Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכם הוציא רישיון נשק?

Shaike.Zam

פוסטים מומלצים

בתאריך 1.8.2024 בשעה 13:00, RK כתב:

חבר למשרד עם זיג 365 (מקביל בגודל +/-) הולך עם Vedder באפנדיקס, וגם הוא מרוצה מאד.

לאור הביקורות הטובות על vedder שוקל להזמין גם עבור הזיג 365x שלי, 

איזה דגם יש לחבר למשרד? 

יש light tuck  ויש rapid, נוטה לכיוון הrapid רק חושש מהמגע של העור עם הגוף בחום הישראלי... 

https://www.vedderholsters.com/lighttuck/

https://www.vedderholsters.com/rapidtuck/

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ להסתכל על Tier 1 או על Tenicor במקום Vedder לin waistband 

הקליפסים של החגורה של vedder לא להיט.

(על החיצוניים שלהם יש לי רק המלצות - ויש לי 3 בבית)

• מעניין 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 שעות, Liviur כתב:

הלוואי וב7 היה להם כולם נשקים ארוכים ומחסניות מלאות בהישג יד 😓

זה לא רק כמויות של נשק ארוך אלא גם כמות של אנשים שיכולים להשתמש בהם. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו לכל אחד ששואל - אתה צריך לנסות.

בשבילי הסיזד, והשילד של סמית’ הם הנוחים ביותר. ובפער קטן אח”כ הגלוק הקומפקטיים.

יריחו לא ניסיתי. סמית’ יש יחסית תלונות רבות על חלודה

עריכה אחרונה על ידי tinoki

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 38 דקות, DareDevil כתב:

זה לא רק כמויות של נשק ארוך אלא גם כמות של אנשים שיכולים להשתמש בהם. 

רוב מי ששירת בצבא ירה כמה כדורים ויודע תפעול בסיסי של רובה.

וזה כלי הרבה יותר קל לשימוש מאקדח - במיוחד עם מעט אימון

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 13.8.2024 בשעה 01:56, קאררה כתב:

ברמה האישית, זה נראה לי כמו תחביב נחמד מידי פעם ללכת למטווח ולבלות שם שעה או שעתיים בלהתאמן. כל הפעמים שהייתי במטווח פה היו חוויות מהנות סה״כ. אני קצת חושש שזה יהפוך למדרון חלקלק ולאט לאט אני אתחיל להתחמש ביותר סוגים של נשקים בשביל התחביב יותר מבשביל הביטחון העצמי שלנו. אני רואה את זה אצל כמה חברים שלי שכבר בעלים של נשקים ארוכים כמו ה AR-15 והתבור.

שמע, קנית חבילה פסיכית ב-890 דולר, לא יודע מה המחירים אצלכם ל-AR אבל אם אתה יכול לשים בבית לאקסטרה ביטחון - למה לא?

לא צריך להשתולל לרמה של נגב עם 2500 כדורים בכוננות, אבל עוד קצת ביטחון ביתי.. סבבה רצח.

בתאריך 13.8.2024 בשעה 13:43, קאררה כתב:

את ה-P365X שלי הזמנתי עם נצרה, מפחיד אותי להסתובב עם אקדח לא נצור, על אף שאני גם ככה לא אסתובב עם כדור בקנה לדעתי אף פעם. 

באופן עקרוני אין סיכוי לפליטת באקדחי סטרייקר יש להם מספיק מנגנוני אבטחה, אם אתה מסתובב עם אקדח בלי כדור בבית הבליעה הסיכוי לפליטה הוא 0 עגול.

אבל אם זה עוזר לך - תפאדל. רק כדאי לתרגל הרבה את העניין של פתיחת נצרה כי אם לא זה לא יבוא לך בשלוף באירוע אמת.

לפני 19 שעות, MiniMiz3r כתב:

מבחינת כמות כדורים הפער לא גדול - ההלקט למשל מגיע עם 3 מחסניות של 17/15/15 שזו כמות יפה מאוד. 

אי אפשר להשוות רק כמות כדורים.

יצא לי לעשות מטווחים שמשלבים M4 עם גלוק 19 - כשאתה עובר לאקדח מהירות הירי יורדת משמעותית. אומנם עדיין מהיר ביחס לטווחים כי היו זמנים לעמוד בהם, אבל בהשוואה לנשק ארוך זה שמיים וארץ.

לפני 9 שעות, tinoki כתב:

סמית’ יש יחסית תלונות רבות על חלודה

גם על זיג. 

ואז אתה מגלה שאלה אנשים שמבחינתם ניקוי נשק זה משהו שעושים פעם ב-3 שנים.

לפני 10 שעות, fatboy1340 כתב:

מישהו יכול לחוות דעתו על יריחו 941/CZ 75 TS ?

יצא לי להיות כמה שבועות עם CZ75 רגיל, לא הכי נוח לנשיאה מן הסתם אבל כיף גדול בירי, הדבר הזה לא זז מילימטר.

לפי מה שראיתי TS זה איזה גרסה ספורטיבית יותר כבדה ששוקלת 1.3 קילו, אז אם אתה מתכנן להסתובב איתו... שיהיה בהצלחה מה שנקרא.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

שמע, קנית חבילה פסיכית ב-890 דולר, לא יודע מה המחירים אצלכם ל-AR אבל אם אתה יכול לשים בבית לאקסטרה ביטחון - למה לא?

זה טווח כמו כל דבר - זה יהיה המקביל ללשאול כמה עולה רכב חדש …

יש ב500 ויש ב4000 ותלוי משם מה שמים על הנשק.

בא נגיד שאחד בסיסי מתחיל מסביב ה700-800 דולר ואיפה שהוא ב1500 אתה כבר משלם על שם , יצור בארה״ב ואיכות חלקים מעל רמה של רובה צבאי (מן הסתם יש עדיין הבדלים קטנים והנשק הוא לא אוטומטי) ומסביבות ה2000 זה כבר לגמרי diminishing returns.

מה שכן גם נחמד זה שאפשר לבנות מ0. עשיתי אחד כזה - וממש הרכבתי את הכל כמו לגו מחלקים שהם דיי בטופ (עלות חלקים של 1300 דולר) ולקבל בול מה שאתה רוצה (מתפסים , הדק , ניצרה , תפס מחסנית וכו)

מחסניות עולות גרושים (10-15 דולר למאגפול בסטנדרט צבאי) , כדורים סביב חצי דולר לכדור. על זה אתה מוסיף רצועה , פנס ורד דוט - ואין לזה מתחרים … 

נו טוב - לבית יש לזה מתחרה אחד שלא דיברנו עליו עדיין בשירשור וזה נורא אמריקאי - שוטגאן. (ויש סיבה למה זה הנשק שבכל הסרטים יש לכל בעל חווה ברכב , ולמה ליחידות מסוימות יש את זה בפק״ל ברכבי משטרה)

עם כדוריות - אין בעיות חדירה + אתה הרבה פחות צריך לכוון , ועם slugs (בעצם כדור עצום בתוך מעטפת של כדור) - זה נשק שמדויק למעל 100 מטר מאוד בקלות (רובה אחרי הכל).

זה עם 2 טיובות שמלאות בתחמושת כזו וכזו …

(מה שכן - לא בשבילי - זה נשק שאם תעשה אימון של כמה שעות במטווח איתו - טקטי - תצטרך להזמין גם כתף חדשה אח״כ …)

בנוסף אם זה pump action - אז זה גם נשק פשוט , זול ואמין בטירוף. (קח את מחירי הרובים שציינתי - ותחלק ב2)

לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

אי אפשר להשוות רק כמות כדורים.

יצא לי לעשות מטווחים שמשלבים M4 עם גלוק 19 - כשאתה עובר לאקדח מהירות הירי יורדת משמעותית. אומנם עדיין מהיר ביחס לטווחים כי היו זמנים לעמוד בהם, אבל בהשוואה לנשק ארוך זה שמיים וארץ.

בול

וככל שתרצה לדייק או לשחרר יותר כדורים - ככה היתרון של רובה עולה.

יש סיבה למה אקדחים הם נשקי גיבוי ולא ראשיים

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

שמע, קנית חבילה פסיכית ב-890 דולר, ל

יצא לי להיות כמה שבועות עם CZ75 רגיל, לא הכי נוח לנשיאה מן הסתם אבל כיף גדול בירי, הדבר הזה לא זז מילימטר.

לפי מה שראיתי TS זה איזה גרסה ספורטיבית יותר כבדה ששוקלת 1.3 קילו, אז אם אתה מתכנן להסתובב איתו... שיהיה בהצלחה מה שנקרא.

מסתובב עם יריחו במשמרות של כמה שעות, כך שדי רגיל לזה. ה75 קשה למצוא חדש לפי מה שהבנתי. לכן הts זה אופציה רלוונטית יותר

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רק שאלה - אם מחפשים CZ75 והמשקל מפריע, למה לא P07? אותו מנגנון, גוף פולימרי, נשמע כמו אחלה אקדח שבעולם.

ZC6 | JB43 | 932

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, Liviur כתב:

זה טווח כמו כל דבר - זה יהיה המקביל ללשאול כמה עולה רכב חדש …

יש ב500 ויש ב4000 ותלוי משם מה שמים על הנשק.

בא נגיד שאחד בסיסי מתחיל מסביב ה700-800 דולר ואיפה שהוא ב1500 אתה כבר משלם על שם , יצור בארה״ב ואיכות חלקים מעל רמה של רובה צבאי (מן הסתם יש עדיין הבדלים קטנים והנשק הוא לא אוטומטי) ומסביבות ה2000 זה כבר לגמרי diminishing returns.

מה שכן גם נחמד זה שאפשר לבנות מ0. עשיתי אחד כזה - וממש הרכבתי את הכל כמו לגו מחלקים שהם דיי בטופ (עלות חלקים של 1300 דולר) ולקבל בול מה שאתה רוצה (מתפסים , הדק , ניצרה , תפס מחסנית וכו)

מחסניות עולות גרושים (10-15 דולר למאגפול בסטנדרט צבאי) , כדורים סביב חצי דולר לכדור. על זה אתה מוסיף רצועה , פנס ורד דוט - ואין לזה מתחרים … 

נו טוב - לבית יש לזה מתחרה אחד שלא דיברנו עליו עדיין בשירשור וזה נורא אמריקאי - שוטגאן. (ויש סיבה למה זה הנשק שבכל הסרטים יש לכל בעל חווה ברכב , ולמה ליחידות מסוימות יש את זה בפק״ל ברכבי משטרה)

עם כדוריות - אין בעיות חדירה + אתה הרבה פחות צריך לכוון , ועם slugs (בעצם כדור עצום בתוך מעטפת של כדור) - זה נשק שמדויק למעל 100 מטר מאוד בקלות (רובה אחרי הכל).

זה עם 2 טיובות שמלאות בתחמושת כזו וכזו …

(מה שכן - לא בשבילי - זה נשק שאם תעשה אימון של כמה שעות במטווח איתו - טקטי - תצטרך להזמין גם כתף חדשה אח״כ …)

בנוסף אם זה pump action - אז זה גם נשק פשוט , זול ואמין בטירוף. (קח את מחירי הרובים שציינתי - ותחלק ב2)

שמע, התייחסתי לזה שהוא קנה זיג 365 עם כוונת הולוסאן וכל המסביב שרשם ב890 דולר. נקודת המוצא שלי היא שהנשק פה עולה 4500+-, וכוונת כזאת עוד 2000. זה חצי מחיר מהארץ, בלי להתייחס לתוספות.

ברור לי שהוא יכול להגיע גם ל15 אלף דולר, אבל לא יודע מה התקציב/רצון שלו, ולא מעודכן במחירים של הנשקים הארוכים.

אני יכול להגיד לך שאם הייתי צריך לשים "רק" 5-6 אלף שקל (לפי המחירים שרשמת) על נשק ארוך אמין להגנה ביתית - הייתי משלם את זה בלי לחשוב פעמיים.

לגבי שוטגאן.. בוא נפסיק להתלהב עלינו גם ככה אנחנו צריכים להגיד תודה שאיזה פקיד חתם למתחמשים חדשים על אישור ל100 כדורים...

לפני כשעה, taranta כתב:

בוא נאמר שתחמושת 5.56 לא באמת עולה כסף בארץ. כנ"ל מחסניות.

מודה שלקח לי רגע להבין את זה

עכשיו צריך להעלים רק m4 ואתה מסודר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

שמע, התייחסתי לזה שהוא קנה זיג 365 עם כוונת הולוסאן וכל המסביב שרשם ב890 דולר. נקודת המוצא שלי היא שהנשק פה עולה 4500+-, וכוונת כזאת עוד 2000. זה חצי מחיר מהארץ, בלי להתייחס לתוספות.

כן, זה יצא דיל ממש טוב כי הדייר שלי הוא סוחר נשק אז הוא מוכר לי במחיר עלות.

הינה הפירוט של החשבונית:

Screenshot at Aug 15 05-55-07.png

• אהבתי 1

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...