Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסיד, ארגון מיליטנטי לזכויות בעלי חיים, התנסויות מיניות...

תגיד ישר ששכבת עם טל גלבוע בלי ללכת סחור סחור!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
עדיין לא עשיתי צעדים בכיוון, צריך לחשוב על העניין.

אל תתלבט, תעשה. זה אחלה אימון לקראת היום שבו תיתקל בתפקיד שבאמת תהיה מעוניין בו ויצריך בדיקה דומה. לפעם השניה כבר תבוא מוכן. במקרה הטוב, תופתע לטובה ותקבל הצעה גם בסיבוב הנוכחי. במקרה הגרוע פשוט תחזור לחיים הרגילים שלך, אבל תצא מהסיפור עם נסיון שימושי.

ובפינת הפולקלור האהובה שלי (סיפורי HR) - לפני כשנה וחצי יצא לי לעבור תחקיר בטחוני בחברה מסויימת שיושבת בפארק המדע ושמה מתחרז עם 'שמלביט'. זה היה אחרי ארבעה ראיונות של משחק מקדים, כמובן ללא החזר הוצאות דלק או מספר דו-ספרתי של שעות ששרפתי עליהם, אבל הופניתי ע"י חבר פורום, אז זרמתי. לקח להם חמישה חודשים, כולל ביקור של השב"כ אצל אחד הממליצים שלי, לחזור אליי עם 'החלטנו להמשיך עם מועמדים אחרים' וללא הסבר נוסף. גיחכתי קלות מתחת לשפם לאור העובדה שבמשך חודשיים מתוך התהליך כבר עבדתי במקום אחר, אבל על זה התחקירנים כנראה לא עלו.

בשורה התחתונה - מעטים המקומות שמתעסקים באוננות הזאת ושווים את זמנך. מהיכרותי הווירטואלית איתך עולה תמונה של בחור אינטליגנטי וקצת מיוחד שאין לו מה לחפש בתוך קופסאות קטנות שכאלה. כאמור, הייתי עושה את הבדיקה בשביל החווייה והנסיון, אבל לא באמת מתוך כוונה להיכנס איתם למערכת יחסים ארוכה.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

לך על זה. אין לך מה להפסיד ואין לך מה להתבייש.

על נטיות מיניות והתנסויות אני לא חושב ששואלים בכלל, ושוב, אני לא מאמין שהאג'נדה של מתחקר היא מה שקובעת.

בכל הסעיפים האלה , סמן "כן" ובצד יש לך משבצת של "מעוניין להרחיב על נושא זה בע"פ".

לגיטימי (בעיני) לספר על כך שבגיל 17 חשבת שבשר זה רצח ולא בחלת בשום אמצעי כדי להעביר את זה לציבור, ושכיום אתה מבין שלעבור על החוק בגלל זה זה מפגר ומיותר.

לגיטימי לספר שבפעם באיזו מסיבה בכרמל לקחת טריפ כדי לראות מה הסיפור, והבנת שזה מיותר, לא בריא ולא חוקי.

כל הנ"ל נרשם לפי דיעה אישית בשילוב עם מה שעברתי במסגרת התחקיר והבדיקה.

ממליץ לך לנסות, אין לך מה להפסיד

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני סקרן (ברצינות) מה כל כך מיוחד בתפקידי IT שמכריחים אתכם לעבור בדיקות פוליגרף? אני נמצא בתחום הכספים, יושב literally על מיליוני שקלים שאני יכול לעקוץ בלחיצת כפתור ואף פעם בשום חברה אפילו לא חשבו לשלוח אותי לבדיקה הזאת. למיטב ידעתי גם לא קולגות שהלכו לכל מיני קרנות/חברות במשק.

פורסם

היריעה קצרה מלהרחיב, אך בוא נגיד שבמחלקת כספים אתה לא יכול להפיל את כל החברה\ארגון בלחיצת כפתור. או לעשות זאת בעוד 10 שנים אחרי שעזבת שם ממזמן.

פורסם

אני לא חושב שהתפקיד הוא העניין פה, אלא יותר מקום העבודה הספציפי ונהלי הקבלה שנהוגים בו. יש מקומות שבהם האחראים על נהלי הקבלה הם אנשים אינטיליגנטיים ורציונליים, ויש כאלה שבהם אתה תדרש לעבור כל מני מבחנים פסאודו-מדעיים, כמו פוליגרף או גרפולוגיה. בדרך כלל בגלל שהאחראים על נהלי הקבלה הם או טיפשים או פרנואידים ברמה שמעיבה קשות על כושר השיפוט שלהם.

פורסם
אני סקרן (ברצינות) מה כל כך מיוחד בתפקידי IT שמכריחים אתכם לעבור בדיקות פוליגרף? אני נמצא בתחום הכספים, יושב literally על מיליוני שקלים שאני יכול לעקוץ בלחיצת כפתור ואף פעם בשום חברה אפילו לא חשבו לשלוח אותי לבדיקה הזאת. למיטב ידעתי גם לא קולגות שהלכו לכל מיני קרנות/חברות במשק.
בנוסף איש הit הוא בעל גישה לכל המידע של הארגון, יש לו הרשאות לכל השרתים, הקבצים ומסדי הנתונים - גם הפיננסי וגם העיסקי ולכן הרגישות גבוהה מאוד.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
היריעה קצרה מלהרחיב, אך בוא נגיד שבמחלקת כספים אתה לא יכול להפיל את כל החברה\ארגון בלחיצת כפתור. או לעשות זאת בעוד 10 שנים אחרי שעזבת שם ממזמן.

תתפלא. איש כספים יכול לרסק ארגון ברמה כזאת שזה יופיע בכותרת ראשית ב-ynet.

פורסם (נערך)

כנראה המטרה להרתיע מראש אנשים שהם לא ישרים או בעלי עבר

עם מוסר מפוקפק, מקרים רציניים ויותר קיצוניים של

אנשים שגנבו , מעלו, או שסרחו לא יגיעו לבדיקה ויותרו מראש וזו מטרת העל.

לפי מה שקראתי אין לך שום בעיה לעבור, הם לא מחפשים אותך בסיבוב,

וכן כפי שנאמר גם אם לא תעבור תרכוש ניסיון לנקסט טיים.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

קצת מצחיקות אותי חלק מהתשובות הילדותיות שאנשים עונים כאן.

לכל ארגון סט דרישות שונה לתפקידים שונים. הפוליגרף הוא עוד כלי לתהות על קנקנך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
תתפלא. איש כספים יכול לרסק ארגון ברמה כזאת שזה יופיע בכותרת ראשית ב-ynet.

כן, אבל איש IT יכול לרסק ארגון ולגרום לזה להיראות כאילו איש הכספים הוא זה שארגן כותרת ב ynet :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
קצת מצחיקות אותי חלק מהתשובות הילדותיות שאנשים עונים כאן.

לכל ארגון סט דרישות שונה לתפקידים שונים. הפוליגרף הוא עוד כלי לתהות על קנקנך.

מסקרן אותי מה דעתך על סינון בעזרת גרפולוגיה?

פורסם
כן, אבל איש IT יכול לרסק ארגון ולגרום לזה להיראות כאילו איש הכספים הוא זה שארגן כותרת ב ynet :)
וטבח בחדר אוכל יכול לגרום לקילקול קיבה לכל העובדים (חוץ מאלה שהלכו לאכול בחוץ כמובן), להשבית את האירגון ולגרום לתורי ענק בשירותים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מסקרן אותי מה דעתך על סינון בעזרת גרפולוגיה?

אי אפשר לקבל הכל באותו יום.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...