Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי צמיג של KUMHO 185/55/15 82H זהו צמיג טוב?

DSCF1292_resize.JPG

DSCF1293_resize.JPG

DSCF1297_resize.JPG

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש נראה פצצה

ועוד משהו מישהו כאן שם רישןר לבקליות ללאנסרר אז הבקליות שהוא שם שם יבואו לך עך האוטו חבל על הזמן!!!

חפש את הקישורר אתה חייב כאלההה

ותיתחדש!

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם
תתחדש נראה פצצה

ועוד משהו מישהו כאן שם רישןר לבקליות ללאנסרר אז הבקליות שהוא שם שם יבואו לך עך האוטו חבל על הזמן!!!

חפש את הקישורר אתה חייב כאלההה

ותיתחדש!

זה אני פירסמתי :wink:
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כדאי לי לקנות צמיגים ב-1340 ש"ח?

- או -

KUMHO מייצרים יותר מדגם אחד של צמיגים, חלקם טובים וחלקם לא, מכיוון שלא רשמת את הדגם של הצמיג עצמו קשה לתת לך חוות דעת עליו.. מה שכן, לפי מה שאני רואה בתמונה מדובר בצמיגים ירוקים ולא ספורטיביים.

החישוקים עצמם יפים, תתחדש! :-)

מוטי.

פורסם

תודה על התגובה מוטי! אני לא חיפשתי צמיג ספורטיבי פשוט המליצו לי כמה אנשים על הצמיג אז לקחתי אותו.

פורסם

החישוק ממש יפה,מתאים לאוטו בול !

אבל יש לי שאלה,האם הגודל הוא גודל חוקי?לפי מה שידוע לי במיצובישי גודל החישוק הוא לא 15",או שאני טועה?

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

הייתי במשרד הרישוי וכן הגודל הנ"ל חוקי וגם ניתן לשים עוד יותר גדול המידה המקסימלית לאוטו זה היא 195/50/15

פורסם

מתעלק על השירשור II -

צמיגי קומהו -

מורכבים לי על האוטו ארבעה KUMHU THE SOLUS

- למישהו יש נסיון עם הצמיגים הנ"ל?

ושאלה נוספת - לבחור עם הג'אנטים - כמה מאיפה ואיך?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מישהו יודע אולי איפה ניתן לרכוש בקליות לאוטו הזה? כי אתמול פירסמתי שרשור בקשר לבקליות ומחקו לי אותו.

פורסם

תתחדש!!

זה ממש יפיפה על האוטו, ושלך נקייה מאוד -תשמור עליה ככה ;)...

אז מברוק וחג שמח לכולם!

נ.ב.

מה שמת על הצמיגים שהם מבריקים ככה?

• תוכן חדש...