Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההספק ? כמה יציאות? כמה זמן הוא עבד? למה הוא חובר בעבר?[יד שניה.?]

או חדש?[קישור]

בכל אופן שמעתי אצל מישהו את המגבר מהסידרה הזו שלהם [משהו לפני 8 שנים בערך] והוא ממש נישמע ניפלא ושלו היה די חזק הרים סאב של אוריון וקומפוננט מורל

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

רן, אפשר את הדגם המדוייק יותר?

כמה זמן הוא אצל הבחור ? על מה הוא עבד ברוב חייו?

והאם הוא עבר בחייו תיקון?[הוא מרשה לך לפתוח אותו להיתבונן לפני הקניה?]

יהיה טוב יותר אם תצרף בנוסף גם קישור מהרשת אודות המגבר.

פורסם

אסף לי נראה שהוא אצל הבן אדם כבר שנתיים בערך או יותר אבל בשנה האחרונה לא עבד מכוון שבנאדם חזר בתשובה....

דגם ספציפי אין לי רק ידוע לי שזה וי 12 1000 ואט עם הפס הכחול עליו באמצע מגבר כסוף נראה לי

ולא תיקונים הוא לא עבר וזה אדם די אמין זה המעסיק שלי ....

האם יש מישהו שמכיר את הדגם הנ"ל?

פורסם

לדעתי הוא הרבה יותר משנתיים אצלו [אלה אם כן הוא יד שניה עליו..] בדרך כלל מדובר במגבר ישן שעבד..חשוב לדעת מה הוא הרים במהלך חייו [יש הבדל בין זוג סאבים או קומפוננט בגישור וכדומה..]אתה לא יודע דגם? ומה ההספק המוצהר?. בכל אופן לך תיראה אותו תבדוק אותו היטב בדוק את כל הקרוסים את כל האופציות את כל היציאות בווליום נמוך וגבוהה ואם אין בעיות ואתה אוהב אז פנאן תתחדש [קח אותו ב500 זה מחיר טוב מאד לדעתי]

פורסם

רן בכמה הוא ניקנה,ולפני כמה זמן[לפי הקבלה אפשר לדעת זאת]? בכל אופן תתקשר לבחור ובקש ממנו את הדגם המדוייק שכתוב בחזית המגבר..

פורסם

תישאל אותו!!!!

הדגם זה פרט מאד נחוץ וקריטי!!!

ביי בנתיים עפתי לעשות מגן באזרחות -הצלחה מחסררת פחחח

• תוכן חדש...