Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה כי רוב המוכרים לא באמת מעוניים למכור לך מנגל ב300, עדיף להם שתבוא כל פעם לקנות ב100. אם אתה מוכן לשלם 300 כל שנה בגלל האשליה שזה מוצר איכותי, זה אפילו יותר טוב מבחינתם. הארנונה על החנויות יקרה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תשאל בקארספורום.

:-)

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

או שתעשה מה שרוסים מבוגרים עושים,

הולכים למסגריה של חבר/קרוב משפחה, ותמורת עלות החומרים (או חתיכות נירוסטה שדפקת ממפעל טנקים), פלוס בקבוק וויסקי/וודקה/קוניאק איכותי, הוא מייצר להם בהזמנה אישית מנגל, רגליות, ומקלות שיפודים, שעוברים אחר כך במשפחה במשך דורות, ותופסים מקום של כבוד בבגאז׳ של סוזוקי באלנו המשפחתית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אתן לך את שתי האופציות ותגיד לי אתה מה היית עושה.

המנגל עולה כ 100 ש''ח

הבשרים עולים כ 600 ש''ח.

אני אוותר על בשרים בעלות פי 6 בגלל תקלה במוצר שלהם ?

העדפתי להשתמש במנגל .

האופציה השניה -

אני נמצא מרחק של שעה וחצי נסיעה מהחנות , סביר שאחזור לשם להחליף ??

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

קנית מוצר, לא משנה כמה הוא עלה. כשפתחת את האריזה גילית שהמוצר מקולקל.

אם אתה רוצה להחזיר אותו, ברור שאתה צריך להחזיר אותו באריזה המקורית ובמצב חדש כדי שהחנות תיתן לך אחד אחר ותחזיר את המוצר הפגום ליבואן.

אתה בחרת להשתמש במוצר ואז (1) החנות לא יכולה להחזיר אותו ליבואן ו-(2) הרבה יותר קשה לטעון שהמוצר הגיע פגום, כי אולי התקלקל תוך כדי שימוש.

הסיבה שבחרת להשתמש במוצר ואז לנסות להחזיר אותו היא בגלל שהמוצר הזה זול ונחות. אז מה אתה מתפלא שבחנות אמרו לך בדיוק את זה?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
מצד אחד אני יכול להבין את הצרכנים שמחפשים את הטוב ביותר.

אני בטוח שכול אחד היה מעדיף להשקיע 300 במנגל לכמה שנים טובות.

הבעיה היא שברוב המקרים אתה תשקיע 300 ותקבל בדיוק את אותו מנגל ב-100. מחיר ואיכות כבר מזמן לא מילים נרדפות

ברוב המקרים איכות ומחיר מילים נרדפות.

רכשתי מטרייה ב-300 שקל של Gustbuster. המטרייה משרתת אותי מעל 5 שנים. מטרייה ב-20 שקל נזרקת לפח אחרי משב רוח. רכשתי מארז למחשב ב-150 שקל וקיבלתי זבל של מארז רועש, צפוף ומכוער. זרקתי אותו וקניתי במקומו מארז מותג ב-750 שקל וקיבלתי איכות אחרת לגמרי.

מוצרים זולים קיימים כי אנשים רוצים זול לא בגלל שיקולים כלכליים נטו אלא גם משיקולים רגשיים. אנשים מחפשים תירוץ ללכת לחנויות ולבזבז כסף. אנשים רוצים לבזבז. אנשים רוצים לזרוק טלוויזיה לפח אחרי 4 שנים. אנשים רוצים לקנות חולצה ב-30 שקל שמקבלת צורה של סמרטוט אחרי כמה כביסות.

פורסם
או שתעשה מה שרוסים מבוגרים עושים,

הולכים למסגריה של חבר/קרוב משפחה, ותמורת עלות החומרים (או חתיכות נירוסטה שדפקת ממפעל טנקים), פלוס בקבוק וויסקי/וודקה/קוניאק איכותי, הוא מייצר להם בהזמנה אישית מנגל, רגליות, ומקלות שיפודים, שעוברים אחר כך במשפחה במשך דורות, ותופסים מקום של כבוד בבגאז׳ של סוזוקי באלנו המשפחתית.

מה הקטע באמת עם הבאלנו, כל הרוסים קיבלו אחת חינם בעליה? ( כותב שורות אלה בלארוסי, או בישראל, רוסי)

פורסם

הייתה עליה בזמנו את ההנחת עולים הכי גדולה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

המושג הוא "השבתה מתוכננת".

זו אחת הרעות החולות של תרבות הצריכה המערבית המטורפת.

ייצור מכוון של מוצרים בעלי אורך חיים קצוב, כדי למכור בעתיד מוצרים נוספים.

אם המהנדסים שתכננו את המאוורר של סבתא וסבא של be roo עשו כל שיכלו כדי לתכנן מוצר עם מייסבים גוף, כנפיים ומנוע שיעמדן בעשרות שנות שימוש, מהנדס שיתכנן כך היום ישלח על ידי מעסיקיו ללשכת האבטלה.

*למען הסר ספק- איני טוען שזהו המקרה במנגל של אייסקו.

במקרה הספציפי הזה, מדובר על הרתך פוינט-וולדינג, שקימץ באמפראז', כי כשהוא קצת העלה, זה עשה לו חורים בפקקטה נירוסטה בעובי של נייר אלומיניום.

אילו היה אייסקו קמצן כמו נתקו, היה לוקח 4 ברגי פחפח ומברגה, ותוך חמש דקות משמיש את המנגל לעוד שנה שנתיים, או עד שהתחתית שלו תתפורר בעקבות איכות החומר...

פורסם
מה הקטע באמת עם הבאלנו, כל הרוסים קיבלו אחת חינם בעליה? ( כותב שורות אלה בלארוסי, או בישראל, רוסי)
לא יודע, גם דייהו רייסר הלך טוב במגזר

:-)

פורסם

השנקל שלי.

רכשת מוצר וגילית רחוק ממקום הרכישה שהוא לא תקין, כאן עמדו בפנייך 2 אופציות:

1. להשאיר אותו במצבו המקורי וללא שימוש, לרכוש מנגל אחר בכל תחנת דלק שבדרכך לפיקניק ולא לבזבז את הבשרים ואת יום הכיף שתיכננת.

להחזירו לחנות ולדרוש החלפה/זיכוי/ ביטול עסקה.

2. ברגע שבחרת להישתמש בו, בחרת בעצם להשאיר את המוצר אצלך, אין לך שום יכולת לבוא בטענות למוכר המוצר ואני חושב שזאת אפילו חוצפה מצידך.

פורסם

מנגל ב 30 שקל ביילו. החזיק זמן שנים ארוכות (ממש הרבה) של טיולי שטח.

עד שנמאס לי ממנו כי הוא לא התקלקל. ובגלל שאני פריק של תרבות הצריכה המודרנית, הוא הושאר בשטח, ונרכש במקומו מנגל נירוסטה חדש ביילו ב 30 שקל, שמחזיק כבר שנה פלוס של טיולי שטח. כולה מנגל. לא גיר רובוטי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...