Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות בתקציב 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

מחפש רכב 7 מקומות בתקציב מוגבל, עד 20K ועדיף טיפה פחות.

מחיפוש ביד 2 עולה שהאופציות היחידות הרלוונטיות הן בעיקר C4 פיקאסו בשנתונים 08-10 ופה ושם 307.

אני מודע לרגישות בגיר, אבל זה לא שיש לי המון אופציות אחרת.

השאלות שלי:

1. האם ישנה העדפה ברורה לאחת מהן על פני השניה (פיקאסו/307) או שחשוב יותר למצוא אקזמפלר בעל נתונים טובים?

2. האם יש הבדל משמעותי בין השנתונים בפיקאסו?

3. האם יש הבדל משמעותי בין המנועים בפיקאסו (1.6L/2.0L)?

(4. הצעות אחרות?)

תודה!

עריכה אחרונה על ידי madmon10
פורסם

פיקאסו רק מנוע 2.0 (מנוע ה-1.6 בעייתי ולא זול לטיפול)

גם רנו לוגאן אופציה טובה.

ה-307 צפופה יחסית לשתיים שהזכרתי.

גם רנו גראנד סניק מהדגם שעד 2009 יכולה להיות אופציה, אבל לעיתים היא לא זולה לטיפול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

האם קיה קארנס 2008 (טורבו דיזל) עדיפה על הצרפתיות הנ"ל?

(6 מקומות מספיקים לנו)

עריכה אחרונה על ידי madmon10
פורסם

קניית רכב דיזל בשנתון הזה - לא מתכון לעלויות אחזקה נמוכות. מה גם שמתוך 92 שנמכרו מהדגם הזה שרדו רק 11 - מה שאומר שמה שנשאר כנראה לא ישרוד עוד הרבה. ( לעומת גירסת הבנזין ממנה שרדו כ-90% )

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הייתי מחפש מאזדה 5 מודל 2006, לדעתי אלו שעם ק"מ גבוה כבר מתקרבות לתקציב הנתון.

זה אוטו סביר ל 6, מכאניקה פשוטה, נפוץ.

פורסם

20K זה תקציב נמוך מעט למאזדה 5 - אחת במחיר הזה תצריך יישור קו לא זול. אם כבר, עדיף למצוא אחת במצב סביר ב-25K.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

גם זאת שב 25 אלף תצטרך יישור קו, כל רכב בתקציב הזה צריך יישור קו.

לדעתי אם מסתכלים על מכוניות עם ק"מ גבוה אפשר למצוא מאזדה 5 יחסית סבירה באיזור התקציב הזה, זה לא אידיאלי אבל זה לא שיש הרבה אלטרנטיבות שאפשר לאמור שהן עדיפות.

פורסם

יש לקחת בחשבון שהמחירון של מאזדה הוא באיזור 30K אז להמליץ למישהו לרכוש כזאת כשתקציב שלו 20K - קצת בעייתי לדעתי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לא שולל את הלוגאן (למרות שהוא נותן תחושה מיושנת קצת), אבל הוא פחות נפוץ מהפיקאסו ולכן יותר קשה למצוא אקזמפלר שמור.

פורסם
לא שולל את הלוגאן (למרות שהוא נותן תחושה מיושנת קצת), אבל הוא פחות נפוץ מהפיקאסו ולכן יותר קשה למצוא אקזמפלר שמור.

אחד מהסיבות שקשה למצוא זה בגלל שהוא נותן תמורה טובה לכסף,

בכל מקרה רכב בסכומים האלו צריך לחפש בסבלנות עד שנופל לך רכב שמור וטוב.

• תוכן חדש...