Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרכונים נגנבו בחו"ל - מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים של אשתי טסו לברצלונה בטיול מאורגן. חרף האזהרות שלי, אמא שלה כוייסה כבר ביום השני - נגנבו דרכונים.

המדריך עזר עם הגשת תלונה במשטרה, מנגד הוגשה בקשה לאל על איתם הם טסו, לאישור זמני כלשהו לחזרה לארץ.

בשגרירות אומרים תגיעו למדריד. מה לעזאזל עושים?

ועוד שאלה לכשיחזרו (אם יתנו להם :)) - בדרכונים ויזות אמריקאיות. מה הנוהל לגבי זה?

גרסיאס.

פורסם (נערך)

לקרוב שלי זה קרה בסלוניקי - הסדירו עליה למטוס ללא דרכון. איני יודע מה בדיוק היתה הפרוצדורה.

ויזה אמריקאית - ירדה לטמיון. אחרי שיקבלו דרכונים חדשים יצטרכו להתחיל את כל התהליך מהתחלה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין שום צורך להסתובב עם דרכון בחו"ל אם לא נוהגים, או הולכים למקום שמגיש אלכוהול.

אני תמיד משאיר את הדרכון נעול במזוודה בחדר (הכי מומלץ זה בכספת, אבל למי יש כוח לזה..)

ומעולם לא היתה לי בעיה. אני לוקח צילום צבעוני של הדרכון וזה מספיק.

תגיד להם שילמדו מזה לקח, לא להוציא הדרכון מהמלון.

פורסם

גם אני מעולם לא מסתובב עם דרכון בחו"ל. מגיע למלון - מכניס לכספת כולל הכסף

שם דמי כיס, ויוצא חופשי בלי דאגות. (בתקווה שלא יפרצו לחדר...)

פורסם (נערך)

אני הולך עם הדרכונים בפאוץ' פנימי שתלוי מתחת לבית השחי בהצלב, יחד עם כרטיסי האשראי ומרבית המזומן.

אחרי שראיתי איך עובדי המלון פותחים את הכספת עם קוד מאסטר אני לא סומך גם על הכספות.

מכל מקום - ברצלונה מפורסמת בכייסיה (יחד עם רומא, פריז ופראג), כאשר הגעתי לשם לפני 12 שנה היה מישהו שעלה להסעה למלון אחרי שכבר כייסו לו את הדרכון בתוך שדה התעופה.ולאשתי פתחו את התיק (שכבר היה מסודר להגנה בפני כייסים) 4 פעמים בתוך שבוע.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חברים תודה על הטיפים.

אתם לא מחדשים לי כלום, אני מכיר את כללי התייר הבסיסיים. את ההורים של אשתי הזהרתי כמה פעמים, במיוחד כי מדובר בברצלונה שם הכייסים מקצוענים. לא הקשיבו לי, חשבו הם מסתובבים בדיזינגוף סנטר. גם את אבא שלי מישהו ניסה לכייס בברצלונה, אבל הוא הצליח לתפוס את היד של החלאה כשזו בתוך הכיס שלו. רגע לפני שהצליח לברוח, הוא זכה לבעיטה עסיסית לדרך. מכל המקומות בהם ביקרנו, בברצלונה הכי נזהרתי, על גבול הפרנואיד, אבל כנראה שזה לא היה לחינם.

בקיצור, מקווה שימצאו פתרון מהיר ויחזרו כמתוכנן.

עד כמה העובדה שהדרכון נגנב יכולה להשפיע לשלילה על הוצאת ויזה חדשה לארה"ב?

פורסם

לאבד דרכון זה לא טוב. ממה ששמעתי בספרד יצטרכו אכן לנסוע למדריד לקבל תעודת מעבר. כיוון שמדובר בטיול מאורגן למדריך יש אחריות ומיומנות לעזור להם. כל שאר הדברים שכויסו לא בעייה לשחזר, דרכון זה בעייתי.

כשאני בחו״ל הדרכון לא נמצא עלי בכיס פנימי רק כשאני במקלחת.

גם האמריקאים לא יאהבו את העובדה שהויזה שלהם אבדה...

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

דרך אגב - ברצלונה זה לא רק כייסים. זה רמאים בכל פינה - אפילו במקדונלדס ניסו לחייב אותי על מוצרים שלא הזמנתי, ויש רמאות עם עודף (חשוב לבוא עם שטרות קטנים ולשלם במדוייק) ועוד כרנה וכהנה.

פורסם
"לא יאהבו" זה ספנקינג או סירוב לויזה חדשה?

מפחית את הסיכוי לקבלה מהירה של ויזה ל10 שנים. ההשלכות המדויקות תלויות בנהלים הסודיים שלהם.

זה גם ידרוש טופסיאדה נוספת, כדאי שיצרו קשר עם השגרירות כדי לוודא מה הם בדיוק צריכים לעשות. הם צריכים לשמור את דוחות המשטרה וכל זה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
, חשבו הם מסתובבים בדיזינגוף סנטר

אמנם 80 ק"מ צפונה, אבל לפני הרבה שנים כייסו לאשתי טלפון ברחוב הרצל בחיפה.

קולגה סיפרה לי שלשון איך כייסו אותה בונציה, ועל ניסיון חצוף במיוחד לכייס לה פאוץ' בטן שמתחת לחולצה (נדמה לי בפריס).

פורסם

גשו לשגרירות הקרובה ובה יונפקו לכם בתשלום כמובן תעודות פרי פסה, בעברית תעודות מעבר זמניות..

ברגע שתגיעו לארץ תוכלו בלי בעיה להנפיק דרכון.

ויזה ארה"ב - עוברים את כל ההליך מחדש , מביאים את דו"ח המשטרה בנוגע לגניבה ולא אמור להיות בעיה כלשהיא בקבלת ויזה חדשה.

כל המידע פה הוא מניסיון אישי שלי, אצלי נפרץ הרכב ונגנב הרבה יותר מרק דרכון...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

פעם אחת מישהי ניסתה לכייס אותי במדרגות הנעות ביציאה מתחנת הרכבת בדיסלדורף. ברגע שהרגשתי את היד שלה נוגעת לי בכיס לא אמרתי כלום אלא נשענתי על המעקה הנע של המדרגות בחוזקה ודאגתי שהיד שלה תשתפשף לאורך כל העליה.

דרכון תמיד בכספת במלון עם עוד כרטיס אשראי ורוב הכסף ועליי יש צילום דרכון, רשיון נהיגה וכסף מזומן מחולק ב 2 כיסים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...