Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש בעית שרשרת טיימינג בקאשקאי 2017, למרות שהרכב רק 50 אלף ק״מ.

במוסך אמרו שצריך לפתוח את המנוע ולהחליף שרשרת, עלות כ 6 אלף שקל.

זכור לי שבמנועי Tsi החלפת שרשרת עולה 3 אלף שקל, חצי מזה.

הגיוני?

פורסם
לפני שעתיים, חולגי כתב:

מה הבעייה שיש ברכב ? על מה התלוננת ?

מנחש שהצעת המחיר היא ממוסך יבואן ?

הרכב הפסיק ״לסחוב״, נדלקה נורה Check engine. 

כיבוי/הנעה מחדש ״סידר״ את הבעיה. הרכב נסע רגיל עם נורה דולקת.

במוסך עידכנו את התוכנה, אמרו שלפעמים זה מסדר את בעיה. 

אם לא, צריך לפתוח את המנוע ולהחליף שרשרת.

אחרי כמה ימים הבעיה חזרה, אותו סיפור מחדש.

כן, מוסך מרכזי.

פורסם

אולי כדאי לך לקבל חוות דעת שנייה ממוסך אחר ובעיקר כדי לוודא שאכן זאת ולא משהו אחר.

מהיכן אתה בארץ?

סיפור שהיה:

מוסך מרכזי (לא של רכב צרפתי) איבחן במכונית ש"לא סוחבת" שצריך להחליף מצמדי הילוכים רובוטיים

ובעלות של כ 12,000 ש"ח.

בעל הרכב הופנה למוסך אחר, שבדק מצא והחליף צנור טורבו פגום והבעייה נפתרה בעלות של כ 1,600 ש"ח בלבד.

בברכה  -  רפי לין

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אני לא יודע מה קוד התקלה. כרגע מבקשים שוב פעם להביא את הרכב לדיאגנוסטיקה. מדובר כנראה בהחלפת שרשרת או בתיקון יותר יקר במנוע.

אשמח להמלצה למוסך עבור חוות דעת שניה, אבל לא מוסך ״כללי״, אלא אחד שמבין במנועים האלה ספציפית עם ניסיון וציוד יעודי.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם (נערך)

מצאתי את הכתבה הזאת: https://www.calcalist.co.il/local_news/car/article/b1abknmqq

מציינים שיש בעית טיימינג במנועים עד 2018.

למרות שמנוע ברכב שלנו לא נכלל בטווח המנועיים הבעייתים (בדקנו לפני הקניה) https://www.qashqaiforums.co.uk/viewtopic.php?f=32&t=6787&p=57759

נתקן, בתקווה שזאת לא בעית מנוע בכללי (26 אלף שח החלפת מנוע), אלא רק טיימינג, אולי יום אחד יחזירו את הכסף.

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם

אני ממליץ לך להגיע לבדיקה במוסך שאני עובד, עמית שירותי רכב בבאר שבע, אשר מתמחה לרכבי רנו ניסן ודאצ'יה.

אבחנה וטיפול מקצועי מובטח.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, Alf3 כתב:

אני לא יודע מה קוד התקלה. כרגע מבקשים שוב פעם להביא את הרכב לדיאגנוסטיקה. מדובר כנראה בהחלפת שרשרת או בתיקון יותר יקר במנוע.

אשמח להמלצה למוסך עבור חוות דעת שניה, אבל לא מוסך ״כללי״, אלא אחד שמבין במנועים האלה ספציפית עם ניסיון וציוד יעודי.

תודה.

אם אתה גר באיזור השפלה, והרכב במצב נסיעה, אני יכול לעזור לך בסריקה תקלות עם תוכנה ספציפית לניסאן.

עריכה אחרונה על ידי shimta
פורסם

במנועי הtsi הישנים של פולקסוואגן היתה בעיה דומה. 

השרשרת היתה דקה וחלשה ולכן מתארכת בזמן לא סביר. כתוצאה מהתארכות התזמון נפגם, לכן בשלב הראשון תהיה התנעה ארוכה מהרגיל ונורת מנוע דולקת. 

החלפתי שרשרת ב50000 קילומטר וב100000 התופעה חזרה עם מותחן שרשרת שקרס גם הוא ומנוע הרוס. 

הוחלף מנוע על חשבון היצרן למנוע משופר ללא בעיות מאז. 

מניח שהשרשרת אצל רנו /ניסאן מציגה תופעה דומה. 

• תוכן חדש...