Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 31 דקות, DubelBoom כתב:

וגם מתוך המספרים האלה, רק חלק קטן מהם הם הקיצוניים שחושבים שהם בעלי הבית באירופה.

רובם פשוט....חיים שם.

אני מכיר הרבה אירופאים אמיתיים (לא מזרח תיכוניים לשעבר) שיש להם חברים מהגרים מוסלמים. לא דתיים במיוחד, לא קיצוניים, ובטח שלא מתעסקים בלהפוך את אירופה לח'ליפה.

אנחנו אוהבים בעזרת התקשורת להקצין את ההתעסקות של אנשים בענייני פוליטיקה. רובם פשוט שמחים שהם חיים במקום בטוח, ושלילדים שלהם יש עתיד הרבה יותר ורוד ממה שהיה להם.

גם הקומוניסטים התחילו כמיעוט ברוסיה, וכך גם הנאצים בגרמניה והטאליבן באפגניסטן. אם אתה פותח את הדלת לקיצוניות להכנס, מספיק שחצי אחוז שטופי מוח ואתה מסכן את המדינה.

פורסם
לפני 6 דקות, MostlyWicked כתב:

גם הקומוניסטים התחילו כמיעוט ברוסיה, וכך גם הנאצים בגרמניה והטאליבן באפגניסטן. אם אתה פותח את הדלת לקיצוניות להכנס, מספיק שחצי אחוז שטופי מוח ואתה מסכן את המדינה.

בכל המקרים שנתת מדובר בתנועות מקומיות ילידיות.

אתה מכיר דוגמא שבה מיעוט זניח של מהגרים השתלט על מדינה?

התסריט היותר סביר הוא שהקיצונים המוסלמים באירופה יתחזקו וזה יגרור תגובת נגד של התחזקות של מפלגות לאומניות לבנות (נוצריות או חילוניות), שהן כן יכולות לזכות בהשפעה ממשית על השלטון.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

בכל המקרים שנתת מדובר בתנועות מקומיות ילידיות.

אתה מכיר דוגמא שבה מיעוט זניח של מהגרים השתלט על מדינה?

התסריט היותר סביר הוא שהקיצונים המוסלמים באירופה יתחזקו וזה יגרור תגובת נגד של התחזקות של מפלגות לאומניות לבנות (נוצריות או חילוניות), שהן כן יכולות לזכות בהשפעה ממשית על השלטון.

מהעולם הקדום? שפע. מהעולם המודרני לא, כי במאה האחרונה פלוס כל המדינות נקטו ביד ברזל בכל הקשור להגירה, רק לאחרונה זה החל להתרופף.

פורסם

אנחנו לא בעולם הקדום.

אין שום תסריט ריאלי, שבו מיעוט של מוסלמים שיש להם בדיוק 0 כח פוליטי, משתלט על מדינה אירופאית.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

אנחנו לא בעולם הקדום.

אין שום תסריט ריאלי, שבו מיעוט של מוסלמים שיש להם בדיוק 0 כח פוליטי, משתלט על מדינה אירופאית.

בטח שיש וריאלי מאוד, כך את הקרוב ל10% מוסלמים בצרפת ותחשב מה קורה אם הם יולדים 5 ילדים למשפחה כאשר הצרפתים יולדים 1 וקצת.
תוך 25 שנה הם הופכים לכוח פוליטי משמעותי ותוך 50 שנה הם הופכים לרוב השולט במדינה.

+תוסיף על זה מהגרים שרק מזרזים את התהליך.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 10 דקות, Gavrik כתב:

בטח שיש וריאלי מאוד, כך את הקרוב ל10% מוסלמים בצרפת ותחשב מה קורה אם הם יולדים 5 ילדים למשפחה כאשר הצרפתים יולדים 1 וקצת.
תוך 25 שנה הם הופכים לכוח פוליטי משמעותי ותוך 50 שנה הם הופכים לרוב השולט במדינה.

+תוסיף על זה מהגרים שרק מזרזים את התהליך.

העיקר כשאומרים את זה על חרדים כולם מסתכלים לכיוון השני...

אני רואה שחזרנו לשירשור הפוליטי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

זאת גם בעיה אבל לא כ"כ חמורה.
למדינות מוסלמיות יש היסטוריית דמים מפוארת במידה ויהיה רוב מוסלמי במדינה כל האזרחים שאינם מוסלמים נמצאים בסכנת חיים.
עם החרדים אין חשש או סכנה ובנוסף יש בחברה החרדית תופעות של מודרניזציה.

אם אנחנו נתחיל לדבר על הסכנות שטומן בו העתיד שלנו לא נצא מהשרשור הזה: מוסלמים, חרדים, התחממות גלובלית, זיהום אוויר, ביטחון תזונתי, פיצוץ אוכלוסין וכו...

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם
לפני 11 דקות, Gavrik כתב:

מוסלמים, חרדים, התחממות גלובלית, זיהום אוויר, ביטחון תזונתי, פיצוץ אוכלוסין וכו...

אני מוסיף עוד כמה:

P=NP, השערת רימן, השערת גולדבך..

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
בתאריך 16.3.2022 בשעה 17:19, יבגניפ כתב:

מה? למה? למה אתה סתם מקצין?

לא מקצין, שואל.

בינתיים הבנו שלשנות חוקים לפי מה שנראה לקלמן ליבסקינד פחות רצוי מבחינתך.

אני שואל מה יותר רצוי.

אבל מדינות מקבלות היום פליטים. אז אני לא מבין אתה הטענה שלך. מה חסידי אומות עולם נועדו להציג? אתה לא רוצה להכניס פליטים כי אתה מתקמצן? בסדר, לגיטימי לחלוטין. לא מפריע לי. 

אני אומר שמי שדורש שמדינת ישראל תפתח את שעריה ללא הגבלה - שיתחיל מלארח פליטים (ולא רק פליטות) אצלו בבית.

אבל בינתיים זה לא מה שקורה - אלה שדורשים שהמדינה תפתח את השערים ללא הגבלה - דורשים גם שהמדינה היא זו שתטפל באותם פליטים.

זה שדת זו מערכת מוסרית זה אובייסט, זו לא פרשנות שלי. ליבסקינד אישית מבקר אנשים אחרים על "מוסר מפוקפק" וזה שאין להם "טוב או רע". כלומר מטיף מוסר. הוא אומנם בעיקר תוחם את זה לתחום אחד מאוד ספציפי שקרוב לליבו (ולליבך). אבל זה די חוזר למה שאני שואל.

אפשר לקרוא רוב המוחלט של הטורים שלו (בלי לראות תמונה שלו) - ולא לדעת שהוא בכלל דתי.

בתאריך 16.3.2022 בשעה 17:42, Gosser1860 כתב:

אאל"ט 2, גזענות יכולה להיות גם על בסיס אתני-לאומי.

העדפה של מדינה כלפי אינדיבידואלים על בסיס אתני-לאומי היא הבסיס לכל היחסים הבינלאומיים של היום.

החל מאזרחות (למה אני לא יכול לקבל אזרחות גרמנית? אז מה אם אין לי שום קשר משפחתי לגרמניה?), ועד תיירות (אזרח ישראלי בינתיים צריך להוציא ויזה לארה"ב, ואזרח גרמני לא).

בתאריך 16.3.2022 בשעה 19:10, יבגניפ כתב:

ההמשך עוסק  בפרשנות שלך למילה "גזענות". והיהדות היא אומנם לא גזע, אבל היא ועוד איך מנסה להוכיח מוצא אתני משותף לכולנו. יש אפילו מחקרים שעוסקים בזה.

אבל בניגוד לאתניות - יהדות גם מקבלת בברכה מי ששייך לאתניות אחרת לחלוטין, אבל רוצה להתגייר.

נכון שתהליך הגיור לא פשוט, אבל הוא אפשרי.

מה היכולת של רוסי שורשי בתור בן לאתניות סלאבית להצטרף לאתניות הפרנקית, או האנגלו-סקסית, או הגרמאנית?

יותר קל לו להפוך מגבר לאישה ולזכות בתחרות שחייה של נשים.

בתאריך 16.3.2022 בשעה 23:32, יוסי פרנקוס כתב:

ההבדל בין מישהו ממפלגה נורמלית של שמאל מתון או ימין מתון, היא שאפשר לדבר איתו כמו בן אדם, ולהתייחס לעובדות.
במקרה הזה מדובר על מישהו עם אידיאולוגיה לא רציונלית, שנובעת מבורות או השקפת עולם דתית, ולא עובדתית.
כמו שאני לא אתווכח עם מישהו שאומר לי שישראל לא צריכה להיות קיימת, ככה אני לא אתווכח עם מישהו שמצביע לבן גביר ועוד אומר לי שהוא לא אמר את כל הדברים שהוא אמר, ושהוא לא עושה את הדברים שהוא עושה.

בוא, אם פינדר ויבגני מצליחים לדבר איתי, יש סיכוי שהבעיה בך, או לפחות בתפיסה שלך את ההצבעה שלי בקלפי.

סבבה, לגיטימי, אולי תוסיף מראש בחתימה שאתה מוכן לדבר רק עם מצביעי כחול לבן, יש עתיד, הליכוד ותקווה חדשה?

בתאריך 16.3.2022 בשעה 23:38, יוסי פרנקוס כתב:

אני פשוט שומע מה שהוא אומר ורואה את מה שהוא עושה.
הוא עבריין מורשע שמתנהג באלימות ופועל בשביל לייצר עוד אלימות, רק בשם הרצון שלו להעיף מפה את כל הערבים.

ראינו איך הדרך של השמאל  עובדת, בלי להתכוון הם מייצרים הרבה יותר אלימות.

אגב אתה גם נגד זה שהוא הקים לשכה בשמעון הצדיק? (פעמיים)

בחודשים האחרונים הוא תועד פעמיים (!) שולף אקדח על אנשים, כשלפחות במקרה אחד אף אחד לא היה בסכנה כי זה היה על ויכוח עם שומר בחניון.

אתה הקשבת לאיומים של ה"מאבטח" כלפי ח"כ מכהן?

ברור שלא, ולכן אתה יורה ואז מסמן מטרה סביב החץ.

פשוט תגיד שאתה אנטי לבן גביר בלי קשר למה שהוא יאמר או יעשה. שזה מה שאני אמרתי.

הוא פותח "לשכה" (אוהל) באזור בעייתי כדי להביא ערבים שיעשו בעיות וכדי להתעמת איתם, ומסכן את כולנו, כי כל פעם שהוא עושה את זה הוא מקרב עוד ערבים-ישראלים להיות אלימים בעצמם בגלל שאנשים כמוהו נבחרים.

נתפסת, מה העובדות?

במאי 2021 הוא הקים את הלשכה אחרי תקיפות של יהודים בשמעון הצדיק, ולאחר שהמשטרה סירבה להציב במקום שוטרים שיגנו על יהודים מפני תקיפות טרוריסטיות ואנטישמיות.

בפברואר 2022 הציתו לאדם את הרכב לפחות 8 פעמים, והציתו לו את הבית, וגם אז המשטרה סירבה לאבטח אותו, והעדיפה להגביל אנשים מלבקר אותו בביתו, ורק לאחר מכן הוא הקים את הלשכה פעם נוספת.

ובוא, אף ערבי לא הפך לאלים בגלל שבן גביר נבחר, אולי בגלל בל"ד, אולי בגלל תע"ל, לא בגלל בן גביר.

למעשה את הערבי לא מעניין שבן גביר נבחר או לא בכלל.

הוא לא מרוויח שום דבר חוץ מלסכן עוד אנשים.

הוא אוהב אלימות ומטפח אלימות.

זה שהקים לשכה שהדרישה היחידה שלו להסרתה הייתה שהיא תוחלף בעמדה של המשטרה, הוא זה שמסכן אנשים ומטפח אלימות.

אני מקווה שאתה לא שותה את הקולאייד בעצמך.

אם כולם היו חושבים כמוהו, היתה פה מלחמת אזרחים והיה פה רצח עם לפני הרבה זמן.

מלחמת העצמאות אם הייתה קורית היום הייתה נקראת מלחמת אזרחים.

אירועי שומר החומות, זה מלחמת אזרחים (רק שצד אחד עם ידיים קשורות מאחורי הגב).

כל המהומות סביב נטיעות (או שתילות) בנגב - זה מלחמת אזרחים.

אתה רק חי באיזה סרט שמלחמת אזרחים היום נראית כמו שנראתה לפני 100 שנה.

בתאריך 17.3.2022 בשעה 16:19, David32 כתב:

ובכלל אני שואל את עצמי איך יוצרים מעבר טוב בין דיקטטורה/מונרכיה לדמוקרטיה (או כול שיטת שלטון עם אחרת)?

Jean Luc, prepare the guillotine

בתאריך 17.3.2022 בשעה 17:34, Coro כתב:

כמו שאנחנו לא נסבול אירן על הגבול שלנו,

סורי, אבל כבר מעל לעשור איראן על הגבול שלנו, ואני לא רואה הרכב של ראש ממשלה, שר ביטחון ורמטכ"ל שנכנסים בפלישה קרקעית לגולן הסורי.

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 24 דקות, m3x7r3m3 כתב:

בינתיים הבנו שלשנות חוקים לפי מה שנראה לקלמן ליבסקינד פחות רצוי מבחינתך.

כן הבנו שאני לא ימני. מניח שלשנות חוקים לפי מה שמירב מיכאלי רוצה פחות רצוי מבחינתך. הפתעה גדולה אחרי עשור של ויכוחים פוליטיים.

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני אומר שמי שדורש שמדינת ישראל תפתח את שעריה ללא הגבלה - שיתחיל מלארח פליטים (ולא רק פליטות) אצלו בבית.

טוב.

לפני 26 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אפשר לקרוא רוב המוחלט של הטורים שלו (בלי לראות תמונה שלו) - ולא לדעת שהוא בכלל דתי.

לא חושב.

לפני 27 דקות, m3x7r3m3 כתב:

בוא, אם פינדר ויבגני מצליחים לדבר איתי, יש סיכוי שהבעיה בך, או לפחות בתפיסה שלך את ההצבעה שלי בקלפי.

אנחנו מחושלים כבר :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

כן הבנו שאני לא ימני. מניח שלשנות חוקים לפי מה שמירב מיכאלי רוצה פחות רצוי מבחינתך. הפתעה גדולה אחרי עשור של ויכוחים פוליטיים.

🤣

אז השאלה איך קובעים איזה חוקים אפשר ואי אפשר לשנות.

לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

אנחנו מחושלים כבר :)

עברתם את הטירונות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 32 דקות, m3x7r3m3 כתב:

העדפה של מדינה כלפי אינדיבידואלים על בסיס אתני-לאומי היא הבסיס לכל היחסים הבינלאומיים של היום.

גם אם נניח שזה הבסיס ליחסים בינ"ל זה לא סותר את העובדה שכנראה גזענות יכולה להיות קיימת בפן הזה.

אבל עבר שבוע מאז שדיברנו על זה. מי זוכר..

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 5 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אז השאלה איך קובעים איזה חוקים אפשר ואי אפשר לשנות.

לא יודע, אבל זה בטח לא נקבע בדיון שלנו פה. אנחנו פה לכיף ולהעביר את הזמן נטו :)

לפני 5 דקות, m3x7r3m3 כתב:

עברתם את הטירונות

בהתחשב בגיל של השרשור הפוליטי אנחנו כבר אחרי קבע מובהק ואמורים להתחיל לקבל פנסיה תקציבית

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יועץ של פוטין התפטר ועזב את המדינה.

מצור על צ'רניהיב: "העיר בת ערובה"; מקורב לפוטין התפטר ועזב את רוסיה (ynet.co.il)

מצור על צ'רניהיב: "העיר בת ערובה"; מקורב לפוטין התפטר ועזב את רוסיה

גוברת הדאגה למשבר הומניטרי בעיר המכותרת צ'רניהיב בצפון אוקראינה: רוסיה השמידה גשר קריטי למעבר סיוע הומניטרי ופינוי תושבים, ואוקראינה מדווחת על לכודים שנותרו ללא מים וחשמל - ועלולים להיות מגורשים לרוסיה. קייב טוענת: "הצבא הרוסי תקוע בחזיתות רבות, ומגייס עוד חיילים". מוסקבה פרסמה תיעוד של שיגור טילי שיוט מהים השחור: "הרסנו מחסן נשק". יועץ של פוטין התפטר ועזב את המדינה: "מחאה על המלחמה". ביידן ממריא לאירופה.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, m3x7r3m3 כתב:

אבל בינתיים זה לא מה שקורה - אלה שדורשים שהמדינה תפתח את השערים ללא הגבלה - דורשים גם שהמדינה היא זו שתטפל באותם פליטים

א) יש הרבה אנשים שמוכנים לארח פליטים אצלם בבית, המדינה עדיין לא מאפשרת להם לעשות את זה. להורים של אשתי יש חברים בצ'רניגיב, איפה מגישים את הבקשה לארח אותם אצלם בבית? 

ב) לא צריך לארח בבית, אם יש כסף להטיס בית חולים לאוקראינה אפשר כנראה גם להקים מתחם לקליטת פליטים בישראל, בדיוק כמו שקיים במעברי הגבול היבשתיים סביב אוקראינה 

ג) ישראל טיפלה בפליטים סורים טוב יותר ממה שהיא מטפלת בפליטים אוקראינים

עריכה אחרונה על ידי MiniMiz3r
  • תוכן חדש...