Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש וסע בדרכים טובות!

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני 7 שעות, ik3 כתב:

תתחדש וסע בדרכים טובות!

תודה! 

לפני 5 שעות, ETAY1998 כתב:

רכב בטוח ואמיו. אבל מנוע חלש מאד.הייתי מעדיף פוקוס ידנית.

בתקציב הזה/מצב ההיצע בשוק כרגע לא היה ריאלי למצוא פוקוס ידנית שמורה. 

המנוע של הפיאסטה אכן חלש, אבל בסה"כ בהתאם לתקציב והדרישות היא עונה כמעט על הכל. 

פורסם

תתחדש, תן כמה פרטים על הרכב ותן חוות דעת לאחר תקופת נסיעה קצרה.

למה העדפת את הפיאסטה בסופו של דבר על פני ה-208 והפונטו EVO?

פורסם (נערך)

@nir3 תודה! 

אוגוסט 2014, גיר ידני, אני יד שלישית (כולן פרטיות), 85K קילומטר.

טופלה בזמן ונשמרה בצורה טובה מאוד. 

לא העמקתי בחיפושים של הפונטו איבו, בין ה-208 והפיאסטה לא הייתה לי פייבוריטית ברורה עד הקניה - היה לי יותר חשוב למצוא אחת שמורה עם נתונים טובים. 

בדקתי לא מעט פיאסטות ו-208, לפיג׳ו יש מנוע זריז וגמיש יותר, נוחות הנסיעה בשתיהן הייתה לי טובה (עם יתרון קל לפיאסטה על פלסטיקים לא מקרקשים).

עוד יתרון לפיאסטה היה הרגשת היציבות שלה על הכביש במהירויות גבוהות ובפניות (להרגשתי כמובן).

דעה אישית - הדשבורד של הפיג׳ו מרגיש הרבה יותר מודרני וחדשני, מצד שני - מההתחלה התחברתי יותר לזה של הפיאסטה. 

חסרונות של הפיאסטה - מנוע חלש, חוסר כיוון כיסא לגובה (דאגתי מזה, אבל אפשר למצוא תנוחת נהיגה טובה גם בלי).

עוד סיבה אגב שבחרתי בסופו של דבר בפיאסטה, היא שמצאתי שה-208 שהיו בלוח בזמן שבדקתי (חודש וחצי אחרונים) מטופלות בתחזוקת שבר במקרה הטוב, וכשעולה אחת טובה היא נמכרת די מהר (בעיקר אקטיב).

spacer.png

עריכה אחרונה על ידי Tal7
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...