Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא נכון, העלות היא כ-2500 ש"ח. המשאבה בעלת מעגל קירור כפול ומכאן עלותה הגבוהה יחסית.

מרוב מעגלי קירור שכחו מה היא צריכה לעשות, לשאוב ולא לנזול.

נשמע כמו עוד תירוץ מבית היוצר של וואג, איך גובים 2500 שקל על משאבת מים שבכל רכב אחר עולה 500-700 שקל? מלבישים עליה עוד מעגל קירור שאף אחד לא צריך.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לא יודע מה דגם המנוע פה אבל יש מנועים אצל vag ועוד יצרנים שמשאבת המים מגיעה כמכלול אחד עם תרמוסטט ורצועה קטנה שמניעה את המשאבה.

חכה...עוד לא ראית כלום, חכה יש גם משאבת מים+ הגלגלת שלה+ תרמוסטט + קולר שמן מנוע כמכלול אחד ב3000 שקל.

פורסם
מלבישים עליה עוד מעגל קירור שאף אחד לא צריך.[/QUOT

לכתוב שטויות בפורום, זה הכי קל.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

למה שטויות?!,הוא צודק לחלוטין,למה שהמשאבה תעלה פי 3 משל כל רכב עממי אחר כאשר בנוסף למשאבה קצת בלאי גבוה בהרבה משל כל רכב עממי אחר?.

פורסם

אלו שטויות אשר לא ראויות להתייחסות אבל בכל זאת אנסה.

ל 2 מעגלי הקירור תפקיד חשוב מאוד

והוא לאפשר קירור נפרד לבלוק ולראש.

מה שבתורו מאפשר הגעה לטמפ' עבודה מהר יותר וכתוצאה מכך

הפחתת מזהמים.

את השטויות שנכתבו אפשר לומר על כל מכלול מודרני בכל רכב ומכל תוצרת.

פורסם

אז בכל משאבת מים ברכב מודרני יש מעגל קירור נוסף והיא עולה 2500 שקל+?

אם תוכיח שכן אכן כתבתי דברי הבל, אבל זה לא המצב נכון?

לתכנן רכיב יקר שעושה את העבודה זה כל אחד יכול החוכמה היא לעשות תכנון פשוט אמין וזול.

פורסם

בוודאי שאין. כמו שאין מגדש טורבו או תיבה כפולת מצמדים בכל רכב מודרני. כאן כבר גולשים לוויכוח האינסופי בדבר מחיר הקידמה.אבל מכאן ועד להצהיר "מעגל קרור נוסף שאף אחד לא צריך" כאשר אין לך מושג ירוק מה תפקידו, הדרך ארוכה...

פורסם

בתכנון אחר אין בו שום צורך זו הכוונה שלי. אם חברות אחרות מצליחות לייצר מערכת הנעה שעומדת בתקנים עם משאבת מים ״פשוטה״ זולה ואמינה מה המוטיבציה בתכנון חלק מתוחכם, יקר ועל פניו לא ממש אמין?

פורסם (נערך)

בתכנון אחר של גוף האשה היה אפשר להגיע לשלמות... אבל לעולם סדר משלו.

ישנם שיקולים של מהנדסים שבונים דברים שבסופו של דבר משדרגים חווית נהיגה/ נסיעה שלנו .

משאבה חליפית עולה פחות מ1000 שקל.

קורה...

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם
או שהם פשוט מתכננים לא נכון...

לא יודע -יודע דבר אחד...

מנועים של vag בהנעה קרה, מרגישים מעולה .

מבחינת ויברציות לפחות .

תניע מאזדה 3/6 על קר - אתה מעיר את השכנים,ומקבל מסאז' לתחת .

פורסם
תניע מאזדה 3/6 על קר - אתה מעיר את השכנים,ומקבל מסאז' לתחת .

חופשי. בהתנעות קרות הסקאיעקטיו יגרום לאחרון הדיזלים להסמיק.

Sent from my Tricorder

פורסם

אם הטריידאוף הוא שהרכב מרגיש יותר טוב ושקט בהנעה קרה אז מבחינתי שיעיר גם את משה רבנו העיקר שלא התפגר.

פורסם

זה בסה"כ חלק ממכאניקת החימום הזריז של הממיר הקטליטי, ברגע שמשלבים לדרייב/רוורס המנוע משתתק במיידית לרמות רעש נורמליות. אני אישית מחכה 10-15 שניות לפני שאני משלב להילוך כלשהו, בעיקר כי אני שונא את השכנים שלי.

• תוכן חדש...