Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כאשר מדברים מפוזציה ככה בדיוק נראית תגובה אופינית.

דרך אגב במגרשי החניה ליד האוקטביות מליסינג חונות מאזדה 3, טויוטה קורולה, יונדאי למגוון דגמי הליסינג ושורות על גבי שורות של ספורטאזים.

אני מניח שבמקרה שלך קוראים לזה ראיה סלקטיבית.

רק שבמקרה של הקורולה וה3 הוא שיש להם ביקוש, הם לא מעלות אבק.

איזה מזל שפיספסתי את ההודעה שלך מלפני כמה שנים ושוב פעם קניתי גולף וכנראה גם הרכב הבא יהייה גולף ולא יונדאי שנשרפים בכבישים כמו הבלונים מעזה או איזה טויוטה שלא עוצרת.

גם אם פספסת אני מניח שלקחת בחשבון את הבעיות האופייניות שיש לוואג, מאותו זמן השתנה פה להרבה אנשים התפיסה לגבי האמינות של וואג.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כבר פניתי לשירות הלקוחות של צמפיון. הם טוענים שאין להם שום דרך לעזור כי הרכב כבר מחוץ לאחריות. אף על פי שהוסבר כל הדברים לעיל

פורסם

"רצון טוב" זה לא בדיוק מזל אלא החלטה של היבואן - לפעמים בשיתוף היצרן - לגבי תקלות נדירות ויקרות שנגרמו בגלל בעיה בתכנון או בייצור. כנראה שבמקרה הזה זה לא המצב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

בפעם הבאה קנו רק טיוטה קורולה! אפס תקלות! הרכב הכי טוב ביקום!

מממ...בעצם, אם תרצו משפחתית גדולה בניחוח פרימיום (הדגם עם הסלון הבהיר) שנמכר דגם 1.4 קומפורט ב 170 אלף, חוץ מסופרב שבעלת קבינה פחות איכותית, לא זכור לי שהיה משהו שמזכיר את הפאסאט. בזמנו ב 2015 בדקתי גם את המאזדה 6 : דגם ה 2 ליטר - עגלה בלי סוסה, ודגם ה 2500 כבר יותר סביר, בהחלט מתקרב, אך לדעתי עדיין לא היה שם. גם היה יקר משמעותית.

By all means בפעם הבאה אתם מוזמנים לרכוש מאזדה, מתיחת הפנים האחרונה שלה היתה הגרוש שהיה חסר לאותה לירה.

לדעתי אין על מה לשתף יותר בפורום כי התיקון כבר שולם והיבואן מסרב להשתתף בעלויות. פתח שרשור חדש: "מחליפה לפאסאט-כעונש לצ'מפיון". אפשר גם לפרסם כאן למכירה.

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
אני מת על ההודעות שלך.

לפחות שלי מגובות בסטטיסטיקה....

מה הבעיה להודות שמשאבת מים זה נקודה רגישה בואגיות?

האם זה מעליב את מרכבת האלים?

אני מת על הגולף שלי,אבל אם מחר תנזל... נחליף.

פורסם

סקודה אוקטביה , מנוע 1.2 ליטר מודל 2016 , טיפול 90K הוחלפה משאבת מים נוזלת.

מעבר לזה הרכב נטול תקלות לחלוטין כולל גיר.

הרכב של השותף שלי למשרד.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ה-1.2L נוזל ועוד איך נוזל. ג'טה שנת 2014 אצלי (היתה) יד 1.

ב- 30K ומשהו הוחלפה משאבת מים במסגרת אחריות, וזה עוד היה כאילו עושים לי טובה :-(.

אחרי 30K ומשהו שוב נזילה ואובדן מים. עלות דבר כזה באזור ה-4K.

הוחלפה בטרייד אין ושלום על ישראל.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

אחרי 30K ומשהו שוב נזילה ואובדן מים. עלות דבר כזה באזור ה-4K.

לא נכון, העלות היא כ-2500 ש"ח. המשאבה בעלת מעגל קירור כפול ומכאן עלותה הגבוהה יחסית.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
אבל כן, אני מוכיח לכולם שיש בעיות עם יבואן אחר, או תקלות אצל יצרנים אחרים, פתאום זה בסדר!!!! אף אחד לא צועק ולא מדבר.

ולראייה, השרשור על הגיר הרציף בסוזוקי שהתקלקל, התביעה הייצוגית נגד ניסן שמשתיקים ולא מדברים עליה, ועוד.

ואם חלילה מישהו אומר משהו על יונדאי, מיד יסקלו אותו.

סליחה, מה זה פתאום זה בסדר ואף אחד לא צועק? מישהו מונע ממך לפתוח שרשור עם תיעוד כל התקלות? או אפילו לקבל במה במגזין של האתר עם שרשור די ארוך שהתלווה אליו.

מי משתיק תביעות ייצוגיות? מה אתה אומר שאני אשלח לך צילומי מסך של כל השרשורים (כולל המחוקים) שנוגעים לניסאן כדי שתמצא אחד כזה שהושתק. ואם (יותר נכון כאשר) לא תמצא אחד כזה, תחזור לפה ותתנצל?

ואני מאוד אשמח שתראה לי מישהו אחד שנסקל כי אמר משהו על יונדאי.

חליק. אל תבלבל את התחושות שלך עם עובדות בשטח. על אחת כמה וכמה, אל תאשים בהשתקות מערכתיות. כי מעבר לזה שזה לא נכון (ואתה אמור לדעת את זה, בהיותך מוביל דעה בדימוס), זה מעליב ברמה האישית, וזה כבר דיבה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מחילה. אולי לא הסבתי את עצמי מספיק טוב. בנוגע להשתקות, לא התכוונתי לפורום הזה. אלא בכלל לעיתונות הרכב.

בהקשר של הפורום דיברתי על זה שאנשים לא מגיבים באותה צורה לתקלות בפולקסוואגן ובמיצובישי/סוזוקי למשל.

אם פגעתי אני מבקש סליחה.

פורסם

מה שהיה עד עכשיו.. שמע ..

רכבים ישנים מה לעשות ... בלאי .. החום בארץ .. הפקקים ... מוסכים לא יודעים לטפל ..

אבל זהו, שמעעעעעעעעעעכשיו אין יותר בעיות, הכל תקין נשבע באמא ! מ-ת-ח-י-ל-י-ם !

• תוכן חדש...