Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מציין שאני ממש נהנה ממובילאיי...

וגם ממערכת בהתקנה מקומית

וגם מחיישני רוורס שזה לדעתי המצאת המאה

אבל הסטנדרטים שלי נמוכים מאוד מאוד וכנראה גם הכוח האצה שלי.😏

אולי כי אני גר בעיר עם 70 אחוז ילדים, ולא נעים לצפור לכל מי שמזדלמן במעבר חציה

אז אני פותח את החלון והמובילאיי כבר מעיר את הזאטוט התורן😆

• מצחיק 3
פורסם
לפני 27 דקות, nadavd4 כתב:

אחוז התראות שווא גבוה

בזה עוד לא נתקלתי, האמת.

לפעמים, כשהנתיבים מסומנים כמיטב המסורת של מע"צ, אז הוא קצת מזייף עם "סטיה מנתיב".

הרבה פעמים, בכבישים כאלה הוא מתייאש ומסמן שהוא לא מזהה את הנתיב.

מעבר לזה- לא נתקלתי בבעיות

• רעיון טוב! 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
לפני שעתיים, Derish כתב:

לא, וזה חלק מפילוסופיה רחבה יותר. מדוע אלפי אנשים צריכים לסבול ביומיום או לשנות משהו בהתנהגות שלהם בגלל אידיוט אחד (סטטיסטית, זה היחס) שלא יודע לנהוג? לי למשל אין בעיה מוסרית עם הקרבת חייהם של כמה בני אדם אם זה מקל על חייהם של רבים אחרים. מה גם שפה זה הרבה פחות דרמטי ומונע בעיקר תאונות פגוש במהירות נמוכה.

ובוא לא נשכח שכל האימוץ של המערכת הזאת נולד בחטא, כך שלהגיד עכשיו 'אה, בעצם זה רעיון לא רע' פשוט מכשיר את השרץ. אם אנשים רוצים להתקין את המערכת בשביל תוספת בטיחות או הנחה בביטוח - אחלה, אבל לחייב את זה היה ממש לא לעניין.

אני ואתה כנראה חיים על פלנטות שונות. כי יחס של אידיוט אחד לאלפי אנשים ממש לא מייצג את המציאות שלי... קרוב יותר להפוך מזה.

פורסם
לפני 7 דקות, chrono כתב:

אני ואתה כנראה חיים על פלנטות שונות. כי יחס של אידיוט אחד לאלפי אנשים ממש לא מייצג את המציאות שלי... קרוב יותר להפוך מזה.

אתה גר בבניין ?

כי זה בדיוק מה שקורה. מספר פועלים מתים כל שנה כדי שמיליונים יוכלו לגור בבניינים.

פורסם

כולנו מימנו את הפעילות שלהם באם רצינו או לא, כי הלוביסטים שדחפו את חוקי המובילאי וההנחות שניתנו על ההתקנה שלו יצאו מהכיס של משלם מיסים. 

הלימוד שהחברה עשתה על הכבישים בישראל הוא גם על חשבוננו. 

מובילאיי חייבת הרבה לאזרחי מדינת ישראל. 

• אהבתי 4

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לפני 30 דקות, nadavd4 כתב:

כמה שאתה צודק!

זה כבר אחראי לתקלות מהסוג שאני דווקא אוהב

פה בפורום היתה נפוצה גם הבעיה הזו:

20230810_162813.thumb.jpg.b5aea732edfe4fe2dcc7ff8906fbb8b3.jpg

מעניין שחברה שנולדה תחת השמש הישראלית חטפה ממנה כזה שחמט מפתיע

• מצחיק 2

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
לפני שעתיים, natco כתב:

פה בפורום היתה נפוצה גם הבעיה הזו:

20230810_162813.thumb.jpg.b5aea732edfe4fe2dcc7ff8906fbb8b3.jpg

מעניין שחברה שנולדה תחת השמש הישראלית חטפה ממנה כזה שחמט מפתיע

אנשים שומעים פה דרך העיניים או שאני מפספס משהו?

איך זה עוזר לצפצופים או שלמישהו באמת מפריע המסכון המסכן הזה?

פורסם

סתם שתדעו באירופה יצאה הנחייה שכל הרכבים יהיו מצויידים במערכות מקוריות.

זה הסיבה שבין היתר גם דגמי דאצ'יה באירופה עברו עדכון ואם הם יגיעו לארץ במלואם אז לא יהיה צורך במערכת בהתקנה מקומית.

• רעיון טוב! 2
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אלא שמערכות ההתראה הופיעו לפני 10 שנים. מערכות ההתערבות הופיעו באותו זמן רק בדגמים מסויימים, בדרך כלל בכמות האבזור הגבוהות (והיקרות).

זו לא הפעם הראשונה בה דרישות התקן בישראל עולות על אלה שבאירופה, או מקדימות אותן. וכאמור, הדרישה בישראל לא היתה למובילאיי אלא למערכת התראה. אז כפי שבגרמניה יעדיפו פולקסוואגן ובצרפת פיג׳ו או רנו אצלנו העדיפו תוצרת הארץ ולא את המתחרים (שמעולם לא בחנתי)

אגב, אני חי עם המובילאיי בשלום כבר 8 שנים. בהתחלה בכה קצת יותר מדי, אבל עם השנים התבגר ולמד לשתוק כשלא צריך לשמוע אותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נהגתי 3 שנים ברכב עם מובילאיי (וגם חיישני רוורס בהתקנה מקומית) - אוקטביה 2017.

לדעתי, עדיף מערכות בטיחות פאסיבייות מלא כלום...

אני הייתי מרוצה מהתפקוד של מובילאיי וכמעט לא סבלתי מהתראות שווא (כנראה כי אני נוהג לאותת במעבר נתיבים).

הבאג העיקרי, כפי שכבר הוזכר פה הוא העובדה המובילאיי לא יודע מה הזווית של הגלגלים הקדמיים ומתריע על הולכי רגל בסיבוב.

מאז, החלפתי כבר שני רכבים עם מערכות בטיחות מקוריות ואקטיביות שמתפקדות הרבה יותר טוב (וגם בהם יש חיישני רוורס מקוריים שאפילו יכולים לבלום את הרכב).

שוב, לדעתי, מובילאיי הוא פתרון אפטרמרקט טוב (ועדיף על מובאון בו התנסיתי כמה פעמים).

פורסם

מובילאיי הרבה יותר מדויקת וטובה ממובאון.

מובאון זה ממש מוצר לא אפוי וחבל לי שהתקנתי אותו אמנם בזיל הזול וזה החזיר את עצמו באגרות הטסט אבל הוא לא מפסיק לצפצף סתם. המון התראות שווא.

המובילאיי הרבה יותר אפוי ומדויק

• רעיון טוב! 1

פורסם

רק צריך להזכיר שחלק גדול מהמערכות המובנות שבאות היום ברכבים הן מבוססות על מובילאיי.

זה עושה קצת עוול למובילאיי כשמתייחסים רק למוצר הזה (שהיווה מוצר משלים לבטיחות הרכב). לי אישית אף פעם לא היה רכב עם מובילאיי, אבל תמיד כשנסעתי עם כאלו שיש להם ראיתי שתשעים אחוז מהצפצופים היו נעלמים אם הנהג היה מאותת כמו שצריך.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...