Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.
קיבלתי בדואר רשום דו"ח עיריה בזו הלשון, הלקונית, יש לומר:
ביצעת עבירה תוך הפרת חוק עזר (שמירה על איכות הסביבה, מניעת מפגעים ושמירת הסדר והניקיון) - פרק שונות.
זהו.
אין מעבר לזה. לא תיאור. לא הסבר. כלום.
ואני רק שאלה: איך אמור בן תמותה רגיל להבין ולדעת במה מדובר? למה אני צריך לשלם משהו שאני בכלל לא מודע אליו?
נכון, יש אפשרות להישפט, אבל למה לא כותבים את תיאור העבירה? אאל"ט - בעבירת תנועה יש פירוט. למה כאן לא? מה אני אמור לעשות?

פורסם

הפלצת ליד פקח אחרי החמין של שבת או משהו?

אני הייתי מתחיל מפנייה לעירייה ולבקש הבהרות, יש אפשרות לראות את הנתונים בצורה מקוונת בעירייה המדוברת? 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

לאור הניסוח המוזר, האם אתה גר ביו"ש ? גבעת זאב ?

לא מזמן היה כאן פוסט לגבי דוח בסגנון דומה.

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

אם אתה לא זוכר שפקח ביקש לדעת את שמך, אז סביר שנותרו עם 2 אפשרויות:זרקת משהו מתוך חלון  רכב הרשום על שמך או זרקת קרטון עם שמך מודבק אליו. אין באמת דרך אחרת לדעת מי אתה ולשלוח לך דוח

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 10 דקות, fatboy1340 כתב:

זרקת קרטון עם שמך מודבק אליו.

שיטה פופולרית בעירייה המקומית.

פקחים נוברים בנקודות איסוף אריזות וקרטונים ומחפשים תוויות עם שם ואז מנפיקים דוחות. 

באחד המקרים נאמר למקבל הדוח כי השליך את הקרטון לכלוב מבלי להשטיח אותו, למרות שיש שלט ברור שאומר שיש להשטיח את הקרטון. 

אני מקפיד להסיר ולהשמיד כל מדבקה/פתק/נייר הנושא פרטים מזהים, מן הסתם כי זה מונע צרות. 

• רעיון טוב! 3

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

הזיה - שיוכיחו בבקשה שאני זרקתי. אולי זרקתי כחוק ומישהו שהיה צריך קרטון להעברת דירה השתמש וזרק שלא כחוק?

איך אפשר לתת דו"ח בלי תיעוד של העברה עצמה?

• רעיון טוב! 2
פורסם

למען העתיד וידיעתכם, מניח שמדובר בנאמן ניקיון ששלח את הדיווח אבל מה שמוזר שזה הגיע מהעירייה למרות שנראה לי שזה מגיע ממשרד איכות הסביבה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 19 שעות, taranta כתב:

הזיה - שיוכיחו בבקשה שאני זרקתי. אולי זרקתי כחוק ומישהו שהיה צריך קרטון להעברת דירה השתמש וזרק שלא כחוק?

איך אפשר לתת דו"ח בלי תיעוד של העברה עצמה?

מסתבר שככה זה עובד
חבר קיבל דוח בנתניה והוא בכלל לא גר באיזור, כנראה מישהו לקח את הקרטון.
מאז אני מקפיד להשמיד כל קשר ביני ולבין הקרטון, מוריד את כל המדבקות.

• רעיון טוב! 1

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מענין אם מקרה כזה הגיע פעם לבית משפט.

לדעתי הזוי שניתן להאשים מישהו בהשלכת פריט, רק בגלל שפעם היה ברשותו.

ואם אין שם על הקרטון? מאשימים את היצרן שלו? יש לי תחושה שלא...

פורסם

זה לקוח משווייץ, שם צריך לשלם תמורת כל שקית שמושלכת לאשפה. הפקידים בודקים שקיות נטולות אישור תשלום ושולחם קנסות לפי הכתובות על מעטפות שהשקית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...