Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחרי 6 שנים נפתחה קרן השתלמות של 100 אלף שקל נניח

גש לסוכנות אאודי הקרובה לביתך,שים 100 מקדמה,קח עוד 140 בפריסה ל3-4 שנים והנה אדם ממוצע לחלוטין עם רכב יוקרה חדש.

לא צריך להיות עשיר כדי לקנות רכב יוקרה.

רוב נהגי הליסינג הם אנשים רגילים שנוסעים הלוך חזור לעבודה.

99% מהם לא נוסעים בפול גז(נשמע כמו הנפצה בלי קשר) ולא יורדים איתו מדרגות.

לא הייתי פוסל רכישת רכב ליסינג בגלל חבר אחד חסר כבוד לרכוש.

זה נחמד להיות פרנודאיד,אבל הוא לא עובר את מבחן המציאות,

למעט נסיון לתרץ הוצאה כלכלית משמעותית חסרת הגיון כלכלי.

עריכה אחרונה על ידי halperin96

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תגובות 238
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עצמאי, נפשי חושקת בקודיאק 2019 שעולה כ- 180 עד 200 אלף ש"ח. אני יכול לקנות אותה במימון, אני יכול לקנות אותה גם במזומן. האם זה יהיה נכון מבחינה כלכלית? לא בטוח, ולכן כרגע אני ממשיך לנסוע ברכב שהמחירון שלו נכון להיות כ- 20 אלף ש"ח ואולי פחות.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

השרשור הזה מראה איזה חוסר הבנה יש בקהל, במיוחד הצעיר.

בואו נדבר על אותו רופא שיניים. נניח שמעניק 500 ש"ח בשעה. כמה יותר לו מזה? לא יוצא מעשרות בודדות הרי מאותו סכום הוא משלם דמי שכירות, ארנונה (ברמת עסק יקרה), חשמל, מים ושאר עלויות המבנה. הוא שוכר ציוד יקר או רוכש אותו בהלוואות. הוא משלם תמורת חומרים מתכלים לעתים חדשים. כולם בתקני ציוד רפואי, שהם הגבוהים ביותר ולכל גם יקרים מאוד. הוא משלם משכורת למכירה, לסייעת, למנקה ולעובדים אחרים. וממה שנותר הוא משלם מס הכנסה, ביטוח לאומי, מע"מ ושאר תשלומי חובה. אז מה נותר לו? 50 ש"ח? 70 ש"ח? מה עם פיצוי תמורת כל השנים בהן למד וצבר חובות שעליו לפרוע?

גם הדוגמא של הלפרין היא דוגמא להתנהלות קלוקלת. לאבד חסכונות ולהגיד לחובות בשביל רכב? הלו, רכב זו הוצאה. לא מדובר על רכישת השכלה או השקעה אחרת בעתיד, אז להפסיד את מה שאין לך בשביל רכב? אני לא אומר שזה לא קורה, אבל רוב האנשים לא טפשים עד כדי כך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ממה שאני למדתי בשנים האחרונות יש רכב יוקרה ויש חלום מוטורי.

לא כל חלום מוטורי הוא רכב יוקרה אבל כל רכב יוקרה הוא חלום מוטורי.

רק שחלום מוטורי - אם הגשמת לעצמך אחד שכזה, מסוגל להפוך רכב יוקרה למיותר.

זה בדיוק ככה גם אצלי, אבל לא כולם אותו דבר.

מבחינתי, ברכב חלומות שלי האביזרים היחידים שיש זה רדיו ושקע למצת.

יש אנשים שמבחינתם החלום זה הרכב הכי חדש, הכי יוקרתי והכי משוכלל שיש.

אבל חלומות יקרים זה טוב, זה תמריץ לעבוד קשה ולהתקדם בחיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חוץ מלנשום, הכל היום עולה כסף - אפילו כשאתה עושה את הצרכים שלך בשירותים כל הורדת מים עולה לך.

אבל בין זה לבין להביא גיגית ולמלא אותה בדמעות.

לקנות רכב חדש זה לא רק כלכלי או לא כלכלי - זה גם עניין של השכלה, מנטליות.

יש כאלו שמפחדים מתקלות - חוסר השכלה.

יש כאלו שמעדיפים פעם אחת להשקיע ואז כל כמה שנים להתחדש - גם ככה יש אבדן ערך אז הם לוקחים הלוואה קטנה לגשר על הפער ומחליפים כל הזמן.

יש כאלו שפשוט רוצים רכב חדש - לא כלכלי בעליל אבל הנה - אפשרי. חבר טוב לקח הלוואה של 80 אלף שקלים מיד אחרי שהשתחררנו מהצבא וקנה רנו מגאן קופה צהובה - רכב סופר מדליק בשנת 98

הסתכלנו עליו כמו על משוגע - אני חושב שהרכב עדיין אצלם במשפחה ועדיין נוסע - לא בטוח לגבי זה אבל כמה שנים בודדות אחורה עוד ראיתי אותו. אחרי 15 שנה אם הוא היה מחליף שלושה ארבעה רכבים יד שניה לא חושב שהוא היה מוציא פחות אם גם לוקחים בחשבון כל פעם את אבדן הערך ואת יישורי הקו.

אז זה קצת מורכב.

חבר אחר לעבודה קנה רנגלר ארוך בהנחה של כמה עשרות אלפי שקלים טובים בגלל שהיו רכבים שפשוט שכבו בבונדד - עוד שנתיים שלוש הוא ימכור את הרנגלר הזה ועדיין עלול לצאת ברווח! השכיב כמה מאות אלפים בזמן שיש לו משכנתא לא קטנה על הראש - האם הוא מתנהל לא נכון? לא בטוח בכלל.

תבחן את הכדאיות של כל צעד שאתה עושה ותוך כדי זה תגדיר מטרות, יעדים שאתה מאמין שתוכל להגיע אליהם ולבינתיים תגיד תודה על מה שיש ותחייך - בעיני זה מתכון טוב למצוא אושר, שלווה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

Sperial, אתה צודק,רכב זו הוצאה.

בדיוק כמו שההשכלה של הילדים זו הוצאה.

כל אחד בוחר על מה להוציא.

וממה שאני רואה אצל ההורים שלי,לקנות אאודי היה עולה להם פחות.

כל אחד מתעדף הוצאות אחרת.

ולא תמיד התיעדוף נראה הגיוני לאדם אובייקטיבי,

אבל מספיק תירוצים ושכנוע עצמי יובילו לרכישות חסרות אחריות.

"מגיע לי להתפנק","אני עובד קשה בשביל הכסף שלי","אני גם ככה גם עם ההורים ואין לי הוצאות","כולם קונים מה אני שונה" וכו'

פורסם

לכל אלה שמרוויחים עשרות או מאות אלפים בחודש נא לכתוב לי בפרטי איך כדי שאני גם אוכל לקנות רכב חדש, תודה^_^

פורסם

גם 11 אלף נכלל תחת עשרות אלפים ;)

אתה בלי השכלה?

תתחיל מלעבוד במפעל,שעות נוספות,משמרות ימי שישי אתה תגיע ל9-10 ברוטו.

אחרי כמה שנים תתקדם לראש צוות ותקבל את אותו הסכום בלי משמרות ופחות שעות.

אין קיצורי דרך,או לרכוש השכלה או עבודה קשה(ואני לא מבוגר בן 60,כולה 23).

עצה נוספת, תעביר את הפוקוס שלך למטרות יותר משמעותיות כמו התקדמות אישית וקריירה ולא באיזו פחית אתה נמצא שעה ביום.

פורסם
גם 11 אלף נכלל תחת עשרות אלפים ;)

אתה בלי השכלה?

תתחיל מלעבוד במפעל,שעות נוספות,משמרות ימי שישי אתה תגיע ל9-10 ברוטו.

אחרי כמה שנים תתקדם לראש צוות ותקבל את אותו הסכום בלי משמרות ופחות שעות.

אין קיצורי דרך,או לרכוש השכלה או עבודה קשה(ואני לא מבוגר בן 60,כולה 23).

עצה נוספת, תעביר את הפוקוס שלך למטרות יותר משמעותיות כמו התקדמות אישית וקריירה ולא באיזו פחית אתה נמצא שעה ביום.

או לחלופין תוציא רישיון למשאית.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
Sperial,

וממה שאני רואה אצל ההורים שלי,לקנות אאודי היה עולה להם פחות.

פחות ממה?

לא כל הוצאה צריכה להיו רציונלית. אבל היא צריכה להיות במסגרת כלשהי. וזה תלוי ביכולת הכללית ובשאר ההוצאות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
פחות ממה?

לא כל הוצאה צריכה להיו רציונלית. אבל היא צריכה להיות במסגרת כלשהי. וזה תלוי ביכולת הכללית ובשאר ההוצאות.

פחות מבתי ספר,חוגים,מורים פרטיים ל4 ילדים.

פורסם

הלפרין - גם ההחלטה על הולדת ילדים (כולל מספרם והתזמון) היא בדרך כלל החלטה לא רציונאלית. אבל בעלת משמעות כלכלית אדירה. עלות של גידול ילד מלידתו ועד שיוצא לעצמאות יכולה להגיע בלי קושי למיליון ש"ח. כמובן תלוי ביכולות ההורים ובסדרי העדיפות שלהם.

פורסם
לכל אלה שמרוויחים עשרות או מאות אלפים בחודש נא לכתוב לי בפרטי איך כדי שאני גם אוכל לקנות רכב חדש, תודה^_^
לך תעבוד בעבודה כלשהי בשכר מינימום במשך כמה חודשים, כדי שתהיה לך הסטוריית הכנסה קבועה בבנק, ואז תיקח מימון מלא לקניית רכב חדש.

מכיר אנשים שעבדו בתמיכה טכנית בחצי משרה, אבל נסעו ברכבים מהניילון, והחליפו סמארטפון כל כמה חודשים.

אם זה מה שעושה לך את זה, בשנת 2019 להגיע לרכב חדש זאת ממש לא בעיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דרך אגב, רכב חדש בתנאים האלה יביא אותך ליעד תוך זמן קצר: הדרך להוצאה לפועל תהיה מהירה.

פורסם

תשובות רצית - לודים פנית.

הבחור רצה רכב חדש, נתתי לו כיוון. מעבר לזה, צריכה להיות אחריות שלו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...