Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי תקציב עד 40,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח להמלצות על רכב משפחתי. בתקווה שיהיה ניתן למצוא רכב שעונה למאפיינים הבאים (לפי סדר חשיבות):

1.מושב האחורי מרווח יחסית= מקום לסלקל+כסה בטיחות לילד+מקום לאדם נוסף

2.אמינות=כמה שפחות תקלות. מבחינתי כול ביקור במוסך זה סיוט גדול!!! (אני מנחשת שיפני יהיה יותר אמין)

3.חיסכוני מבחינת צריכת דלק=כ70% מהנסיעות יהיו בתוך העיר. (מחפשת רכב אוטומט). עושה כ15,000 ק"ם בשנה.

4.תקציב של כ-40,000 ש"ח (ברור שאם ניתן למצוא משהו יותר זול, הרי זה מבורך :-) ).מבחינתי שנתון 2010 ומעלה זה סבבה.

5.רצוי שעלות הטיפולים תהיה סבירה (לא יקרה).

6. נוסעת בצורה רגועה. גרה באזור חיפה = יש עליות וירידות.

7.לא מעוניינת ברכב היברידי .

פורסם

מבחינת מרווח במושב האחורי, מיניוואן 5 מקומות זה הפיתרון האידיאלי. בגדול, ממעט המיני וואנים שנמכרו בתקופה הרלוונטית בארץ, רנו סניק בנזין סביב 2012 כנראה הכי יתאים, הוא רק לא חסכוני (די להיפך). מבחינת אמינות, מדובר על מנוע וגיר של ניסאן, ובגדול היא סבירה לגמרי.

אופציה מעניינת אחרת יכולה להיות טויוטה אוונסיס, מ-2010-11.

ממשפחתיות סטנדרטיות, אפשר לשקול קורולה, קיה פורטה/סיד (או סטיישן), יונדאי i30/i35 (או סטיישן) או מיצובישי לנסר. הקורולה לדעתי חסכונית יותר מהשאר, אבל גם היא לא שיא החיסכון. כולן יהיו צפופות עד צפופות מאוד במושב האחורי בקונפיגורציה שציינת.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אני בסניק לא הייתי נוגע (אמינות לא מירבית) ואכן הייתי בודק את הקורולה\פורטה.

טיוטה אוונסיס תהיה טיפה יותר רחבה (צריכת דלק גבוהה במעט מהקורולה) ואמינה להפליא.

פורסם

מריה,

את מבקשת רכב גדול, לא היברידית אבל חסכוני - זה לא ממש מסתדר.

בכמות הנסיעות שלך הייתי מוותר על חסכוני ונשאר עם אמין ומרווח.

תוכלו למצוא סובארו B4 מודל 2011 שהיא רחבה מאחורה או טויוטה אוונסיס שהיא קצת יותר צפופה מאחורה אבל אמינה.

אני מניסיון במשפחה עם רנו גרנד סניק בנזין (עם מנוע וגיר כמו בניסאן קשקאי) לא הייתי פוסל את הרכב- הוא כן אמין ומתאים למשפחה שלך בצורה מושלמת מבחינת המקום.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה לכול המגיבים , אני חושבת שסובארו B4 או טיוטה אוונסיס זה אכן רעיון טוב, עזרתם לי מאוד.

1. מישהו אולי יודע להגיד מה היא צריכת דלק בפועל בנסיעה עירונית בשני הרכבים האלו שנתון 2010-2011?

2. האם אתם חושבים שיש הבדל משמעותי באמינות בין שני הרכבים האלו? מכייון שאני רואה שטיוטה יותר יקרה במחירון לכן חשוב לי להבין האם ההבדל הזה שווה 5K-10K הבדל במחיר (לטובת סובארו B4 שהיא יותר ?

פורסם

בעיר צריכת דלק של סובארו תהיה יותר גבוהה, אבל היא יותר מרווחת.'אין הבדלי אמינות בין שני הדגמים. צפי הוצאות דלק בחודש בכמות הנסיעות שלך 900₪ בטויוטה 1000₪ בסובארו.

יכול להיות שתוכלו להסתדר ברכב משפחתי קטן יותר, למשל, מיצובישי לנסר הדור החדש 1.8. הוא יחסית מרווח מאחורה, אמין מאוד ולא יקר לתחזוקה. המחיר של מיצובישי מאפשר שנתון יותר מתקדם. אבל גם כאן מדובר בצריכת דלק דומה לזו של אוונסיס.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ממליץ מאוד על האוונסיס 2011 צריכת דלק ממוצעת 1:11.5.
לא תהיה כזאת צריכת דלק כאשר 70% נסיעות בעיר ובעליות, יותר נכון 1:9.

פורסם
תודה רבה לכול המגיבים , אני חושבת שסובארו B4 או טיוטה אוונסיס זה אכן רעיון טוב, עזרתם לי מאוד

אני רק ממליץ לבדוק כמה מקום נשאר אחרי שהכיסאות נכנסים, כי לא ברור שישאר המון, או אפילו מספיק.

ה-B4 לדעתי היא 4x4, וזה מוסיף לעלויות התחזוקה ולצריכת הדלק.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

כל זה אומר שצריך לבדוק בפועל איך הכל נכנס, עוד לפני הרכישה.

כי יש כיסאות בגודל שונה וגם אנשים הם לא בדיוק כולם אותו הדבר.

ואין מה לעשות - הכי מתאים זה מיני וואן ( גרנד סניק, פיקאסו, frv , ורסו).

• תוכן חדש...