Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לה עדשה אחת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 17.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סרטון קצר מה VICO SF2 שהתקנתי אצלי באוטו, כמובן לא לשכוח לבחור ב 1080P ביוטיוב.

בפועל בקובץ המקורי האיכות טיפה יותר טובה, כנראה שיוטיוב מוריד טיפה מהאיכות.

https://www.youtube.com/watch?v=q5yP_Z_Qu3Q

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

האיכות של g1wh ניראה די דומה לא?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נראה שכך, עברתי גם על הסירטון שלך ואולי יש טיפה הבדל בין שתי הסירטונים אז זה בגלל שעת הצילום, אתה צילמת לקראת הצהריים ואצלי הצילום כבר לקראת הערב (מיקום השמש שונה), לפי דעתי בפועל אם לשים את שתי המצלמות אחת ליד השנייה ולצלם באותו הזמן את אותו המקום אז יהיה מאוד קשה להבדיל באיכות בין שתי המצלמות.

מה שמעניין זה ההבדל בין המצלמות בצילום לילי, במידה ותרצה אז אני אשמח לתת לך את המצלמה שלי לכמה ימים על מנת שתצלם עם שתי המצלמות בו זמנית ותעשה סיקור מקצועי כמו שאתה יודע לעשות.

תודיע לי אם כן.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

נשמע רעיון מצוין,השוואה בזמן אמת של אותו מסלול באותם זמנים. שלחתי לך הודעה פרטית.

פורסם
האיכות של g1wh ניראה די דומה לא?

חוץ מקריאות לוחיות רישוי (כושר הפרדה).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
נראה שכך, עברתי גם על הסירטון שלך ואולי יש טיפה הבדל בין שתי הסירטונים אז זה בגלל שעת הצילום, אתה צילמת לקראת הצהריים ואצלי הצילום כבר לקראת הערב (מיקום השמש שונה), לפי דעתי בפועל אם לשים את שתי המצלמות אחת ליד השנייה ולצלם באותו הזמן את אותו המקום אז יהיה מאוד קשה להבדיל באיכות בין שתי המצלמות.

מה שמעניין זה ההבדל בין המצלמות בצילום לילי, במידה ותרצה אז אני אשמח לתת לך את המצלמה שלי לכמה ימים על מנת שתצלם עם שתי המצלמות בו זמנית ותעשה סיקור מקצועי כמו שאתה יודע לעשות.

תודיע לי אם כן.

+1!

באמת יהיה מעניין ליראות, ובנוסף ממש ניהיה מעניין כאן עם כל המדריכים לשיפצורים וסקירות מקצועיות למצלמות- כל הכבוד :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

המצלמה שלי כבר הועברה ליוליאן, יש למה לחכות, הוא בטוח יביא סיקור והשוואה כמו שצריך.

פורסם

טיזר קטן לסקירה שצפויה לכם היום לקראת הלילה...

השוואת חומרים ואיכות הרכבה כולל הממשק כבר נבדק,נשאר צילום יום+לילה. בנתיים מאוד מעניין..

ws5kdd.jpg

פורסם

יפה על ההשקעה, ככה משווים בין מצלמות.

אם זה לא בעיה בשבילך אז בצילום לילה תעלה לכיוון כפר הורדים, או כל מקום אחר שאתה יכול לחשוב עליו שאין בו תאורת רחוב.

פורסם

באמת יהיה מעניין מאוד לראות את ההבדלים. כל הכבוד על היוזמה!

בכל מקרה, יש לזכור שזו לא בדיוק השוואה הוגנת שכן ה VICO עולה כמעט פי שניים מה G1WH.

פורסם

לכן זה מעניין לראות האם היא באמת מצדיקה את המחיר שלה.

פורסם (נערך)
באמת יהיה מעניין מאוד לראות את ההבדלים. כל הכבוד על היוזמה!

בכל מקרה, יש לזכור שזו לא בדיוק השוואה הוגנת שכן ה VICO עולה כמעט פי שניים מה G1WH.

עדיין זה לא אומר כלום לגבי טיב הצילום, בויקו sf יש מעבד יחסית ישן ככה שה g1wh יכולה לתת פייט יפה מאוד.

עריכה אחרונה על ידי Slava 1982

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...