה את זה.. אבל אני לא מכיר פחחים ואין ווטסאפ

קבל כמה דוגמאות לפחחים טובים שעובדים עם ווטסאפ ונותנים הצעות מחיר ע״ס תמונות/סירטונים, 

1. אלעד פחחות לרכב בחולון

2. מוסך ראשונים

3. עשן פחחות לרכב

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...