Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, bobi כתב:

מסוק רוסי מדגם Mi-8 ערק היום לאוקראינה.

עדין לא ידועים הפרטים.

על פי גרסה אחת הטייס רוסי גנב מסוק Mi-8 וערק לאוקראינה.

על פי גרסה שניה המודיעין האוקראיני פיתה את צוות המסוק לערוק לאוקראינה בזמן טיסה להעברה של ציוד רגיש למטוסי קרב.

הפרטים ידועים, המודיעין האוקראיני העביר את המשפחה של הטייס לאוקראינה מבעוד מועד, הטייס נחת באוקראינה, שני אנשים צוות נוספים שהיו במסוק סירבו להיכנע ונהרגו.

הטייס כנראה יקבל עכשיו חצי מליון דולר כפי שהאוקראינים הבטיחו לטייסים שיערקו ביחד עם כלי הטיס.

פורסם

הקרמלין מכחיש מעורבות.

הקרמלין מכחיש מעורבות בהתרסקות, שליט בלארוס: "פוטין אדם רגוע, לא יכול לדמיין שעשה זאת (ynet.co.il)

הקרמלין מכחיש מעורבות בהתרסקות, שליט בלארוס: "פוטין אדם רגוע, לא יכול לדמיין שעשה זאת"

גופות נוסעי המטוס שהתרסק נמצאו, אך במערב מטילים ספק בחקירת רוסיה. גורמי מודיעין אמריקניים בטוחים: "הפיצוץ תואם את ההיסטוריה של פוטין עם מבקריו", ואילו דובר הקרמלין הדף את הטענות: "ספקולציות שקריות". שליט בלארוס לוקשנקו טען: "הזהרתי את פריגוז'ין. הוא אמר לי 'לעזאזל, אני אמות'".

• מצחיק 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 26 דקות, yor2 כתב:

פוטין אדם רגוע, לא יכול לדמיין שעשה זאת

😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂🤣🤣

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 18 שעות, Michaelr כתב:

הפרטים ידועים, המודיעין האוקראיני העביר את המשפחה של הטייס לאוקראינה מבעוד מועד, הטייס נחת באוקראינה, שני אנשים צוות נוספים שהיו במסוק סירבו להיכנע ונהרגו.

הטייס כנראה יקבל עכשיו חצי מליון דולר כפי שהאוקראינים הבטיחו לטייסים שיערקו ביחד עם כלי הטיס.

הם גם יקבלו דרכון חדש וכו'?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

FYI, ניקיתי את הפוסט עם האתר המזוייף שמארק מיהר לצטט ממנו שטויות, כדי שאחרים לא יפלו בפח..

וכמובן את כל הקשקשת שבאה בעיקבותיו.

אל תכנסו ל mako.news, ניראה שזה אתר תעמולה רוסית שמתחזה לmako

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 4 דקות, eladts כתב:

נראה שכבר אי אפשר אפילו אם רוצים.

image.png.092a6b4874e795794054c902d0b1a187.png

אפשר עדיין להכנס לכתבה שצירפתי קודם לכן.
שלחתי לך קישור בפרטי.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 3 דקות, מרק10 כתב:

אני מקבל בדיוק את אותה הודעת שגיאה. כנראה שהאתר נחסם בספק האינטרנט שלי (בארה"ב).

פורסם
לפני 10 דקות, מרק10 כתב:

שלחתי לך קישור בפרטי.

אי אפשר. זה פשוט נישאר אצלך ב cache של הדפדפן.. בתקווה יחד עם עוד כמה גודיז מאמא רוסיה.

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, Igalz כתב:

אי אפשר. זה פשוט נישאר אצלך ב cache של הדפדפן.. בתקווה יחד עם עוד כמה גודיז מאמא רוסיה.

נכון. שכחתי.

בכול מקרה מי שמעוניין למצוא מידע שפורסם באתר mako.news יכול פשוט להכנס ל-Internet Archive ולהכניס את הכתובת של האתר המתחזה ולקרוא כתבות מוזרות.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

לא ראיתי טענה כזאת אפילו אצל הפרופוגנדיסטים האוקראינים.

מה שכן זה צוללת ואיזו ספינה שהיו בדריי דוק או משהו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...