Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מתלבטים בין שני הרכבים שהם פחות או יותר זהים. עשינו נסיעת מבחן על שניהם ולא כל כך מצליחים להחליט

הפרמטרים החשובים לנו הם:

- בטיחות

- חיסכון בדלק וטיפולים

- נוחות נסיעה

האם ההתראת שטח מת שיש באיוניק היא שוברת שוויון? יש משהו אחר שכדאי לשקול?

תודה!

פורסם

בתחילת שנה הבאה תצטרף הקורולה ההיברידית להיצע, בגרסאות סדאן האצ'בק וסטיישן מאובזרות בצורה טובה גם מבחינת בטיחות אקטיבית, הייתי מחכה לראות איך היא.

פורסם

הדגמים מאד דומים, וההכרעה (לדעתי) היא עניין של טעם אישי. אישית הייתי בוחר את הנירו בלי לחשוב פעמיים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם אני מעדיף את הנירו.

תצורת המרכב שלו הרבה יותר שימושית, הוא מרווח יותר, נוח ושקט מהאיוניק.

פורסם

אחרי נסיעת מבחן בשתיהן, הנירו בהבדל גדול. האיוניק היה לי צפוף וקצת קלאוסטרופובי, ואני מאותם אולד פאשונד שחושבים שצריך להיות מסוגלים לראות משהו דרך החלון האחורי גם כשיש מצלמת רברס.

עם זאת לא הייתי מודע לכך שאין בנירו התראת שטחים מתים. אתה סגור על זה? כי מאז שיש לי אותה בסיטרואן היא בהסתברות גבוהה מנעה שתי תאונות.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...