Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^^^

זה לא סינון בעזרת אסטרולוגיה?

לעבודה שמצאתי אחרי הצבא הייתי צריך לעשות פוליגרף. למאבחן היה מאד קשה לכייל כי לא משנה מה נשאלתי המכונה השתוללה.

הייתה חוויה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

פוליגרפיה שקולה לאסטרולוגיה מבחינת הביסוס המדעי, כלומר שתיהן לא מבוססות מדעית.

הבעיה היא שבניגוד לאסטרולוגיה, פוליגרפיה משום מה נהנית ממעמד ״מכובד״ כזה בעיני הציבור הרחב, שמאמין (בטעות) שמדובר בשיטה מדעית מבוססת. הרבה שופטים(!) נוטים להציע שימוש בפוליגרף ע״מ ליישב סכסוכים.

מה שגרוע יותר - היא משמשת ככלי אבחון ע״י מוסדות ציבוריים רשמיים, כמו שירות הבטחון הכללי למשל. תארו לכם שהשב״כ היה מסנן מועמדים על פי המזל האסטרולוגי שלהם...

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם

מנסיון, שירות הבטחון הכללי מסנן מועמדים, גם לתפקידים משרדיים מובהקים, על פי מבחנים שכוללים בין היתר תרגילים מורכבים לבדיקת זמן התגובה.

כך שהדרישה לפוליגרף היא אולי הדבר הכי פחות מטופש בתהליך המיון שלהם.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

כך שהדרישה לפוליגרף היא אולי הדבר הכי פחות מטופש בתהליך המיון שלהם.

לא חושב שקיים קריטריון מטופש יותר מבדיקת הפוליגרף. אתה יכול לטעון (ובצדק) שחלק - גדול מאוד לעיתים - מהמבחנים לא רלוונטי לתפקיד שאליו נגש המועמד, אבל בדיקת הפוליגרף לא רלוונטית לכלום, פשוט בגלל שאין לה שום תוקף אמיתי.

פורסם

~

בכל הנוגע לגיוס מועמדים, זו לא שאלה של תוקף או אפקטיביות. זה בסה"כ כסת"ח שמטרתו להבהיר לבעלי העניין בחברה ש'הנה, בדקנו אותו עם פוליגרף והוא עבר בהצלחה, עשינו כל מה שיכולנו', ביום שבו העובד שורף את המועדון או מועל בכספים. בדיוק כמו ציור העצים לסוגיו, ומרבית המבחנים המגוחכים של קינן שפי, אדם מילא וכו'. (אם כבר מדברים על מועדונים שצריך לשרוף...)

גילוי נאות: במסגרת תהליך המיון שתיארתי בתגובה הקודמת, עברתי גם סוללה של מבחנים כאלה. בשבילם הייתי צריך לנסוע למשרדי החברה בחיפה ולבלות שם חצי יום. מיותר לציין שגם על זה לא קיבלתי החזר זמן או עלות הנסיעה בתח"צ.

פורסם

לפות"ש לא הייתי מספר דברים עתיקים כאלו כמו לפני הצבא וכו'.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
אפקטיביות. זה בסה"כ כסת"ח שמטרתו להבהיר לבעלי העניין בחברה ש'הנה, בדקנו אותו עם פוליגרף והוא עבר בהצלחה, עשינו כל מה שיכולנו', ביום שבו העובד שורף את המועדון או מועל בכספים. בדיוק כמו ציור העצים לסוגיו.

הזכרת לי את מילטון מoffice space ששרף את בניין החברה כי לקחו לו את המהדק האדום שלו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
פוליגרפיה שקולה לאסטרולוגיה מבחינת הביסוס המדעי, כלומר שתיהן לא מבוססות מדעית.

ואני רוצה לזרוק פנימה גם גרפולוגיה

משום מה לא יסננו אותך על בסיס "הוא מזל שור, אז הוא לא מתאים לשרות לקוחות" וגם לא על "השם שלו בגימטריה זה כמו "טמבל מושלם"" אבל גרפולוגיה שזה בול אותו השיט פתאום נהיה כלי לגיטימי.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

תראו, מבחני אישיות כן יכולים לעזור בקביעת ההתאמה לתפקיד.

הבעיה היא שהרבה פעמים לארגון עצמו יש ציביון שעומד בדיסוננס לאופי התפקיד עצמו, כך שיוצא שהמועמד נדרש להפגין גם תכונות אישיות שאינן רלוונטיות לביצוע העבודה.

ע"ע מבחני זמן תגובה ואפילו מבחני כושר בקבלה לשירות הבטחון הכללי, גם עבור תפקידים משרדיים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

הבעיה לא בארגונים אלא במועמדים חסרי עמוד שדרה שמכונים לעבור את הקשקושים האלה עבור משרה שברוב המקרים לא שווה את הטרחה כאילו אנחנו חיים ב-1929 אחרי התמוטטות הבורסה, רעבים ללחם וכמעט אין עבודה בחוץ.

פורסם

וגם דיונים באוף-טופיק בקארספורום.

אנשים מגיבים בתחומים בהם הם חסרי הבנה וידע, מתוך מרמור כללי על החיים, העולם, החברה האנושית, מוצאים מקום לפרוק את הדעות שגיבשו במהלך קריאה בויקיפדיה ומעריב לנוער.

אח"כ מתפלאים למה החיים מחזירים להם כאפה לפרצוף.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני תמיד נזכר בהקשר הזה, במאמר ישן ומעניין, של חתן פרס נובל דניאל כהנמן, שכולל תובנה על יכולת הניבוי של מבחני אישיות (הנושא של המאמר הוא לא המבחנים עצמם, אלא הרמיה העצמית של הבוחנים):

https://www.haaretz.co.il/magazine/1.1546593

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
~

זו אמירה רחבה שמאפיינת את המין האנושי בשלל תחומים - דייטינג, פוליטיקה, כלכלה ועוד.

הבעיה שאנשים מתנהגים כאילו החיים תלויים בבחירה שהם עושים. חייבים לקנות את הדירה כי אוטוטו יגמרו הדירות. חייבים לקפוץ על העבודה כי בחיים לא יהיו יותר הצעות עבודה.

• תוכן חדש...