Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בהמשך לשאלה, הוא שלח לי את הבדיקה של הרכב, כתוב קצה קורה וגם כתוב משמעות נמוכה, מה דעתכם? אני חושב להציע פחות 10 % מהמחיר וגם חושב לקחת לבדיקה מטעמי

בדיקה 2.jpg

עריכה אחרונה על ידי itsik30
פורסם

אני, אבל זה רק אני, לא הייתי נוגע במקל. תחשוב מה יקרה כשתרצה למכור את הרכב. לגופה של הצעה, יש לבדוק מה אומר השמאי בדו''ח שלו. יש בו פירוט של היקף ירידת הערך וזה מה שצריך להיות כבסיס לתמחור. אבל חוזר, לא הייתי מתקרב.

פורסם
לפני 1 דקה, yahaga כתב:

אני, אבל זה רק אני, לא הייתי נוגע במקל. תחשוב מה יקרה כשתרצה למכור את הרכב. לגופה של הצעה, יש לבדוק מה אומר השמאי בדו''ח שלו. יש בו פירוט של היקף ירידת הערך וזה מה שצריך להיות כבסיס לתמחור. אבל חוזר, לא הייתי מתקרב.

אוקיי, הסברתי לא הייתה הערכת שמאי, וגם בדקתי במסלקת הביטוח לא הייתה כל תביעה לרכב, מישהו נתן לו מכה בחנייה כשהבעלים הקודם לא היה, והוא לא תיקן רק בדק לפני המכירה, בכל מקרה הם כתבו שהמשמעות היא נמוכה

פורסם

קצב שילדה זה בעיקר משמעות מסחרית, אבל יכולה להבריח קונים עתידים.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

משום מה כל ה "קצה שלדה" שנתקלתי היו עקב "מכה קלה בחנייה", "אשתי לא שמה לב לעמוד" ועוד מסוג זה. נשגב מבינתי איך רכבים מודרניים עם אזורי ספיגת אנרגיה מתוכננים נפגעים בקצה השלדה עקב מכות בחנייה. 

פורסם
לפני 39 דקות, yulianx כתב:

קצב שילדה זה בעיקר משמעות מסחרית, אבל יכולה להבריח קונים עתידים.

אני מודע לזה שאם אקנה וארצה למכור בעתיד אצטרך גם להוריד

פורסם
לפני 29 דקות, yahaga כתב:

משום מה כל ה "קצה שלדה" שנתקלתי היו עקב "מכה קלה בחנייה", "אשתי לא שמה לב לעמוד" ועוד מסוג זה. נשגב מבינתי איך רכבים מודרניים עם אזורי ספיגת אנרגיה מתוכננים נפגעים בקצה השלדה עקב מכות בחנייה. 

כי כניראה זה לא הייתה מכת חניה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 34 דקות, razi_pazi כתב:

צריך לעשות בדיקה ולא ללכת סחור סחור.

השאלה האם זה שווה את זה. לדעתי לא כי 4000 זה לא מספיק כדי להצדיק את הבדיקה.

מסכים איתך ש 4000 לא מצדיק בדיקה, כמה כן מצדיק ? בהנחה שהמחירון הוא 75,000

פורסם

לא יודע להעריך. 

אבל משהו לכיוון של 15000 ורק אם אתה מתכנן להחזיק הרבה זמן.

אל תשכח גם שייתכן שבדיקה תעלה שהפגיעה משמעותית יותר ואז אולי בכלל לא כדאי.

פורסם
בתאריך 16.10.2024 בשעה 17:17, itsik30 כתב:

הרכב יד 2 פרטית והראשונה גם הייתה פרטית, ראיתי רישיון רכב, האמת לא ביקשתי תז, אבל נפגשנו ברחוב שלו, 

בדקתי באתר, 2 ידיים פרטיות

זה בכלל נשמע כמו סוחר. כמה זמן הרכב אצלו?

פורסם
לפני 9 שעות, itsik30 כתב:

אוקיי, הסברתי לא הייתה הערכת שמאי, וגם בדקתי במסלקת הביטוח לא הייתה כל תביעה לרכב, מישהו נתן לו מכה בחנייה כשהבעלים הקודם לא היה, והוא לא תיקן רק בדק לפני המכירה, בכל מקרה הם כתבו שהמשמעות היא נמוכה

כן בטח... קצה שלדה בלי שמאי...

אני הייתי עובר הלאה.

כמובן שאתה יכול לקחת את הרכב למכון בדיקה אחר מטעמך ואז לגלות שמה שקרה לא בדיוק עם משמעות נמוכה.

• רעיון טוב! 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

קח לבדיקה רגילה במוסך שלך, לא במכון קנייה.

תוריד מעט יותר על הפגיעה, לכיוון 10k, ותתחדש.

אין עניין לפסול על הסף רכב עם קצה שלדה במשמעות נמוכה. נראה כי המוכר אמין ושקוף.

• אהבתי 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...