Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוג + 3 ילדים

סך הכל מחפשים צימר ברמה נמוכה - בינונית עם בריכה קטנה או חדר במלון 3 כוכבים

ל4 לילות בתחילת אוגוסט

המקומות הכי דפוקים מתחילים ב5,000 ש"ח וזה יכול גם להגיע ל8 ו12

ברור לי שזה עניין של היצע וביקוש

ברור לי שיש מספיק אנשים שמשלימים עם המחירים האלה ומשתפים פעולה עם הטירוף

אין פה איזשהי טרוניה על בעלי העסקים, הם יכולים לבקש מה שבא להם - יש מי שמוכן לשלם = אלה המחירים. המדינה לא צריכה לחלק יונדאי i10 לזוג וחופשה היא לא מוצר צריכה בסיסי

אחרי שכל הנ"ל נאמר

אני רק שואל

איפה כן ניתן למצוא איזשהי חופשה בפרופיל הנ"ל במחיר שפוי יותר? 2-3 אש"ח?

אולי יש משהו שלא חשבתי עליו?

האירו את עיני

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תחפש דרך ועדי עובדים אם יש.

יחידות בקלאב הוטל בפייסבוק יש קבוצה שנמכרות במחיר סבירים לפעמים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)

חפש חופשות שאנשים נאלצים לבטל ומוכרים

כמו כל דבר

ברגע שיש התפוצצות של ביקוש, המחיר עולה

המלונות עובדים ב 500% תפוסה

צריכים להביא יותר כוח אדם

לכל דבר יש מחיר

ולא

לפני שנתיים בשיא הקיץ ממש לא עבדו בווליום כזה

בחיים לא זוכר שסגרתי מלון  באילת ושבועיים לפני ההגעה כל הסוויטות כולל הכל היו תפוסות. אין רבע חדר פנוי

ובוא לא נדבר על מיקונוס

מיטת שיזוף בלבד 200 יורו

מוצדק? לא

אבל שנתיים לא היינו בחופשה

אז משלמים

שנה שעברה היה עולה 150 יורו

במקום לטוס אז והיום, טסים היום

נחיה עם ההפרשים

אגב שאתה כותב שאפשר להגיע ל 12,000, על איזה חדר אתה מדבר?

ברור שאם אתם משפחה אז  הסיפור לא יגמר ב 3000 שח ל 4 לילות

בכל זאת מלון ולא אכסניה

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם (נערך)

בשנים אחרות היו לך 300,000 תושבים בחו"ל בתקופה המקבילה. אין עכשיו 300,000, הרבה פחות, אז השאר נופשים פה.

אתה יכול לנסות קמפינג (גם פה מזמינים מראש, אגב...)

ובלי קשר - 4 לילות באוגוסט לזוג+3 עלה הרבה יותר מ-3000₪ גם לפני 5 שנים, אפילו בצימר הכי מוזנח, אז נא לכייל ציפיות בהתאם.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 9 שעות, avargel כתב:

אולי יש משהו שלא חשבתי עליו?

כן, לא לתמוך בחזירות הזאת, ולהישאר בבית או לעשות טיול שאפשר לחזור ממנו הביתה בסוף היום, אפשר כל יום למקום אחר.

• רעיון טוב! 8

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה מה שנעשה בלית בריריה, אישית אני מייחס הרבה פחות משקל לנופש הזה ולכן גם מוותר עליו בקלות לאור העלויות הלא סבירות

אבל אני לא לבד בתמונה ולאשתי זה הרבה יותר חשוב ממני, ולי חשוב מה שחשוב לה ומשמח אותה

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

תסע איתה לבד ואתם יכולים למצוא מספיק מקומות שסופש מחמישי עד ראשון עולה 4000 שח

יש אפילו מלונות 5 כוכבים שמוכרים את החדרים האחרונים במחירי זנות ואפשר לתפוס  סופש ב 4000 כולל טיסות. רק לחפש

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תהיו בבית כמה ימים, תלכו לבריכה ולטיולים בטבע. אוכל אל תבשלו, תזמינו ותצאו למסעדה.

זה יצא לך משמעותית יותר זול מכל נופש בישראל וגם תרגישו שינוי אווירה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כשהיינו בלי ילדים היינו עושים טיול יום שלם מהבוקר עד הערב וחוזרים לבית למרות שזה נסיעה של שעתיים. ככה אתה חוסך המון! וזה לא כזה נורא.

אבל עם ילדים זה מאוד קשה. לא מזמן היינו בצימר ויצא לנו 600 שקל לליה עם בריכה והכל . צריך לדעת לחפש אחי.

אם הילדים גדולים תוכל לישון באוהל שזאת חוויה בפני עצמה. אני יכול להגיד לך שאני כמעט ולא זוכר את החופשות שלנו בתור ילדים אבל חופשה אחת שישנו באוהל באיזה פארק בצפון ליד נחל ורבנו עם איזה פקח ואח"כ עשינו על האש ושחינו לא נשכחת לי כי זה היה כייף. 

פורסם

גם לפני חמש שנים לא שילמתי אלפיים או שלוש אלף ל4 לילות באוגוסט. 

אני עכשיו עם הילדים בחופשה בצפון. ראשון עד חמישי במלון מטיילים. עלה לי 6 אלף. מלון פח עם חדרים ישנים ולא מתוחזקים. היינו לפני כמה חודשים במלון אחר של הרשת והחוויה הייתה שונה, אז ציפינו ליותר מהמלון הזה.

אגב זה לא הולך להשתפר. בדקתי זמינות של מלונות באילת בפסח (!!) הבא. הכל מלא ומה שנשאר נמכר במחירי מאיון עליון.

לחול אני לא מתכוון לטוס כל עוד הבן הצעיר לא מחוסן.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

סליחה מראש שאני מחרב את ההתמרמרות.

3000 שקל ל5 אנשים ל4 לילות, באוגוסט?

(זה 45.45$ לאדם ללילה. עשיתי הרגע על המחשבון)

ב"מלון 3 כוכבים או צימר בינוני"??

קורונה/לפני/אחרי, חו"ל או ישראל- אין דבר כזה. לא היה וכנראה שלא יהיה.

כמו שאמרו- זו תקופת שיא העונה. והביקושים השנה מטורפים מהרגיל. אנשים נחנקו בבית, יש להם קצת עודפי כסף ורוצים לנפוש.

מה כן אפשר לעשות? (חוץ מהאובייס של להגדיל תקציב...)

1.  לקצר את החופשה. במלונות הבינוניים של טבריה אפשר לקבל חדר עם ארוחת בוקר לשני לילות (אולי אפילו בסופ"ש, אם תתאמצו בחיפוש או תפעילו איזה מועדון מהעבודה או כ"א) במחירים הללו.

2. להנמיך סטנדרט. במתחמי ה"גלמפינג"  אפשר למצוא אוהל ממוזג בכ-500 ש' לילה למשפחה. נניח, בחוגה. לא תהיה לכם בריכה (אבל הי, אתם בעמק המעיינות, אז מים להשתכשך בהם תמצאו).  לא תהיה לכם מקלחת צמודה (שזה מבחינתי דיל ברייקר, אבל אולי עבורכם לא). ותצטרכו לארגן ארוחת בוקר לבד. (וגם להביא מגבות ומצעים מהבית).

*למרות האמור לעיל, גם אני רוצה להשתתף קצת בהתמרמרות:

השנה המצב באמת מח***ן. בארץ הכל יקר אפילו יותר מבשנה רגילה, לחו"ל אי אפשר לנסוע כמעט לשום מקום, בטח שבלי לעבור פרוצדורה מעצבנת (ויקרה) של בדיקות ובידודים לפני ואחרי הנסיעה,  וכל זה, אחרי שנה שלמה שבה לא נפשנו בכלל.

אז אנחנו השנה גם הגדלנו קצת את התקציב, גם קיצרנו קצת את החופשה, וגם התפשרנו קצת על הרמה.

נוסעים עם ציפיות בהתאם, נשתדל להנות, ואולי אפילו אשתף חוויות כשנחזור...

אני מקווה כל הזמן שהנה אוטוטו אפשר יהיה לנסוע יותר בכיף (מי יודע? אולי בחגים? נשאר אופטימיים.) ושזה יהיה רק "פרומו" לחופשה האמיתית, שכבר, עוד רגע תגיע.

• אהבתי 2

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הפתרון הוא לא לצאת לטיול

יש עוד דרך שלא מתאים לכולם. אם אתה גר בתל אביב ומשפחה קרובה גרה ברמת הגולן אז שבוע שלם מחליפים בתים. מי שגר ברמת הגולן הולך לים, מסעדות וכל מה שיש לת"א להציע. והתל אביבים מטילים בצפון וכל מה שיש לצפון להציע.

יש עוד דברים דומים בסגנון

• רעיון טוב! 2
פורסם

מחזק את ההמלצה ל"חופשה מהבית" עם טיולים יומיומיים. תחשוב על הבית שלך כאילו זה צימר נוח שאתה חוזר אליו שפוך רק כדי לישון.

ידרוש מאמץ בנסיעות אבל אנחנו בסך הכול מדינה קטנה, יש מספיק אטרקציות מספקות במרחק שעה מכל פינה בארץ.

• אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...