Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

כחלק ממו"מ עם טרייד מוביל הם טוענים כי המחירון לפי האפליקציה של לוי יצחק לא נכונה בגלל שמדובר במוצר חינמי.

נשמע לי תלוש מהמציאות, מישהו שמע על דבר כזה?

תודה

עריכה אחרונה על ידי idanva7
פורסם

אולי יש להם ״תוספת השבחה״ באחוזים על המחירון שלא מופיעה באפליקציה, ולכן טוענים את זה.
בגדול, בחיים לא שמעתי את הטענה הזו, היא תלושה מהמציאות. מה הקשר שזה חינם? אם זה חינם מותר להטעות אנשים? זה משולל כל היגיון

פורסם
זה לא קשור לעניין החינמיות
צריך להשוות תמיד דרך מחירון רכב של יד2
www.pricelist.yad2.co.il

מה הקשר בין השניים? מחירון יד2 הוא מחירון נפרד לחלוטין שמהווה המלצה בלבד.
תוכל לראות פה שרשור בנעוץ שדן על ההבדלים בין המחירונים, אבל זה לא קשור לעצם השאלה.
פורסם

מבלי להיכנס לתוספות של "השבחה" וכו...

המחירון לא נכון כי זה מוצר חינמי? אז שיביאו גיליון עדכני ויוכיחו.
מניסיון של מספר פעמים, האפליקציה תואמת את הגיליון והשאילתות מתבצעות מול שרת ולא כל המחירון נמצא לך בפלאפון (צריך לשים לב למלא את הפרטים המדוייקים של הרכב והדגם שמחפשים).

פורסם
לפני 21 שעות, Moti Anav כתב:

זה לא קשור לעניין החינמיות

צריך להשוות תמיד דרך מחירון רכב של יד2

www.pricelist.yad2.co.il

מה הקשר למחירון יד 2,

חבר, אם אתה לא יודע עדיף פשוט לא להגיב, מחירון יד 2 מעניין רק את המוכרים והקונים, והישראלי המצוי ינסה תמיד להישען על תוצאותיו כדי להוריד או להעלות מחיר הרכב לפי האינטרסים שלו,

אך אם הייתה שואל את חברות הביטוח או אפילו מחפש ברשת, הייתה שם לב שהם מתייחסים אך ורק למחירון לוי יצחק, השאר סתם פקציה.

• אהבתי 2
פורסם

לפני כ 7 חודשים כאשר חיפשתי הונדה סיוויק לאבא שלי וחיפשתי באפליקציה (המותקנת אצלי בנייד) היה הפרש מינורי של 1,000-1,500 ש"ח כלפי מטה לעומת המחיר המופיע בחוברת במחירון ונציג המכירות של טרייד מוביל הראה לנו את החוברת בפגישה פנים מול פנים- לא מדבר על שום שקלול.

לא יודע אם היום המצב יותר מדוייק-אני מקווה מאוד מאוד שכן.

לפני 10 שעות, save כתב:

העלאת מחיר זה אומנותם

אנשי מכירות מה נעשה...

אבל,אם אתה בא משופשף ולא טירון והם מבינים שלא כ"כ מהר ידוגו את הדג השמן הם מתחילים לחזור למציאות.

אצלנו ביקשו 2000 מעל המחירון,אני ואבא שלי ניהלנו מו"מ קשוח והחלטנו שאעפ"י שהיתה לנו מאזדה 3 ספיריט 2007 ,שאין טעם להגיע לטרייד אין כי הוא יישחט שחיטה כשרה.

המאזדה נמכרה במנפרד והקונה אפילו לא בדק את הרכב.

לגבי ההונדה,סגרנו על 500 מעל- משהו סימלי לפי נתוני הרכב ובטח לאור העובדה,שהוא אינו נפוץ בלוחות ונדיר להשיג אותו (כן,כולה סיוויק 2013 דגם אקזקיוטיב- אולי היתה אז אחת בודדת ברמת האבזור הזו עם ק"מ סביר ולא של רכב השכרה) והעובדה שהם כנראה רצו לשחרר את הרכב והבינו שלא יתנו להם 56-7 על רכב שמופיע 54000 במחירון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בגדול היא אמורה להיות מדוייקת אבל אם רוצה להסיר דאגה מלבך, תקשר לחברת הביטוח שלך ותן לה את פרטי הרכב.

סוכן הביטוח יוכל בתוך זמן מאוד קצר לשלוח לך למייל את כל המידע לפיו משקללים את מחירון הרכב הנל

בהצלחה

תזכור תמיד לבדוק עבר ביטוחי של הרכב דרך אתר סליקה, עולה 10 שקל אבל זה שווה את זה כי אין אמון באנשים :P

פורסם

בקש מנציג המכירות להראות לך את מחיר הרכב בחוברת הכתובה. ולהראות לך איך הוא מחשב את שקלול המחיר. 

ממה שאני בדקתי, האפליקציה תואמת את החוברת במדוייק. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...