Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעצתכם, ראיתי קיה סטוניק 2019 עם נתונים טובים לאעמי, המוכר אמר לי שהרכב עבר תאונה אצל הבעלים הקודם וגם אמר שהוא לא ביצע בדיקה

אבל נאמר לו שהתאנה נגעה בקצה שילדה, אבל זה עם משמעות נמוכה, מה אתם אומרים?

אני מוכן לקחת אם יסכימו לשלם חצי בדיקה במידה ויגידו שזו משמעות גבוהה, אשמח לשמוע מנסיון שלכם

פורסם

דו״ח שמאי יגלה מה באמת קרה. לא הייתי מתקדם בלעדיו.

• אהבתי 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אישית הייתי מוותר, זה ירתיע קונים בעתיד ואפשר לחפש רכב שלא עבר תאונה רצינית.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, yogy כתב:

בהנחה שהבעלות היתה פרטית  רצוי לקבל דוח סליקה https://infocar.co.il/ עולה 10 ש"ח. ואולי לקחת לבדיקה אצל פחח שיבדוק  (אמור להיות יותר זול ממכון בדיקה)

ביקשתי מהמוכר צילום רישיון רכב, עשיתי בדיקה באתר ואין שום תביעה, נראה לי שהוא לא הפעיל בכלל ביטוח על המכה הזו, אולי אסכם איתם חצי חצי על בדיקה במידה והמכה רצינית לא אקנה

עריכה אחרונה על ידי itsik30
פורסם

קצה שילדה ללא תביעה? מוזר מאוד. הייתה אמורה להיות ירידת ערךץ

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איזה יד הרכב ומה המקוריות? כמה זמן הוא בבעלות הנוכחית?

ראית את רישיון הרכב והשווית לת.ז. של המוכר?

הסיפור נשמע מוזר, אלא אם התאונה התרחשה בעת שהרכב לא היה מבוטח (למשל בעלות חברה או ליסינג) ולא נתבע צד ג׳.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

איזה יד הרכב ומה המקוריות? כמה זמן הוא בבעלות הנוכחית?

ראית את רישיון הרכב והשווית לת.ז. של המוכר?

הסיפור נשמע מוזר, אלא אם התאונה התרחשה בעת שהרכב לא היה מבוטח (למשל בעלות חברה או ליסינג) ולא נתבע צד ג׳.

הרכב יד 2 פרטית והראשונה גם הייתה פרטית, ראיתי רישיון רכב, האמת לא ביקשתי תז, אבל נפגשנו ברחוב שלו, 

לפני 52 דקות, yogy כתב:

נשמע ריסקי. הייתי בודק היסטוריה של בעלות https://meshumeshet.com/

בדקתי באתר, 2 ידיים פרטיות

פורסם

המחיר דומה לשאר הרכבים שנמכרים? אם כן עוד סיבה לוותר.

פורסם

למען האמת לא הייתי מסתכן ברכישה של רכב כזה ולו בגלל החשש מ "קצה שילדה". יש לחשוב גם על המכירה בעתיד. הרכב, עד כמה שאני מבין אינו נדיר וניתן בסבלנות למצוא אחד מתאים ללא פגיעות משמעותיות.

פורסם

הייתי עובר הלאה 4 אלף זה אולי ירידת הערך נקבעה מעבר לזה שזה רכב שלא יהיה אטרקטיבי.

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, yahaga כתב:

למען האמת לא הייתי מסתכן ברכישה של רכב כזה ולו בגלל החשש מ "קצה שילדה". יש לחשוב גם על המכירה בעתיד. הרכב, עד כמה שאני מבין אינו נדיר וניתן בסבלנות למצוא אחד מתאים ללא פגיעות משמעותיות.

דיברתי עם מי שמכר לו את הרכב, והוא אמר שלא היה ברכב שהיה בחנייה ומישהו נתן לו מכה בחנייה, הוא בדק במוסך של קיה ואמרו לו שאין כלום, אבל לפני שהוא מכר, בדק במכון ואמרו לו קצה שילדה, נראה לי שאשאל אותם אם הם מוכנים להתחייב על תשלום הבדיקה או חצי בדיקה  מבחינת השאסי אם יסכימו אבדוק, אם לא ארד מזה

עריכה אחרונה על ידי itsik30
פורסם

יש לו דו״ח הבדיקה מהקניה? אם כן צלם אותו והעלה לכאן (טשטש פרטים מזהים של הרכב ובעליו), יתכן שתחסוך את הביקור במכון הבדיקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...