Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנהלים לא ידעתי כל כך איפה לכתוב...אז החלטתי לכתוב פה

מישהו אולי יודע כמה יעלה לי כל הסיפור להביא את הג'אנטים האלה לארץ?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=43983&item=4532915639&rd=1#ebayphotohosting

הכל הכל...מאיביי אלי הביתה מחיר סופי??

כמה אתה חושבים?

פונה לאלה שהזמינו מאיביי מוצרים ואלה עם ידע כללי בנושא...

תודה רבה

פורסם

אתה לא יכול לדעת כמה זה יעלה לך בסוף כי זאת מכירה פומבית כל הזמן מצעים עוד ועוד אין לזה מחיר קבוע שאתה יודע כמה אתה משלם ואז לחשב משלוח וכל זה

אני רק יכול להגיד לך שהמשלוח עצמו יעלה לך הון תועפות בגלל שהחבילה תהיה בעלת נפח גדול ותשקול הרבה אני לא יודע לפי מה יחשבו את זה.... ואחרי זה יש עוד מכס

בקיצור הסיפור יהיה יקר השאלה כמה אתה מוכן להשקיע

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

יעלה הרבה כסף.. במיוחד העלות של הטיסה שלך לארה"ב, ההשכרה של הדירה, הקבלה של הג'נטים ואז השליחה שלהם לארץ (עדיף במשלוח ימי כדי לחסוך עלויות)..

(או בקיצור.. תשים לב שהמוכר הזה לא שולח מחוץ לארה"ב וקנדה)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

(או בקיצור.. תשים לב שהמוכר הזה לא שולח מחוץ לארה"ב וקנדה)

אנשים יעשו הכל אם תשלם להם מספיק...

במקרה הנ"ל - הרבה מאוד כסף....

אל תצפה שמחיר המשלוח ירד מכמה מאות דולרים

פורסם

המשלוח יעלה לך יותר מהמחיר של הגנטים, הם ענקיים וכבדים אז המשלוח עצמו יהיה יקר וגם בטוח שיעצרו לך חבילה כזו במכס.

תנסה לחפש גנטים אחרים בארץ אני בטוח שתמצא גם דברים יפים.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

אמממ לא מחייב... יש ג'נטים קלים מאוד (Hence the name - חישוקים קלים) שאפשר להרים עם אצבע אחת...(של OZ קלים מאוד לפי מה שהבנתי)

בהול מקרה...

תבדוק מה משקלם הכולל של ארבעת הג'נטים ותברר כמה יעלה לך משלוח בחברות כמו FEDEX וכד'...(פדקס יקרים, יו פי אס הרבה פחות, וככה גם DHL)

פורסם

עזוב...

אם בסופו של דבר תקנה אותם ותביא אותם לארץ יש כ"כ הרבה אנשים קקות שלא משנה איזה נועלים תשים לג'אנטים הללו אם מישהו ירצה אותם ויחליט שזה נראה טוב על הרכב שלו, גם את הצירייה הוא יתלוש בשביל הג'אנטים הללו....הם פשוט מושלמים....

חבל... חפש לך משהו מושך פחות תשומת לב...או שתקנה טאסות....:lol:

בברכה.

אדי.

פורסם

אם אתה מתכנן להביא ג'אנטים לארץ עדיף שתעשה את זה בניפרד...

לא רצוי לשלוח אותם בחבילה אחת, או לאותה כתובת. המהדרין ישלחו אותם בהפרשים של כמה ימים/שבועות ליעדים ניפרדים...

למה? יש איזה חוק שאסור ליבא יותר מגאנט אחד או משהו כזה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

יותר זול - כרטיס טיסה לטורקיה, קנייה של סט מושלם לבחירתך, וחזרה איתם במזוודות (או שמשם תיכנס לאיזה סוכנות דואר ותשלח את זה לארץ בעצמך לכתובת כבקשתך - אם אתה מפחד מהמכס)

יותר זול לקנייה

הרבה יותר זול למשלוח...

וכשאתה חוזר, תביא גם מעיל עור!

יצא לך יותר זול.

בטורקיה, לכל פיאט ישנה יש גלגלי סגסוגת נוצצים... נראה לי שזה יותר זול שם מגלגל ברזל ;-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אינני יודע מה אומר החוק אבל בטורקיה אפשר לקנות שיפורים בגרושים...שם כל מונית היא מינימום אימפרזה טורבו (כמעט :wink: )

• תוכן חדש...