Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כבר קרוב לעשור אני מחכה בקוצר רוח לראות, מתי כל אלו שמאיימים להפסיק לקנות מצ'מפיון, אשכרה יפסיקו לקנות מצ'מפיון..

יום טוב גם לך

פורסם

מת על השרשורים האלה,תתן להם מספיק זמן ויהיה פה תלונות על כל רכב שיש.

לדעתי,חוץ מזה שהאיכות של הרכב עצמו כנראה לא משהו,זו המחשבה שבמוסך מורשה יבואן יודעים ב100 אחוז מה הם עושים ומה מומלץ לעשות כדי למנוע בעיות ללקוח.

קח את הרכב למוסך רון בתל אביב,זול בהרבה זה לא יהיה אבל לפחות הוא מקצועי ויפתור לך את הבעיה.

פורסם (נערך)

לא הבנתי אם התלונות על איבוד מים התחילו בתקופת האחריות?

על מה על התלונה שלכם בדיוק?

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

שמע, אל תקח את זה אישית, אבל אתה כותב שטויות. כ''כ הרבה אנשים מבינים שיש פה משהו לא בסדר וכל אלו טועים? מה קשורה האמינות של יונדאי לשירשור?! את מזכיר את הילד התורן שהיה מדבר בשיעור וכאשר המורה הייתה פונה אליו הוא היא מפיל חצי כיתה כי גם הם דיברו.

פורסם

אני זוכר בזמנו לפני כמה שנים שהתראתי פה בפורום להיזהר מהמותג הזה וכולם יצאו עלי, נו טוב הזמן עושה את שלו :-P

כאחד שמגיע מתחום התפעול, הסקודות נהיו רוב מוחץ בתפיסת מלאי במגרשים לפחות אצלי, לקחו לפוקוס את החניות של האנדרטות.

פורסם
אז כנראה שטבלת המסירות לא משקרת והסיבה ש VW ירדו חזק במכירות היא גם המחירים המטורפים של הטיפולים , החלפים היקרים והשירות המזעזע של היבואן.

- VAG רק עולים במכירות בעולם ולא יורדים.

ברשות ההורים שלי פאסאט 2015 , לפני כשנה וחצי בערך התלוננו באחד המוסכים בטיפול על כך שהאוטו מאבד מים אמרו שהכל בסדר והסיפו מים.

בטיפול זה הרכב היה עם קילומטרז נורא נמוך פחות מ 30 אלף קילומטר. בטיפול השני לפני מס' חודשים במוסך אחר הזכרנו את העניין של איבוד המים שנית ולטענת המוסך הבעיה היתה בפקק של המיכל עיבוי , הפקק הוחלף תמורת כ 240 שקל. סכום , שללא קשר מטורף! עבור פקק של מיכל סך הכל מפלסטיק. אמרנו בסדר. - פקק מיכל העיבוי זה לא רק פלסטיק אלא כולל בתוכו שסתום. פקק מקורי אכן מחירו יקר כמעט לכול הרכבים ברמת הכניסה של פאסאט.

לפני חודשים רכשתי פקק מקורי לטויוטה קורולה 2013 והמחיר 280 שקלים !! לא יאמן כולה מקרר עפ 4 גלגלים.

כאשר הרכב נכנס לטיפול נוסף חודש וחצי אחרי סיום האחריות עם סך הכל 35 אלף קילומטר הודיע לנו שהמשאבת מים הלכה. אמרנו להם שכל הזמן התרענו על העניין , אמרו אוקיי תשאירו פה צק אנחנו נבדוק אפשרות לזיכוי מול היבואן. הצק ניתן לחודשיים קדימה.

התנהלות בזויה כי א'. לא אמרו לנו שפודים את הצק

ב' צפיון החליטו שאין להם מה לקחת אחריות כי הרכב כבר מחוץ לאחריות.

ביזיון! אנחנו עם 3 VAGS בבית וככל הנראה הפעם האחרונה. - מילים חסרת טעם.

מדובר על רכב שנמצא 4 שנים על הכביש לכן הכול יכול לקרות.

סע בדרכים טובות.

איזה כייף לי :)

פורסם
אני זוכר בזמנו לפני כמה שנים שהתראתי פה בפורום להיזהר מהמותג הזה וכולם יצאו עלי, נו טוב הזמן עושה את שלו :-P

כאחד שמגיע מתחום התפעול, הסקודות נהיו רוב מוחץ בתפיסת מלאי במגרשים לפחות אצלי, לקחו לפוקוס את החניות של האנדרטות.

כאשר מדברים מפוזציה ככה בדיוק נראית תגובה אופינית.

דרך אגב במגרשי החניה ליד האוקטביות מליסינג חונות מאזדה 3, טויוטה קורולה, יונדאי למגוון דגמי הליסינג ושורות על גבי שורות של ספורטאזים.

אני מניח שבמקרה שלך קוראים לזה ראיה סלקטיבית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

איזה מזל שפיספסתי את ההודעה שלך מלפני כמה שנים ושוב פעם קניתי גולף וכנראה גם הרכב הבא יהייה גולף ולא יונדאי שנשרפים בכבישים כמו הבלונים מעזה או איזה טויוטה שלא עוצרת.

איזה כייף לי :)

פורסם
כבר קרוב לעשור אני מחכה בקוצר רוח לראות, מתי כל אלו שמאיימים להפסיק לקנות מצ'מפיון, אשכרה יפסיקו לקנות מצ'מפיון..

זה כנראה לא יקרה, מהסיבה הפשוטה שרוב הדברים הטובים מיובאים ע"י היבואן הזה.

איך אמר ביבי: "חמוצים וקונים".

פורסם

לדעתי זו לא תקלה שסביר שתהיה ב4 שנים והטיפול כאן לא היה בסדר. אם התלונה הראשונה היתה בתוך האחריות, היה צריך להתייחס כאילו זה באחריות.

קודם כל, צריך להבין שטיפול במוסכים מורשים(של כל יבואן) זה כנראה הטיפול הכי גרוע שאתה יכול לתת לרכב שלך . נותנים לכל מיני ילדים שמרוויחים 4000 ש"ח להתגלח על חשבונך ואתה משלם את החשבון על התקלות ועוגמת הנפש. במקרה הזה הגודל והכמות הם לרעת הלקוח.

מוסכים מתמחים ויש בארץ לפחות אחד או שניים טובים לכל יצרן רכב - זה ליגה אחרת , לא תמיד המחירים זולים משמעותית ממוסך מורשה, אבל אבחנה זו אבחנה , איכות החלקים ללא פשרות וגם אנשי המקצוע המועסקים הם מהטופ בתחום ומתוגמלים בהתאם.

אני לא אנסה לשכנע אחרים באמינות VAG ,כל אחד שיאמין במה שהוא רוצה ויקנה מה שהוא רוצה - אבל מי שמעוניין יכול לחפש את שרשורי האחזקה שלי ....

מאחר ובמשפחתנו יש גם מיצובישי, יונדאי וכמות עצומה של טויוטה אני יכול לומר שהרכב כי זול לאחזקה בצי המשפחתי המורחב הוא ה GTI בת ה9 שלי.

יונדאי הוא רכב לא אמין (מנסיון עם גטס, I20 ושות') ומוסכי היבואן שוחטים.

טויוטה מאוד אמין ,אבל עלויות התחזוקה שלו לא פחותות מ VW ואפילו יותר כשמדובר במוסכי יבואן .

כמובן שאני מדבר על שימוש בחלפים מקוריים / OEM מקורי בלבד ,לא כל מיני קומבינות שכאלה ואחרים ממליצים בפורום (משולשים מאוזבקיסטן, פילטרים מסין ושמן NO NAME )

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חברים!! אתם שומעים את עצמכם?כל אלה שהצדיקו שזה לגיטימי לרכב בן 4! אני מזכיר לכם שוב פעם איבוד המים החל עוד בתקופת האחריות ונטען מהמוסך כי זה מהפקק של המיכל עיבוי. איבוד המים היה מינורי לכן רק בטיפול השלישי שמו לב לזה.

חוץ מזה... גם אחרי 4 שנים הרכב עומד על 35 אלף קילומטר!!!

פורסם

עם כל הכבוד למוסכים המתמחים ויש כבוד.

הם לא מחוברים לטבור של היצרן, ולא מקבלים עדכוני תוכנה(נושא אקוטי ברכבים מודרניים) וגיבוי של מהנדסי היצרן.

גם במורשים יש טובים יותר וטובים פחות.

פורסם

פותה"ש,

כפי שנרמז לך, אתה צועק "גיוואעלד" מוקדם מדי. אם יש לך היסטוריית טיפולים מסודרת במוסך ברשת היבואן, אז כשל של משאבת מים אמור להיות מטופל עם השתתפות עצמית של היבואן/יצרן. אני יכול לשתף מנסיוני, שבייטי שהייתה לי אובחנה נזילה ממשאבת המים בטיפול 45K ק"מ במהלך השנה השלישית (מחוץ לתקופת האחריות בת השנתיים שהייתה אז), והיבואן לקח על עצמו את עלות המשאבה ו-%80 אחוז מהעבודה וקיבלתי אחריות נוספת של שנתיים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...