Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכם הוציא רישיון נשק?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 שעות, taranta כתב:

^ לפני 20 שנה זה בדיוק מה שקרה לי. ועוד עם נרתיק מוסתר. מישהו איים עלי בכביש ואח"כ הגיש תלונה שאיימתי עליו בנשק (להד"מ).

זה הסתיים בתלונה הדדית וכמעט לקחו לי את הנשק.

אני עם נשק גלוי, ומסליק את עצמי

• מצחיק 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הגעתי לבית הכנסת היום עם מחסנית חסרה בחגורה (נפלה והתפרקה).

שאל אותי חבר מה קרה?

עניתי לו: לא שמעת החדשות?

• מצחיק 2

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
בתאריך 21.7.2024 בשעה 12:05, taranta כתב:

^ לפני 20 שנה זה בדיוק מה שקרה לי. ועוד עם נרתיק מוסתר. מישהו איים עלי בכביש ואח"כ הגיש תלונה שאיימתי עליו בנשק (להד"מ).

זה הסתיים בתלונה הדדית וכמעט לקחו לי את הנשק.

ראיתי איפשהו פוסט של מישהו שנתן צביעה מוגזמת על הנשק שלו (לפי דעתי אחד מהעורכי דין בקבוצות), והיה לו מקרה כזה. שאלו את המתלונן באיזה צבע היה הנשק והוא אמר שחור, זרקו את התלונה לפח. 

דווקא רעיון טוב, מי מכיר איפה צובעים את הנשק בורוד?

פורסם (נערך)

טיפ לנושאי נרתיק פנימי - כדי למנוע התפוררות של הגופיה וכניסת טונות של לכלוך לנשק - תחתכו כ3 בתים של פלנלית, תעטפו את הקנה (יוצא בערך 2-3 סנטימטר מכל צד) ותכניסו ככה לנרתיק.

שומר על ניקיון הנשק ושלמות הגופיות. אל תדאגו - בשליפה בפלנלנית נשארת בנרתיק ולא מפריעה.

תמונה להמחשה:

image.thumb.png.c8e84c6b68e07b7ed888d8efc3a17886.png

עריכה אחרונה על ידי taranta
  • מעניין 1
פורסם (נערך)

ניקיון פעם בשבועיים יסגור את הפינה וישמור על הנשק.

לכלוכים יעופו עם הכדור הראשון.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם

לא הבנתי איך זה אמור למנוע התפוררות גופיה - הפלנלית יושבת על הקנה שגם ככה מוסתר בתוך הנרתיק.

ומבחינת לכלוך, שוב - לא באמת רלוונטי.

אתה יכול לשים אם בא לך, אבל זה לא באמת יעשה משהו.

פורסם

אני מת על החכמולוגים. כמה זמן יש לך נשק? לי יש מעל ל20 שנה.

עובדתית - הנשק מתלכלך דרך הקנה. מאוד. לא רק הקנה, הנשק עצמו. מאז שהתחלתי ללכת ככה כמות הלכלוך ירדה ב80% לפחות.

לא טוב לך - אל תשים. אבל אל תקבע דברים בלי לדעת.

פורסם
לפני כשעה, taranta כתב:

אני מת על החכמולוגים. כמה זמן יש לך נשק? לי יש מעל ל20 שנה.

עובדתית - הנשק מתלכלך דרך הקנה. מאוד. לא רק הקנה, הנשק עצמו. מאז שהתחלתי ללכת ככה כמות הלכלוך ירדה ב80% לפחות.

לא טוב לך - אל תשים. אבל אל תקבע דברים בלי לדעת.

חמוש מעל עשור, ומאמין בדרך הארוכה והקשה, שזה אומר השקעה בנרתיק איכותי וחגורת נשק טובה, אימונים סדירים וניקוי בזמנים קבועים של הנשק, שימון עדין והכנסה לנרתיק עד הפעם הבאה שהוא יוצא לניקוי/מטווח. לא מחפש נרתיקים זבל מעלי אקספרס, לא "חגורה טקטית", לא "פנס טקטי" ולא פלנלית לקנה.

שוב, אתה יכול לשים אם בא לך, אבל הלכלוך הזה של הסיבי תחתונים לא משפיע על הנשק.

פורסם (נערך)

מכל בעלי הניסיון, המלצה לנרתיק פנימי טוב ואיכותי (43x) עם אפשרות לאפנדיקס.

בנתיים נמצא עם נרתיק מאליאקספרס שעושה את העבודה אבל חגורה איכותית בדרך ונשמע שנרתיק טוב ישפר משמעותית את חוויית הנשיאה.

אשמח לדגמים ספציפים מניסיון (ואם יש מישהו שמוכר מוזמן לפרטי)

עריכה אחרונה על ידי elad_w
פורסם

Bravo Concealment. היה לי כשהיה לי 43, והיה נוח מאד גם בשעה 3-4, וגם (אחרי הרכבת כנף הסלקה) באפנדיקס. כבונוס גם הקליפסים שלו tuckable, להסלקה מיטבית מתחת לבגד.

חבר למשרד עם זיג 365 (מקביל בגודל +/-) הולך עם Vedder באפנדיקס, וגם הוא מרוצה מאד.

אני עכשיו עם Tier1Concealed Axis Elite ומרוצה עד הגג, אבל זה רק לאפנדיקס ויקר רצח. אבל מבחינתי שווה כל שקל.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לאחר נקיון ושימון הנשק הוא מחליק לי בדריכה (אני מזיע בכפות הידים). ולכן למדתי לשמן אותו תמיד לפני היציאה לחו”ל (אם אני לא לוקח איתי את הנשק), כך כשאני חוזר אני מוצא אותו נקי ויבש.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 47 דקות, RK כתב:

Bravo Concealment. היה לי כשהיה לי 43, והיה נוח מאד גם בשעה 3-4, וגם (אחרי הרכבת כנף הסלקה) באפנדיקס. כבונוס גם הקליפסים שלו tuckable, להסלקה מיטבית מתחת לבגד.

חבר למשרד עם זיג 365 (מקביל בגודל +/-) הולך עם Vedder באפנדיקס, וגם הוא מרוצה מאד.

אני עכשיו עם Tier1Concealed Axis Elite ומרוצה עד הגג, אבל זה רק לאפנדיקס ויקר רצח. אבל מבחינתי שווה כל שקל.

איך ה-tier1? שמתי עליו עין (גם על אליין גיר) אבל המחירים יחסית גבוהים והמשלוח לארץ מאוד יקר (אפשר להשתמש ברד בוקס להבנתי)

אתה מסתובב תמיד עם עוד מחסנית ספייר? החלק של המחסנית ניתן להפרדה? 

שוקל אותו מאוד לחיוב למרות המחיר, מקווה שזה יתבטא בנוחות.

פורסם
לפני 49 דקות, elad_w כתב:

איך ה-tier1? שמתי עליו עין (גם על אליין גיר) אבל המחירים יחסית גבוהים והמשלוח לארץ מאוד יקר (אפשר להשתמש ברד בוקס להבנתי)

אתה מסתובב תמיד עם עוד מחסנית ספייר? החלק של המחסנית ניתן להפרדה? 

שוקל אותו מאוד לחיוב למרות המחיר, מקווה שזה יתבטא בנוחות.

ה-Tier1 פשוט פצצה. מסתובב תמיד עם המחסנית הנוספת, היא בקושי מורגשת, המשקל מחולק ממש טוב והחיבור בין החלקים הוא עם חוט שיפצור, ולכן יש משחק ביניהם והם מתיישבים מעולה. הוא אכן יקר, אבל שלחתי לחבר שבדיוק היה אמור להגיע לארץ, והוא הביא לי.

לגבי הפרדה - אפשר, אבל שוב - חוט שיפצור, לא משהו שתעשה באופן קבוע. יש דגם Agis Elite, אאל"ט, שם החיבור הוא עם כפתורי קליפסים כאלה, וניתן להפריד חופשי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...