Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת ממיר קטליטי, פריוס 2007 .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיר פלדיום נכון להיום , $2,348.00 לאונקיה (28.3495 גרם), 

כמה פלדיום יש בפריוס ,ממה שמצאתי 2 גרם בערך. 

שווה ערך ל151 דולר.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

ביקרתי השבוע אצל מתקין אגזוזים בפ"ת, נגנב לי ממיר מרכב סובארו. לדברי המתקין הרכב הנפוץ בגניבת ממיר הוא פריוס.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז הבוקר גם אני התעוררתי לרעש של טרקטור, דווקא לא פריוס.

כנראה גם הונדה אקורד שנת 2006 נחשבת לאוצר

פורסם

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה המודל העסקי של הגנבים?

יש פלדיום, הוא יקר. גונבים מרכב את הממיר הקטליטי, מוציאים ממנו את הפלדיום, מה הם עושים איתו? למי הם מוכרים? מי בא וקונה פלדיום, בעבור מה?

פורסם (נערך)

@Shay_u

סוחרי מתכות, 

כמו בתקופת האולימפידה בסין, אז גנבו תמרורים ומכסי ביוב.

היה ביקוש עצום לברזל, עקב הבנייה המרובה לקראת התחרות.

או מכירה של החלק בשלמתו, לנפגע עברה אחר. 

עריכה אחרונה על ידי shimta
פורסם

הבנתי שיש דרך למנוע את זה (בסרטון למטה)

האם עושים דברים כאלה בארץ?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חייב לומר שתקופה האחרונה אני מחנה את הרכב קרוב למצלמה של השכן, למרות שזאת דרך כורכר. 

מפחד לראות את הרכב ללא הממיר קטליטי על הבוקר. ממש לא נעים. מעניין למה דווקא הפריוס יותר מבוקשת בקטע של הפלדיום,  מאשר רכבים היברידיים אחרים. (ככה זה נראה)

פורסם

לגבי חילוץ הפלדיום ושאר המתכות היקורת בממיר, מדובר על תהליך מאוד מורכב שאני בספק גדול שהגנבים עצמם מסוגלים לזה, מעניין למי הם מוכרים את זה ומי מחלץ את זה בפועל, שיתפסו את אלה הסיפור יירגע, אולי המשטרה צריכה לשלוח סמויים שיינסו למכור ממירים "גנובים" ולתפוס את הראש של הכנופייה הזאת

• אהבתי 1

כבר חתמתי...

פורסם

בדיוק, לא מתעסקים עם סוחרי סמים זוטרים, אלא עם הקרטל שמספק את הסמים.

כמו שרצו להפיל את הפשע המאורגן, הלכו לעומדים בראש הסולם, ואז כל הפירמידה נופלת אחריהם. 

במחיר של 2,300 דולרים לאונקיה לא פלא שהפלדיום מבוקש יותר מזהב. 

לא מצאתי למי מוכרים את הפלדיום, אבל אני מעריך שמכוון שהוא משמש גם לתכשיטים, לא אתפלא שזה מגיע לשם. 

פורסם

אז רק לסיים את האירוע שקרה לי לפני שבועיים.

תבעתי את הביטוח שלי, לקחתי את הרכב למוסך הסדר ברחובות.

אומנם התיקון לקח שבועיים אבל בסופו של דבר שמו חלקים מקוריים ועלות הנזק הייתה כ 7000 ש"ח.

מעל 2000 שקל יש ביטול השתתפות עצמית אז לא שילמתי כלום (וגם הפרמיה לא אמורה לעלות)

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...