Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנס חניה בחניון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום 

חניתי את רכבי בחניון ברשבסקי בכניסה לחנות "קשת טעמים" בשעה  20:00 , לא ידעתי שזה חניון של כחול לבן , היה חשוך וגם לא שמתי לב שהמדרכה צבועה , חניתי גם עם הפנים לכניסה של החנות למיטב זכרוני לא היה צבועה שם.

למחרת שמתי לב שיש eנס על השמשה של הרכב. אני לא תושבת ראשון לציון , לא ידעתי שבחניון של הסופר אני צריכה לשים פנגו.

האם הדבר תקין ? חוקי?

קריחלי ענת 

פורסם

ראשון לציון נכון?

באיזה יום חנית שמה?

בחניה שאתה מתאר באמת אין סימון כחול לבן.

באתר עריית ראשון לציון:

1.thumb.PNG.a748fdb287e5bd53a02765a1d4766759.PNG

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

חוקי לגמרי - סביר להניח שיש שלט המציין זאת בכניסה לחניון. ובדיקה בדף הפייסבוק של העיריה מראה שאת ממש לא הראשונה שמופתעת מזה..

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מכיר את החניון הזה, צבוע בכחול לבן ויש שילוט שכתוב בו שהחניה בתשלום ובאיזה שעות. אצלם לך את השלט יותר מאוחר. 

זה אכן מעצבן שהחניה של הסופר היא בתשלום אבל רוב הלקוחות הם תושבי ראשון, תושבי ראשון פטורים משתלום על חניה בכחול לבן אז זה פחות מפריע.

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, Buki כתב:

אני מכיר את החניון הזה, צבוע בכחול לבן ויש שילוט שכתוב בו שהחניה בתשלום ובאיזה שעות. אצלם לך את השלט יותר מאוחר. 

בחניה שהבחור מתאר ( שורת חניות מול החנות) לא צבוע בכחול לבן עד כמה שאני זוכר.

ד"א זה נחשב אזור תעשייה נכון?

עריכה אחרונה על ידי Electron

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

אני אהיה שם היום בהמשך היום ואצלם.

למייטב זכרוני רק ברמפה של הכניסה לחנות לא צבוע...

כן זה איזור תעשיה, חניה בתשלום 8 בבוקר עד 12 בלילה 7 ימים בשבוע.

פורסם

נזכרתי, כשחניתי בצד הימני שמול החנות היה כחול לבן - קבלו את התנצלותי.

אהיה באזור בשעה הקרובה ואצלם.

בכניסה חנייה

11.thumb.jpg.4f804103dfd1c1e00bf73eacb3925cfc.jpg

צד ימין (מול החנות)                                                                                                                                                                         צד שמאל (מול החנות)

22.thumb.jpg.b6ce485116807ee4f131c037a1709058.jpg33.thumb.jpg.df796feafa65e09ba19ad8150e828873.jpg

פורסם

צבוע כחול לבן גם בשלושת המקומות שמשמאל לכניסה, פשוט יש אבן שפה נמוכה ולא רואים כ"כ טוב.

20201206_132944_HDR.jpg

פורסם

גם פה יש כחול

Magnify Rick Moranis GIF333.thumb.PNG.64265c854e35351e695aaabc225cc548.PNG

פורסם

כל א.ת. מב"ת צפון(ראשון ישן/מזרח לשעבר) מתומרר לתשלום ומסומן בכחול-לבן, לבד משני חניונים קטנים ליד הקניון הקטן ברח' משה בקר(מתחם הרובע).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

גם אני עובר שם מדי פעם, זה קצת מצחיק שמי שלא תושב ראשון לציון חונה בחצי חינם שנמצא ממול והולך לשם ברגל.

זה טיפשי בעיני חניה בתשלום ליד סופר.

Opel Adam S 2017

פורסם

צודק, התבלבלתי עם הסניף של מעדני מניה שנמצא מול חצי חינם, אבל גם שם החניה אותו דבר בדיוק מסומנת בכחול מסביב וחוץ והחניה הפנימית של הסניף.

אנשים באמת חונים בחצי חינם והולכים לקנות שם,

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...