Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פחח מקצועי בזול - מכירים ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, Camaro 92 כתב:

קבל כמה דוגמאות לפחחים טובים שעובדים עם ווטסאפ ונותנים הצעות מחיר ע״ס תמונות/סירטונים, 

1. אלעד פחחות לרכב בחולון

2. מוסך ראשונים

3. עשן פחחות לרכב

אין לי ווטסאפ, הייתי שמח אם מישהו היה שולח את התמונות ומקבל הצעת מחיר

פורסם
לפני 27 דקות, Deutz912 כתב:

אין לי ווטסאפ

אז תמצא מישהו שיש לו.

למשל, קרוב המשפחה שלך שעשה את התאונה ושאתה מנסה לעזור לו.

אין מצב שאין לו ווטצ'אפ.

פורסם

כדאי מאד שהיא תפעיל את הביטוח שלה, והפוגע ישלם לגברת את ההשתתפות העצמית + הפסדים. כך היא תקבל תיקון איכותי, והא ישלם את המינימום ההכרחי.

במקרה בעלת הרכב לא תהיה מרוצה אחרי התיקון, הוא ימצא את משלם סכום הרבה יותר גבוה מ-6800 ש"ח שצויינו כאן.

לו אני בעל הרכב הנפגע, זה מה שהייתי עושה.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 26 דקות, zvit כתב:

כדאי מאד שהיא תפעיל את הביטוח שלה, והפוגע ישלם לגברת את ההשתתפות העצמית + הפסדים. כך היא תקבל תיקון איכותי, והא ישלם את המינימום ההכרחי.

במקרה בעלת הרכב לא תהיה מרוצה אחרי התיקון, הוא ימצא את משלם סכום הרבה יותר גבוה מ-6800 ש"ח שצויינו כאן.

השבתי כבר שיש כאן עניין של גזל ולכן לא זו הדרך, לגבי ה 6800 ש"ח זה מוסך שנפגעת המליצה עליו ורוצה לתקן שם (ומהתחשבות גם ללכת לפחח שישלחו אותה) ולכן אם התיקון בפחח שלה לא יהיה טוב זה ענין שלה ולא של הפוגע כי היא רצתה שם 

• אהבתי 1
פורסם

הבעיה היא שאחרי שמפרקים יכולות להתגלות פגיעות שלא נראות לעין כרגע, וזה עלול לייקר את העבודה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הכי חשוב בעיניי זה לכתוב את הדברים באופן מקצועי, אפילו דרך מגשר בעלות של כמה מאות שקלים, כדי לוודא שהיא לא תרדוף אותו לאחר התיקון, ושהיא שבעת רצון מכמות הכסף שקיבלה מאיכות התיקון.

כמו שנאמר, 6,800 ש"ח זה מחיר הוגן בהחלט לדעתי לסדר גודל של עבודה כזו. בהצלחה.

• רעיון טוב! 1

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 3 שעות, zvit כתב:

זה מה שנקרא בעברית הונאת ביטוח, ולמה שהנהגת תרצה להיסתבך בזה

אני באמת לא מבין את התגובות האלה, כי אם יש מישהו מהפורום שמוכן לעשות את זה

יש לי רכב שהייתי שמח לקבל עליו מחירון, שיכנס בו ואני ישלם לו את ההשתתפות העצמית - שישלח לי הודעה בפרטי

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 4 שעות, zvit כתב:

נראה לי רעיון גרוע. לאחר מכן הביטוח יכול לתבוע את הפוגע על מלוא הנזק.

הייתי הולך על ההצעה שהנפגעת הביאה בעצמה - 6800 זה סכום סביר, ומאחר שהיא בחרה את בעל המקצוע זה מצמצם את הויכוחים לאחר מכן.

כמובן להחתים את הנפגעת על כך שהיא מקבלת את התשלום.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 39 דקות, shlomiko כתב:

יש לי רכב שהייתי שמח לקבל עליו מחירון, שיכנס בו ואני ישלם לו את ההשתתפות העצמית - שישלח לי הודעה בפרטי

חחח, מישהו הציע לי שהוא ידווח לביטוח שהוא גרם לתאונת שרשרת ככה גם "הפוגע" יקבל מחירון על הרכב עקב השבתה (הרכב הושבת כי לא שווה להשקיע בו) וגם "הנפגעת" תביא שמאי ותקבל סכום לא קטן על הפגיעה כך שתוכל לסדר את הנזק וגם לקבל עודף רציני, בתמורה לכ-2000 ש"ח מכל צד.

האמת שזה פשוט הצעה מלוכלכת והונאה לביטוח וברור שישר סירבתי להציע זאת לפוגע ולנפגעת

לפני 1 דקה, amosbmw כתב:

נראה לי רעיון גרוע. לאחר מכן הביטוח יכול לתבוע את הפוגע על מלוא הנזק.

הייתי הולך על ההצעה שהנפגעת הביאה בעצמה - 6800 זה סכום סביר, ומאחר שהיא בחרה את בעל המקצוע זה מצמצם את הויכוחים לאחר מכן.

כמובן להחתים את הנפגעת על כך שהיא מקבלת את התשלום.

הוא התכוון שתטען שהיא עשתה תאונה עצמית, הביטוח לא יודע שיש פוגע.

פורסם

כן והביטוח ממש סתומים ויאמינו שעשתה רוורס לתוך רכב שלא נגרם לו נזק..

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 1 דקה, amosbmw כתב:

כן והביטוח ממש סתומים ויאמינו שעשתה רוורס לתוך רכב שלא נגרם לו נזק..

נכנסה בעמוד/קיר/כל דבר, מעשים בכל יום בהונאות ביטוח

פורסם
לפני שעה, shlomiko כתב:

מ-מ-ש לא הונאת ביטוח. הפרוצדורה שתיארתי מקובלת בעולם הביטוח כשיש קשיים לתבוע את צד ג'.

בעל רכב שנפגע תמיד יכול לתבוע הביטוח של עצמו גם שיש פוגע, ולפעמים ממגוון סיבות חברת הביטוח אפילו מעדיפה ללכת במסלול הזה.

ואח"כ מנהלים תביעת הפסדים מול הפוגע.

חברת הביטוח ממש לא תשלח את המבוטחת להתנהל אישית מול פוגע שאין לו ביטוח, ולעיתים כשהסכומים לא מאד גדולים והסיכוי לגביה לא גבוה, היא אפילו מוותרת עךל זכותה לתבוע.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)

בפעם האחרונה שבדקתי חברות הביטוח לא נרשמו כארגוני צדקה וחסד, ככה שאין סיבה בעולם שחברת הביטוח לא תתבע את הנהג הפוגע, ובצדק!

במקרים מיוחדים שהפוגע עבריין או משהו שיקשה על חברת הביטוח לתבוע פה כנראה שיהיו שיקולים אחרים, אבל לא נראה לי שזה המקרה פה

ולכן במקרה שהיא תפעיל את הביטוח שלה אז או שהיא תאמר שמישהו דפק אותה ואז החברת ביטוח תדפוק אותו, וזה מה שפות"ש רצה למנוע

או שהיא תכחיש ותאמר שזו הייתה תאונה עצמית ופה חזרנו לנושא של הונאת ביטוח

עריכה אחרונה על ידי shlomiko
פורסם

אין לי מושג כמה ניסיון יש לך בתביעות ביטוח רכב, יש לי לא מעט - גם שלי (לצערי) וגם מסיוע לאחרים.

רק לאחרונה כשטיפול בתביעה נמשך כשנתיים חברת הביטוח הציעה לתבוע את הפוליסה שלי, ולא להמשיך בניסיונות לתבוע את הפוגע.

(במקרה הספיציפי התעקשתי והצלחנו בסוף)

היא באה לביטוח ואומרת שנכנס בה מישהו ללא ביטוח ולכן היא תובעת את הפוליסה של עצמה.

ואם מדברים על גזל - עפ"י חוק רכב שנמצא פחות משנתיים חייב להיות מתוקן בחלקים מקוריים וחדשים. לפי המחיר שנקב המוסך - כנראה שהתיקון לא עונה על דרישות החוק.

זאת ועוד עלות התיקון אינה כוללת ירידת שבטוח קיימת. כלומר בעלת הרכב בוודאות תקבל פחות ממה שמגיע לה, ואילו הפוגע (שאין עוררין שעבר על החוק) - יצא נשכר.

• אהבתי 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...