Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנחנו רוצים למכור את הרכב הבעיה שיש שעבוד 

את.השעבוד שילמנו הבעיה שלוקח 5 ימים עד שמשרד התחבורה מואיל בטובו להוריד את השעבוד יש לי מסמך שמאשר הורדת השעבוד 

יש לי קונה שממש רוצה את הרכב מחר מחרתיים מוכן לשלם את הכסף לעשות זכרון דברים ושאני יעשה העברת בעלות אחרי זה

כמה מסוכן זה זככרון דברים ? מעבר לבעיות של קנסות מה עוד יכול להיות ? מה קורה מבחינת הביטוח להשאיר לבטל ? יש הרבה נעלמים 

פורסם (נערך)

זכרון דברים הוא הסכם מחייב לכל דבר. הקונה ידרוש, ובצדק, סעיף המבטל את החוזה אם השעבוד והמשכון אינם מוסרים עד תאריך יעד שעליו תסכימו.

את הביטוח אל תבטל עד העברת הבעלות במשרד הרישוי. תאר לך שבימי ההמתנה הרכב נגנב או ניזוק? 

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא בהכרח. אם המוכר והקונה הגיעו להסכמה והרכב מועמד לא אמורה להיות בעיה. עם זאת, בחוזה המכירה (ואם תרצה קרא לו "זכרון דברים") חייב להיו מנגנון שיפצה את הקונה אם יגרם נזק במהלך הימים שבין חתימתו לבין העברת הבעלות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ע"פ הפסיקות השונות, הביטוח אינו תקף בעת מכירת רכב, לכן לא ניתן 'להשאילו' לקונה.

אם הקונה רוצה כ"כ את הרכב ו'חם' עליו, הוא ימתין עוד מס' ימים. אני לא הייתי מעביר את הרכב ללא העברת בעלות.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

לא בהכרח. אם המוכר והקונה הגיעו להסכמה והרכב מועמד לא אמורה להיות בעיה. עם זאת, בחוזה המכירה (ואם תרצה קרא לו "זכרון דברים") חייב להיו מנגנון שיפצה את הקונה אם יגרם נזק במהלך הימים שבין חתימתו לבין העברת הבעלות.

לא הבנתי מנגנון שיפצה את הקונה אם יגרם נזק ? הרכב עובר לרשותו אם קורה נזק זה באשמתו 

Just now, kompy כתב:

ע"פ הפסיקות השונות, הביטוח אינו תקף בעת מכירת רכב, לכן לא ניתן 'להשאילו' לקונה.

אם הקונה רוצה כ"כ את הרכב ו'חם' עליו, הוא ימתין עוד מס' ימים. אני לא הייתי מעביר את הרכב ללא העברת בעלות.

תודה 

פורסם

לא. אתה לא מוסר את המפתחות לפני העברת בעלות. אחרת צפה לקבל קנסות וחיובים שנגרמו על ידי השימוש ברכב על ידי הרוכש. הכסף עובר לידיך והמפתחות לידי הקונה במעמד העברת הבעלות, בסמוך ואחרי שהכסף בידיך או בחשבון הבנק שלך. כל הסדר אחר עלול לפגוע בך.

פורסם

זה נמע לי די מוזר שלוקח 5 ימים להסיר שעבוד. ככל הידוע לי ברוב המקרים זה נעשה בצורה מקוונת ומיידית. האם הגורם המשעבד הוא גוף שאינו בנק?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צריך גם להסיר משכון, עד כמה שאני זוכר זה מצריך פניה למשרדי רשם המשכונות. אבל חלפו כמה שנים מאז שנזקקתי לפעולה, וגם זה היה על דירה, לא על רכב. 

פורסם

מה שמונע העברת בעלות זה הרישום במשרד הרישוי - לא ברשם המשכונות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה נכון, אבל קונה חכם לא ירכוש רכב ממושכן.

פורסם

פות"ש,

מי הגוף הממשכן? אם זה בנק - יש לו קישור מיידי למחשבי משרד הרישוי, והשיעבוד יכול לרדת במיידי.

אותו גוף נותן לך ביד טופס שחרור ממשכון, ואתה ניגש למשרדי רשם המשכונות, ויוצא משם עם אישור על הסרת המשכון.

לא שום דבר שצריך לגזול יותר מיום. 

לא הייתי נותן את מפתחות הרכב לפני העברת בעלות.

הסיבות רבות, וכרגע לא משנות. בשורה התחתונה - לא נותן את האוטו לפני. 

אני מוכן להחנות את הרכב אצל הקונה, אבל המפתחות אצלי עד להעברת הבעלות. 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...