Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב (גבוה) משני לזוג +1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אנחנו זוג +1, בעלים מרוצים מאוד של טסלה מודל Y LR.

לאחרונה צץ הצורך ברכב נוסף למשפחה.

התלבטנו אם חשמלי או בנזין וכרגע נראה לנו שנלך על בנזין.

אני עם בעיות גב ומחפש רכב יחסית גבוה, אחרת מתקשה מאוד בנסיעה של יותר מכמה דקות.

חשוב לנו רכב ש:

- בטיחותי

- חסכוני בדלק

- שומר על הערך

- טווח מחירים של עד אזור ה-150~

חשבנו על ה-CHR ועל היאריס קרוס של טויוטה אבל עדיין לא עשינו את המחקר המתבקש. מאחת הרכישות הקודמות שביצעתי זכור לי שהתרשמתי לטובה מהסקודה קארוק (אבל היא קצת מעל לטווח המחירים שלנו).

יש לכם המלצות היכן להתחיל לבדוק?

פורסם

ה-CHR תחרוג מהתקציב שלך.

יאריס קרוס לדעתי לא הכי נוחה, אבל תענה על שאר הדרישות שלך. מבחינת אבזור בטיחות היא בסדר, אבל יש מתחרות שיש להן יותר מערכות בטיחות.

קח בחשבון שאחרי מודל Y אתה תתבאס כנראה מהרבה מכוניות וכל דבר כמעט ירגיש לך כמו ללכת אחורה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 10 שעות, dorsht כתב:

ה-CHR תחרוג מהתקציב שלך.

יאריס קרוס לדעתי לא הכי נוחה, אבל תענה על שאר הדרישות שלך. מבחינת אבזור בטיחות היא בסדר, אבל יש מתחרות שיש להן יותר מערכות בטיחות.

קח בחשבון שאחרי מודל Y אתה תתבאס כנראה מהרבה מכוניות וכל דבר כמעט ירגיש לך כמו ללכת אחורה.

ה-CHR תחרוג בהרבה לדעתך? באתר לא רשום המחיר, בפעם האחרונה שבדקתי (סביבות 2020) זה היה באזור ה-160 לרמת הגימור הגבוהה.

קראנו ביקורות לא כל כך טובות על היאריס ולכן קצת מתלבטים.

בסוף זה יהיה רכב משני ולקחנו בחשבון שלא משנה מה, הוא לא יהיה ברמה של ה-Y. גם במחיר הוא יעלה בערך חצי.

פורסם

אם אני לא טועה דיברו על משהו כמו 170 אלף ש"ח לרמת הגימור הבסיסית של ה-CHR.

קח בחשבון שמחירי הביטוח עלולים גבוהים בטירוף. על הדור הראשון קיבלתי הצעות מחיר שנושקות ל-10 אלף ש"ח ואני בן 30 עם 13 שנות וותק.

אני מציע שתעשה נסיעת מבחן על היאריס קרוס ותחליט בעצמך, אני יכול להגיד לך ששקלתי לקנות אותה אחרי שגנבו לי קורולה היברידית ודי התבאסתי ממנה. אני מאמין שאתה גם תתבאס.

היה מבצע על סיאט אטקה מרמת גימור סטייל ב-155 אלף ש"ח, היא האחות התאומה של הקארוק מבית סיאט. מאמין שעדיין תוכל לקבל אותה במחיר דומה.

זו רמת הגימור הבסיסית אבל היא עדיין מאובזרת לא רע.

מה שכן, היא מחסירה מצלמת רוורס מקורית, ניטור רכב בשטח מת, סנארוף, Keyless מלא (בסטייל יש רק התנעה בכפתור), חיישנים קדמיים (יש רק חיישני רוורס מקוריים) ומערכת עזר לחניה, המסך של המולטימדיה קצת קטן יותר, רמקולים של ביטס ותאורת אווירה (את כל אלו יש ב-FR שתעלה לך עוד כ-16 אלף ש"ח).

אם יש לך מועדון הוט יש גם הנחות על קיה כרגע.

הסלטוס המאובזרת עולה כ-155 אלף ש"ח, אולי תתאים לך גם.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

תודה רבה על התגובות!

היינו היום בטויוטה, קיה, יונדאי וסקודה:

- ה-CHR ככל הנראה יורדת מהפרק כי היא לא בסקאלה של המחיר.

- בקיה הציעו נירו שגם היא התייקרה בצורה חסרת פרופורציות לאזור ה-190 אש"ח.

- ביונדאי הקונה ההיברידית נראית מעניינת, אבל אין צפי למלאי בחצי שנה הקרובה.

נותרנו עם:

- הטויוטה יאריס קרוס

- סקודה קאמיק

עוד לא עשינו נסיעות מבחן אבל מחוות דעת שקיבלנו נוטים לכיוון הסקודה.

לקחנו לתשומת הלב את ההערה על הדלק ואנחנו נוטים להסכים, זה באמת פחות חשוב.

• אהבתי 1
פורסם

נירו ב-190 אלף ש"ח? מוגזם.

במבצעים הציעו לי את הפלאג אין בצבע שחור ב-170 אלף ש"ח.

אם אתה מעוניין בסקודה הייתי בודק גם את הארונה.

פורסם

יש לך את ה CX5 במבצע עכשיו ~ 170

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בתאריך 7.12.2023 בשעה 17:33, סולל הדרך כתב:

יש לך את ה CX5 במבצע עכשיו ~ 170

ראינו היום, מאוד אהבתי אבל קצת גדולה מדי בשביל רכב שני ומחוץ לטווח המחירים.

בתאריך 7.12.2023 בשעה 16:47, dorsht כתב:

נירו ב-190 אלף ש"ח? מוגזם.

במבצעים הציעו לי את הפלאג אין בצבע שחור ב-170 אלף ש"ח.

אם אתה מעוניין בסקודה הייתי בודק גם את הארונה.

בדקנו היום את הארונה ולצידה גם את הקופרה formentor  שנראו בסה"כ דיי קרובות לקאמיק (הארונה קצת יותר זולה והפורמנטור הרבה יותר יקרה) שעליה עשינו היום נסיעת מבחן.

לטעמי הקאמיק קצת אכזבה באופן תפעול המזגן - דרך מסך שנמצא יחסית רחוק מהנהג.

מחר עושים נסיעת מבחן על היאריס קרוסאובר.

פורסם

את הקופרה פורמנטור קיבלתי כרכב שכור בחו"ל, האמת שהמנוע 1.5TSI די מבאס על הרכב הזה. נראה כמו רכב ספורטיבי אבל בפועל נוסע סביר ולא יותר מבחינת סחיבה.

הארונה יותר קטנה ותא המטען שלה קטן יותר. אם כבר במחיר שלה הייתי קונה אטקה אולי.

גם בקופרה פורמנטור התפעול של המזגן דרך המסך.

לדעתי היאריס קרוס לא שווה את המחיר שלה. לשיקולך כמובן.

פורסם
לפני 16 שעות, dorsht כתב:

את הקופרה פורמנטור קיבלתי כרכב שכור בחו"ל, האמת שהמנוע 1.5TSI די מבאס על הרכב הזה. נראה כמו רכב ספורטיבי אבל בפועל נוסע סביר ולא יותר מבחינת סחיבה.

הארונה יותר קטנה ותא המטען שלה קטן יותר. אם כבר במחיר שלה הייתי קונה אטקה אולי.

גם בקופרה פורמנטור התפעול של המזגן דרך המסך.

לדעתי היאריס קרוס לא שווה את המחיר שלה. לשיקולך כמובן.

בדיוק בגלל הדברים שרשמת אנחנו נוטים לקחת פשוט את הקאמיק.

• תוכן חדש...