Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, השירות בארץ גרוע אך אני לא מבין את פותח השרשור:

היה איבוד מים והחליפו פקק, נכון?

מה אז ?

נפתרה הבעיה?

אם לא, מדוע לא חזרתם למוסך?

מצב של איבוד מי קרור הוא לא תקין - האם דאגתם שהתקלה תתוקן ?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפקק הוחלף בטיפול כי נטען שמשם יש איבוד מים. האיבוד מים היה מאוד מינורי לכן לא היה דרך לדעת אם זה בגלל הפעלת החימום באוטו או איבוד מים בגלל סיבה אחרת.

פורסם

אחרי שפולקסווגן ביקשו ממני 21 אלף ששקל על מחשב ABS הבנתי שרק משוגע או מליונר קונה שם רכב.

מחירים מטורפים.

פורסם

רגע, אבל יש לנו בעבודה כמה רכבי VAG שחלק מהם עברו את ה 200K בלי תקלות, מה לא בסדר שם?.

והרכב של ההורים שלי שכבר בן 13 ונכנס למוסך מטיפול לטיפול, מה לא בסדר אצלו?

אה רגע רגע, שנייה!!!!

ואת זה שביקשו כמה עשרות אלפי שקלים (כמעט 20000 שקלים חדשים) על תיקון גיר על וולוסטר זה בסדר?

הינה, אני לא מדבר מהבטן, תקראו:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?655856-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-%D7%95%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%A8-%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%94%D7%9C%D7%9A-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-6-%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%95-44K-%D7%95%D7%94%D7%AA%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%9F-%D7%99%D7%A7%D7%A8-%D7%9E%D7%90%D7%93&highlight=%D7%92%D7%99%D7%A8+%D7%95%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%A8

איפה כל הצבועים של "עיתונות הרכב" עאלק? למה הם שותקים?.

פורסם

אמרו שהכל בסדר ואתה עדיין דואג? אני אישית באותו רגע נכנס לעוד מוסך לעוד חוות דעת, ואפילו למוסך שלישי.

בדיוק כמו שאני נכנס לרופא מסויים ולא סגור 100% על חוות הדעת שלו.

אני אישית עם איביזה 2008 שהייתה לי ואאודי A1 שגם הייתה , בכמה פעמים שנכנסתי לצ'מפיון (מוסך אחד מסויים) קיבלתי אחלה

של שירות והסברים וטיפול מקצועי. מלבד פעם אחת שהמוסך נפל בהתנהלותו לגבי תקלה שהייתה באיביזה, לזכותם יאמר שהעניין סודר בעירוב מנהל המוסך.

לא מדבר לגבי עלויות, מדינה חופשית כל אחד יכול להחליט אם לטפל או לא לטפל במוסך מסויים

פורסם

כמה עולה מחשב abs במזדה או סובארו או קיה?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כל פעם מחדש אותם דיונים.

עולה בנאדם ופותח שרשור על חוסר שביעות רצון מצ'מפיון\VAG, מיד עולים אחרים ומסבירים לו שביונדאי יותר גרוע. מה הקשר בכלל? מילא פות"ש עצמו היה מתלונן ש"יש לי יונדאי ובחיים לא קרה לי ככה", אבל הוא בכלל לא הזכיר את יונדאי, או יצרן\יבואן אחר. אז בשביל מה ההתנצחויות האלו?

על כל אחד שלא מרוצה מהרכב או המוסך שלו, אני יכול למצוא אחד אחר שכן. אין לכם סטטיסטיקה, לא של צ'מפיון, כלמוביל יוניון מוטורס או כל יבואן אחר על איכויות השירות שלהם או מוסכי-יבואן שתחתיהם. אז בשביל מה המלל? להגיד ש-VAG זה טוב ויונדאי חרא?

פורסם

אל תידאג, תכייף יתחילו להסביר לו שאין בעיה ברכב ו VAG זה מושלמות, הבעיה היא בו כי הוא לא יודע לנהוג ברכב.

או לחילופין, שהרכב תוכנן שכל 40 אלף קילומטר צריך להחליף רק קלאץ, משאבת מים, מותחנים ועוד.. ובכללי היצרן ממליץ לזרוק את הרכב כשניגמר האחריות ולקנות חדש :).

טסלה 3 2022

פורסם
כל פעם מחדש אותם דיונים.

עולה בנאדם ופותח שרשור על חוסר שביעות רצון מצ'מפיון\VAG, מיד עולים אחרים ומסבירים לו שביונדאי יותר גרוע. מה הקשר בכלל?

לי הייתה תחושת דז'ה וו שראיתי בדיוק את אותן התגובות של itamarg בשירשור אחר בעבר. 1 ל-1.

פורסם

תגידו מה שאתם רוצים, אני החזקתי לא מעט מכוניות ואני ראיתי דברים טובים ולא טובים גם בקוריאניות, גם ביפאנית וגם ברכבי VAG (רוב הרכבים שהיו לי היו תוצרת VAG עם גיר רגיל).

הרכבים שהציגו אמינות הכי טובה הן הסיאט קורדובה 2005 ידנית, פולו 2007 ידנית (עד היום אצל ההורים, אמינות מופתית שלא נופלת ממאזדה/טויוטה/הונדה), וסיאט לאון 1.6 ידנית שמלבד תקלה במזגן (הרכב היה אצלנו כמה שנים טובות ונקנה כשהיה בן 7) הרכב היה אמין בצורה מדהימה.

הנפילה היחידה הייתה עם גולף 1.6 מודל 99' שהבעלים הקודמים הזניח בצורה מחפירה ולא טיפל כמו שצריך.

ולראיה, הלאון שהייתה עם אותו מנוע וגיר, התגלתה כאמינה מאוד.

זה שיש פה אולי אנשים שמקדמים מכירות של יבואנים אחרים, לא אומר שהם צודקים ושאני טועה. וזה לא אומר שאין לי זכות לכתוב את מה שאני רוצה לכתוב.

ואגב, אין לי שום דבר עם VAG. אבל אחרי התקופה של 6 שנים עם היונדאי ושכולם כמו עדר מהללים את הרכב הזה, ועוד רגע משתחווים לו כמו עבודה זרה,

אני הבנתי שאין רכב שזול לתחזוקה. כשמגיעה תקלה - היא מגיעה בגדול.

והיום אין לי רכב תוצרת VAG, אלא הונדה.

פורסם

^

כתוב מה שאתה רוצה, אבל כתוב לעניין. מה קשור יונדאי לנושא? למען הסר ספק, אם היה עולה פה מישהו והיה כותב שגם ברנו יש תקלות וחוויות השירות שלהם גרועות, הייתי כותב לו אותו הדבר - אין קשר לדיון, שחרר.

...

זה שיש פה אולי אנשים שמקדמים מכירות של יבואנים אחרים, לא אומר שהם צודקים ושאני טועה.

...

וסליחה, אבל לחפש hidden agenda בדיעות של אנשים שלא מסכימים איתך זה נמוך.

פורסם
תגידו מה שאתם רוצים, אני החזקתי לא מעט מכוניות ואני ראיתי דברים טובים ולא טובים גם בקוריאניות, גם ביפאנית וגם ברכבי VAG (רוב הרכבים שהיו לי היו תוצרת VAG עם גיר רגיל).

הרכבים שהציגו אמינות הכי טובה הן הסיאט קורדובה 2005 ידנית, פולו 2007 ידנית (עד היום אצל ההורים, אמינות מופתית שלא נופלת ממאזדה/טויוטה/הונדה),

.

החזקת מכוניות מכל הסוגים אבל הכי אמינות היו VAG.

מה שמעניין הוא, שהשווית את האמינות של אותם VAG לאילו של הונדה/טויוטה/מאזדה, שגם היו לך (כדבריך), אבל לא היו הכי אמינות מבין המכוניות שהחזקת....

אתה מאוהב ב VAG.:-P

פורסם (נערך)

לא מאוהב במותג, ולראייה שהיום אני בעלים של ג'אז צורה חדשה שאני מאוד אוהב, שהסיבה שבחרתי בה היא נטו בגלל פרמטרים כמו דלק, מרווח פנים, עלויות ביטוח ובטיחות.

אבל כן, אני מוכיח לכולם שיש בעיות עם יבואן אחר, או תקלות אצל יצרנים אחרים, פתאום זה בסדר!!!! אף אחד לא צועק ולא מדבר.

ולראייה, השרשור על הגיר הרציף בסוזוקי שהתקלקל, התביעה הייצוגית נגד ניסן שמשתיקים ולא מדברים עליה, ועוד.

ואם חלילה מישהו אומר משהו על יונדאי, מיד יסקלו אותו.

לגביי האמינות של רכבי VAG, כנראה שכבודו לא קרא טוב או שאני לא הסברתי נכון: זה לא שהם היו הכי אמינים, אבל בין רכבי ה VAG שהיו לי הכי אמינות היו הלאון, הקורדובה והפולו.

אגב הרכב שהיה לי עם הכי מעט תקלות היה הונדה סיויק 2006 מנוע 1.8. רכב שנמכר ב 2014 בצער רב עקב אילוצים. אחריה הפולו שעד היום במשפחה.

הייתה לנו במשפחה גם סיויק 2004 שמאוד אהבתי, וגם בה היו קצת תקלות (בולמים, תושבות ואם אני זוכר נכון גם משולשים).

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

^

באמת שאני לא מבין - מי משתיק, מי סוקל ומי מתעלם מתקלות של יצרנים אחרים? איזו קונספירציה אתה רואה ששמה להכפיש את VAG ולהסתיר בעיות של יצרנים אחרים? אני לא מנסה להקניט, אשמח לדוגמאות.

אגב, בולמים\תושבות\משולשים נופלים לסעיף אחזקה שוטפת (אם כי לא שכיחה).

• תוכן חדש...