Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. 

כדאי להימנע?

הרכב התחמם, ובאבחנה נאמר שיש לבצע ראש מנוע. כך אמר לי המוכר. 

יש תיעוד והתיקון בוצע במוסך ראשי של החברה. 

האם הייתם מעדיפים להימנע? או שאין חשש אם התיקון בוצע במוסך המורשה של החברה?

תודה מראש לעונים. 

פורסם

ואיזה שנה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפני עשור קניתי פיז'ו 307 שעברה ראש מנוע כשהיתה על 100k עקב התחממות. זה נלקח בחשבון ברכישה. לפני מספר חודשים מכרתי את הרכב עם 300k על אותו מנוע, ללא בעיות בהקשר של המנוע.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

דל"פ.

מאמין שבחברה בדקו את שאר המנוע ומצאו שהוא תקין, אחרת אחרי ראש מנוע עקב עליית הקומפרסיה היו מתחילות בעיות.

יש לעניין לא מעט יתרונות. סידרו את השסתומים, מרווחים, גומיות שסתומים, בטח החליפו טיימינג, משאבות למיניהן, רצועות ושאר דברים שנדרשו בהחלפה והכל מקורי. זה שווה הון קטן אצל היצרן.  וזה לרכב בן 15. 

הייתי עושה בדיקת קומפרסיה וקומפרסיה הפוכה ליתר ביטחון לפני קנייה, ואם הכל תקין הייתי רואה בזה בעיקר יתרון,

אבל למוכר אומר שזה בעיקר חיסרון 🙂

עריכה אחרונה על ידי נירו72
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לפני כמה זמן בוצע התיקון?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...