Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

גם על זה עובדים. אפשר לטעון שלא מספיק, אבל סביר מאוד להניח שבלי קפיטליזם לא היית מצליח להגיע למצב שבו תחום האנרגיה הירוקה תופס תאוצה כמו היום.

המשאבים היו מתכלים בין כו וכו', אולי באופן אטי יותר.

הבעיה שהכל מוביל לדיוני "אם" וזה קצת קשה לניבוי.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משאבים זה הרבה יותר מאנרגיה.

שליש מהמזון המיוצר בעולם (וחצי מהתוצרת החקלאית) מושלכים לפח.

בעולם המערבי השבע משליכים יותר, ויש מקומות שיש בהם מחסור חמור.

עתודות המשאבים (שטחי גידול, מים וכו') יצור המזון מתדלדלות, והאוכלוסיה גדלה.

וכן, אבדן מזון הוא עוד רעה חולה של תרבות הצריכה המערבית.

חקלאי בבנדלדש לא זורק אוכל.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
אין לי ספק שמבחינה כלכלית, קפיטליזם הוא הבחירה המוצלחת.

אבל מבחינת משאבי טבע וראיה לעתיד, ההרגשה שלי היא, שזה כמו מישהו שמושך את כל החסכונות, הפנסיה וקרנות ההשתלמות וחי כמו מלך. בכל רגע הוא יכול להגיד לילדים שלו: "אתם רואים איזה יופי אנחנו חיים? הרבה יותר טוב מפעם.". רק שיום אחד הכסף (והכוונה לנמשל, משאבי הטבע) יגמר, והילדים ישארו בלי כסף ללחם.

תמיד דואגים מהמבול שיבוא. זה עוד מהתנך. זו חרדה קיומית ארכטיפית, ובמידה מסוימת של צדק. כשבני אדם לא מתחשבים בסביבה, הטבע דורס.

מצד שני, ככל שבעיות קיומיות נפתרות, דואגים יותר לסוגיות סביבתיות.

בינתיים, נבואות הזעם לא התממשו. זה לא מבטיח כלום לעתיד, אבל צריך לשים גם את העניין הסביבתי בפרופורציה

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נו, אז מה?

עובדתית, אנשים רעבים זה משהו שהולך ונעלם מהעולם,והיום המצב יותר טוב בכל פרמטר ממה שהיה וקצב השיפור רק גדל.

זה אומר שרב ההתנהלות היא נכונה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רק הערה

צויין פה רבות מנגל נירוסטה

אני מניח שרוב הגדול של מה שנמכר או נקרא "מנגל נירוסטה" הוא בעצם מנגל פח (פח בהיבט המתכת לא התכוונתי זבאלה).

נירוסטה הוא חומר יקר.

יש לי מנגל נירוסטה עבה (גוף, רגליים והרשת) שחמי המסגר עליו השלום (יליד קרסנויארסק) הכין לי.

עובד קשה כבר שנים רבות ויעבור לילדי ואולי אף לנכדי (אם יהיה פה בשר בעתיד).

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מז"א אם יהיה בשר בעתיד?

חייזרים יחטפו לנו את כל הפרות?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לגבי האוכלוסיה הגדלה, גם זה תחת שליטה. קצב גידול האוכלוסיה בצניחה מתמדת, וגידול האוכלוסיה שנובע מהמומנטום הדמוגרפי צריך להתאפס במאה הקרובה. משם זה ככל הנראה ירידה עקבית באוכלוסיית הכדור.updated-World-Population-Growth-1750-2100.png

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
כלומר, ניסית להחזיר לחנות מנגל משומש? מה חשבת שיגידו לך?

זאת תרבות השרות שמרגילים אתכם בכח פה בארץ לחיות איתה.

סליחה, אבל פתחתי מנגל חדש, שמתי עליו בשר, באמצע הצליה התפרקו 2 רגליים וכל הבשר נפל על הריצפה, חביבי, אני גם אחזיר אותו, גם המוכר ישלם לי על הבשר (!!!) ואם יצפצף אפילו מילה לא במקום, גם יצתרך לשלם לפרוקטולוג בשביל שישלוף לו את המנגל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לאיים על מוכר שלא משתף פעולה שיזדקק לשירותי רפואה בגלל פציעות בפי הטבעת זה לא שיא התרבות האנושית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לאן הגעתם.....

לפותח השרשור, תקן את המנגל כמו שייעצו לך. או שתמצא מישהו בעל מכשיר לריתוך נקודות שיבצע ריתוך מחדש או שתשתמש בברגים או שתסמרר עם ניטים. הניטים הם מאלומיניום וזה לא אידאלי במגע ישיר עם נירוסטה (נוצר תא גלווני) ובוודאי לא בחשיפה לטמפרטורה גבוהה אבל זה קל, זול ופשוט.

כדי להאריך את חיי המכשיר פזר שכבת חול על הקרקעית לפני שאתה מכניס לתוכו את פחמי העץ. זה ימנע במשהו את החשיפה של הנירוסטה הזולה לטמפרטורה גבוהה ויקטין בלאי. כמובן שזה לא יועיל לחשיפת הרשת לטמפרטורה גבוהה אבל נדמה לי שהשומן הניגר מהבשר מחייץ ומונע חימצון ישיר.

יוסי

פורסם
זאת תרבות השרות שמרגילים אתכם בכח פה בארץ לחיות איתה.

סליחה, אבל פתחתי מנגל חדש, שמתי עליו בשר, באמצע הצליה התפרקו 2 רגליים וכל הבשר נפל על הריצפה, חביבי, אני גם אחזיר אותו, גם המוכר ישלם לי על הבשר (!!!) ואם יצפצף אפילו מילה לא במקום, גם יצתרך לשלם לפרוקטולוג בשביל שישלוף לו את המנגל.

מסכים איתך מילה במילה מלבד הפרוקטולוג , חבל על העצבים שלי והבריאות .

זה הגיוני אצלנו משום מה שמוצר יכול להתפרק בפעם הראשונה עוד לפני שימוש,סביר ביותר

גם לאיים על מוכר שלא משתף פעולה שיזדקק לשירותי רפואה בגלל פציעות בפי הטבעת זה לא שיא התרבות האנושית.

הבנתי אותו מאמין שבגירה התכוון לטוב,זה באמת מרגיז

לאן הגעתם.....

לפותח השרשור, תקן את המנגל כמו שייעצו לך. או שתמצא מישהו בעל מכשיר לריתוך נקודות שיבצע ריתוך מחדש או שתשתמש בברגים או שתסמרר עם ניטים. הניטים הם מאלומיניום וזה לא אידאלי במגע ישיר עם נירוסטה (נוצר תא גלווני) ובוודאי לא בחשיפה לטמפרטורה גבוהה אבל זה קל, זול ופשוט.

כדי להאריך את חיי המכשיר פזר שכבת חול על הקרקעית לפני שאתה מכניס לתוכו את פחמי העץ. זה ימנע במשהו את החשיפה של הנירוסטה הזולה לטמפרטורה גבוהה ויקטין בלאי. כמובן שזה לא יועיל לחשיפת הרשת לטמפרטורה גבוהה אבל נדמה לי שהשומן הניגר מהבשר מחייץ ומונע חימצון ישיר.

יוסי

אין צורך התקבל מהם חדש בקופסא

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

פורסם

רק אחרי שנכרות את כל היערות, נמלא את הים בפלסטיק, ונכסה את הקרקע באספלט נבין שאי אפשר לאכול כסף.

פורסם

בכל מקרה, מנגל אמיתית לא קונים.

IMG-20130416-WA0016.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זה בסדר, זה ברוח האירוויזיון הקרב ובא

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אילו היה אייסקו קמצן כמו נתקו, היה לוקח 4 ברגי פחפח ומברגה, ותוך חמש דקות משמיש את המנגל לעוד שנה שנתיים, או עד שהתחתית שלו תתפורר בעקבות איכות החומר...

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

בדיוק ככה.

הנקודה החלשה בכל המנגלים האלו זה החיבור עם הרגליים.

לא הבנתי מה קרה בסוף, לקחו ממך את המנגל?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.

• תוכן חדש...