Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדיוק ככה.

הנקודה החלשה בכל המנגלים האלו זה החיבור עם הרגליים.

לא הבנתי מה קרה בסוף, לקחו ממך את המנגל?

חג עצמאות שמח לכולם !

השארתי להם את המנגל התקול , כמובן שלא ככ ששו לעשות זאת בכל מיני טענות שונות , לבסוף יום למחרת באתי ולקחתי מנגל חדש .

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יום למחרת יכלו להגיד לך שהם לא מכירים אותך בכלל.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

דווקא זה לשם שינוי בעל עסק עם טיפה יותר מוח מרוב העסקים בכול הנוגע לשירות לקוחות.

המנגל שהוא מכר ב-100 עולה לו 20 שקל במקרה הטוב. ב-20 שקל הוא הרוויח לקוח מרוצה שאולי יחזור בעתיד לקנות ממנו, ובטח שלא ילכלך עליו באינטרנט.

לפעמים אני רואה עסקים שמתקטננים עם לקוחות על שטויות שלא שוות כלום, ואני פשוט לא מבין את זה(עיין ערך רשת פוקס שבלבלו לי את המוח על כפכפים שעלו להם 2 שקל בלחץ , והפסידו לקוח שלא קונה מהם כלום כבר כמה שנים טובות)

פורסם
יום למחרת יכלו להגיד לך שהם לא מכירים אותך בכלל.
ברצינות ? למה ?
דווקא זה לשם שינוי בעל עסק עם טיפה יותר מוח מרוב העסקים בכול הנוגע לשירות לקוחות.

המנגל שהוא מכר ב-100 עולה לו 20 שקל במקרה הטוב. ב-20 שקל הוא הרוויח לקוח מרוצה שאולי יחזור בעתיד לקנות ממנו, ובטח שלא ילכלך עליו באינטרנט.

לפעמים אני רואה עסקים שמתקטננים עם לקוחות על שטויות שלא שוות כלום, ואני פשוט לא מבין את זה(עיין ערך רשת פוקס שבלבלו לי את המוח על כפכפים שעלו להם 2 שקל בלחץ , והפסידו לקוח שלא קונה מהם כלום כבר כמה שנים טובות)

בדיוק , יאמר לזכותם שלא יותר מדי התקנטנו , אמנם לא במיידי זרמו אבל יום למחרת התעשתו.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• תוכן חדש...