Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעצתכם בפורום הלכתי לצביקה קרבורטורים בנתניה לתיקון של בעיות גימגום, הנעה וצריכת דלק, עצם הביקור עצמו היה חוויה!!!

צביקה סיפר לי יותר על האוטו שלי משאפילו בדיקה יכולה לגלות, הסביר לי בדיוק היכן הבעיות וכיצד כדאי לפתור אותן.

שיפץ את הקרבורטור מכל הלב והשיפוץ הורגש מיד עם הנהיגה הראשונה.

ממליץ בחום לכל בעלי הרכבים עם בעיות בקרבורטור, טוב לדעת שעוד נשארו בארץ בעלי מקצוע הגונים בתחום הרכב.

פורסם

גם אני רציתי ללכת אליו אבל הבעיה היא שאני גר ביוקנעם וזו נסיעה ארוכה לנתניה של 50 ק"מ לכל כיוון..

גם לי יש בעיה של גמגומים והנעה.. אני מניע והמנוע מתכבה..

בכל אופן טוב לדעת שיש עוד בעלי מקצוע הגונים!!

פורסם

סטיו לתשומת לבך אליק בליק הגיע אלי מבאר שבע,שמר מירושלים, וחברי פורום רבים הגיעו מרחוק,

כולם העידו בפני ,הנסיעה השתלמה מבחינת החזרת ההשקעה בחיסכון בדלק ובביצועים!

טיפול בקרבורטור, יותר זול ממערכת סטריאו\ עם 4 רמקולים , סאאב וופר,MP 3 רדיו דיסק,

עם פאנל נשלף( ונגנב) אקולייזר אורות, לדים כחולים,מתז כחול מאיר, תאורה כחולה בבאגז,

.. שעון טורים מצועצע, גנטים מננזיום, טסות , קליפרים צבועים באדום מזעזע ועוד... !

בברכה

ותמיד לשרותכם

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כנראה אני גם אבוא בחול המועד פסח (אם אתה עובד בחול המועד ואם אני יקבל חופש מהצבא..) כי זה פשוט בלתי נסבל להמשיך לנסוע ככה!

אני מניע בבוקר עם צ'וק פועל וגז לחוץ ולמרות זאת נדרשים 3-4 ניסיונות כי המנוע מניע ומייד מתכבה! (זה קרה לי היום בבוקר) אם אני לא ילחץ על הגז בזמן נסיונות ההנעה המנוע בכלל לא יניע. אם אני בנסיעה וצריך לעצור כי יש תמרור עצור או רמזור אדום אני מפעיל קודם את הצ'וק למרות שמד החום על החצי (טמפ' עבודה) כי אם לא רוב הסיכויים שהמנוע יתכבה בצומת ואז הוא לא תמיד מניע.. שאני מתחיל נסיעה שהמנוע חם או קר יש לעיתים קרובות אך לא תמיד גמגומים וקרטועים והאוטו בקושי נוסע ואז הנהגים מאחורה עם המאזדות החדשות לא מבינים מה הבעיה וצופרים כמו חיות! אם זה בלילה הם גם מהבהבים עם האורות. זה קרה לי אתמול בערב. אם זה לא מספיק נוסיף לזה את הבעיה שהדיזה החשמלית מקולקלת וביטלו אותה במוסך וצריך להחליף אותה. בגלל זה שאני מכבה את המנוע המנוע ממשיך לעבוד בכל זאת עוד כמה שניות וזה מעצבן נורא.. בכל מקרה אתה בטח מכיר את הבעיות האלה, אני לא הראשון ולא האחרון שזה קורה לו..

פורסם

ההיפטרות מהקרבורטורים הארכאיים האלו(עם כל הצער על הפגיעה בפרנסתו של צביקה,ובמידה מסויימת גם בשלי...)היא אחד הדברים הטובים ביותר שקרו בעולם הרכב.רק היום אנחנו מבינים עד כמה עדיפות ההזרקות הממוחשבות שכל כך פחדו מהם,על הקרבורטורים העתיקים(נפח נפח...חצי צ'וק,רבע צ'וק).ההנעה תמיד קלה,בין שהאוטו קר ובין שהאוטו חם,התערובת תמיד אופטימלית,התחזוקה השוטפת אפסית ועוד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
התחזוקה השוטפת אפסית ועוד.
עד שהולך מחשב ניהול מנוע, ואתה נתקע עם נזק של אלפי שקלים.

האלקטרוניקה שנכנסה לרכב עושה הרבה דברים טובים, אבל שהיא מתקלקלת...

דרך אגב, אם כבר שרשור הילול לצביקה - אז אני הגעתי אליו מתל אביב ויצאתי יותר מרוצה! יצאתי עם איביזה חדשה לגמרי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כנראה אני גם אבוא בחול המועד פסח (אם אתה עובד בחול המועד ואם אני יקבל חופש מהצבא..) כי זה פשוט בלתי נסבל להמשיך לנסוע ככה!

אני מניע בבוקר עם צ'וק פועל וגז לחוץ ולמרות זאת נדרשים 3-4 ניסיונות כי המנוע מניע ומייד מתכבה! (זה קרה לי היום בבוקר) אם אני לא ילחץ על הגז בזמן נסיונות ההנעה המנוע בכלל לא יניע. אם אני בנסיעה וצריך לעצור כי יש תמרור עצור או רמזור אדום אני מפעיל קודם את הצ'וק למרות שמד החום על החצי (טמפ' עבודה) כי אם לא רוב הסיכויים שהמנוע יתכבה בצומת ואז הוא לא תמיד מניע.. שאני מתחיל נסיעה שהמנוע חם או קר יש לעיתים קרובות אך לא תמיד גמגומים וקרטועים והאוטו בקושי נוסע ואז הנהגים מאחורה עם המאזדות החדשות לא מבינים מה הבעיה וצופרים כמו חיות! אם זה בלילה הם גם מהבהבים עם האורות. זה קרה לי אתמול בערב. אם זה לא מספיק נוסיף לזה את הבעיה שהדיזה החשמלית מקולקלת וביטלו אותה במוסך וצריך להחליף אותה. בגלל זה שאני מכבה את המנוע המנוע ממשיך לעבוד בכל זאת עוד כמה שניות וזה מעצבן נורא.. בכל מקרה אתה בטח מכיר את הבעיות האלה, אני לא הראשון ולא האחרון שזה קורה לו..

לסטיו שלום רב!

כל הבעיות שהזכרת מקורם בקרבורטור!

עלות שיפוץ הקרבורטור ,היא הרבה פחות ממה שאתה חושב, או ממה שהעריכו חברים בפורום!

התועלת מול העלות היא כפולה ומשולשת לאין שיעור , ואורך החיים שלה רב , כך שאתה נהנה

מפרותיה לטווח ארוך בהשקעה חד פעמית!

כמו שאמרתי בשרשור דומה , קרבורטורים מטפלים אצל המומחים לכך , במכון קרבורטורים

ולא במוסך!

גם צביקה פיק חייל והגיע אלי מתל אביב, המרחק לא קובע,] אל תמתין לחול המועד פסח,

למרות שאני עובד בחול המועד!

אל תדחה למחר מה שאתה יכול לעשות היום!

בברכה

צביקה

פורסם
לסטיו שלום רב!

כל הבעיות שהזכרת מקורם בקרבורטור!

עלות שיפוץ הקרבורטור ,היא הרבה פחות ממה שאתה חושב, או ממה שהעריכו חברים בפורום!

התועלת מול העלות היא כפולה ומשולשת לאין שיעור , ואורך החיים שלה רב , כך שאתה נהנה

מפרותיה לטווח ארוך בהשקעה חד פעמית!

כמו שאמרתי בשרשור דומה , קרבורטורים מטפלים אצל המומחים לכך , במכון קרבורטורים

ולא במוסך!

גם צביקה פיק חייל והגיע אלי מתל אביב, המרחק לא קובע,] אל תמתין לחול המועד פסח,

למרות שאני עובד בחול המועד!

אל תדחה למחר מה שאתה יכול לעשות היום!

בברכה

צביקה

תודה צביקה, אך בכל זאת אני אבוא בחול המועד פסח בסוף חודש הבא כי אז כנראה אני יקבל חופש (רגילה) מהצבא. עכשיו אין לי פשוט זמן כי אני בצבא כל יום משעה 8:00 ומגיע הביתה בסביבות 19:00.. בכל מקרה הבעיות האלו שציינתי לא חדשות אני נוסע ככה יותר מחצי שנה אבל הבעיה שזה מחמיר לאט לאט.. (גם ספריי לקרבורטור לא ממש עזר, אולי טיפה) בכל מקרה האוטו לא נוסע הרבה ביום יום (אמא שלי נוסעת איתו לעבודה- 6 ק"מ ביום) כי אני נוסע בחינם באוטובוסים..

פורסם
תודה צביקה, אך בכל זאת אני אבוא בחול המועד פסח בסוף חודש הבא כי אז כנראה אני יקבל חופש (רגילה) מהצבא. עכשיו אין לי פשוט זמן כי אני בצבא כל יום משעה 8:00 ומגיע הביתה בסביבות 19:00.. בכל מקרה הבעיות האלו שציינתי לא חדשות אני נוסע ככה יותר מחצי שנה אבל הבעיה שזה מחמיר לאט לאט.. (גם ספריי לקרבורטור לא ממש עזר, אולי טיפה) בכל מקרה האוטו לא נוסע הרבה ביום יום (אמא שלי נוסעת איתו לעבודה- 6 ק"מ ביום) כי אני נוסע בחינם באוטובוסים..

ספריי קרבורטורים יכול להחמיר את הבעיה, כי הוא ימיס חלק מהג'יפה שהצתברה והיא רק תתקע במקום אחר.

מנסיוני עם צביקה (ועם שלטונות צה"ל) כדאי לך מאוד להגיע אליו ובהקדם. האונו שלי אכלה דלק 1:8 או 1:7 והיום אחרי מיכל מלא בנסיעה מעורבת היא הגיעה ל-1:12.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
ספריי קרבורטורים יכול להחמיר את הבעיה, כי הוא ימיס חלק מהג'יפה שהצתברה והיא רק תתקע במקום אחר.

מנסיוני עם צביקה (ועם שלטונות צה"ל) כדאי לך מאוד להגיע אליו ובהקדם. האונו שלי אכלה דלק 1:8 או 1:7 והיום אחרי מיכל מלא בנסיעה מעורבת היא הגיעה ל-1:12.

האמת את צריכת הדלק של הרכב אני לא בדקתי ואני לא יודע אם יש בעיה עם צריכת הדלק..

פורסם
ואללה גם אני מיוקנעם!

הבעיות האלה מוכרות מאוד מהפיאט......אך קשה קשה

בעיקר בבוקר יום חורפי וגשום

...אך קשה קשה...זה מתאים להגיד לאדם בן 80,לא לבחור צעיר כמוך בן לאבא מכונאי רכב!

מה אבא אומר?שאין פתרון ביום חורפי וגשום ,לא ניתן להניע פיאט אונו של שנות התשעים??

אתה גר מיוקנעם לא בסיביר!

המרחק לנתניה ולפתרון הוא 35 דקות בלבד!

בברכה

צביקה

פורסם

תלך למוסך מנשה למטה באיזור תעשיה איפה שפרי זול העמק

אחלה מוסכניק

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם
אל תזכיר לי את המוסך הזה!!!!!!! בגללו הלך לי רכב מסוג פיאט 127 שנת 84, יד ראשונה עם 117000 ק"מ בגלל שהוא לא יודע לסגור פילטר דלק והאוטו בער!!!!!!! לא להתקרב- לא מומלץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיגיד תודה שאמא שלי לא תבעה אותו בבית משפט לתביעות קטנות! (רק בגלל שזה היה אוטו ישן!)
סטיו זה בסדר!

114508534 הוא פירומן ידוע, הוא אוהב אש וקצרים, ראה שרשור קודם שלו בנושא הרכבה

עצמית של שעון טורים בלנסר, עם תוצאה ידועה מראש של קצרים, שריפת נורות בלוח שעונים

ועוד..!

הוא ומנשה פירומנים ידועים!

• תוכן חדש...