Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי פיאט בראבו 2010 (1.4 טורבו רובוטית).

במהלך נסיעה שבוע שעבר, המזגן הפסיק לקרר פתאומיות (בבת אחת).

כיביתי את המזגן והמשכתי לנסוע עוד כרבע שעה.

כשהגעתי ליעד ניסיתי לכבות את הרכב ולהניע שוב, ואז להפעיל שוב את המזגן כשהרכב עומד

פתאום שמעתי רעש די חזק מכיוון המנוע (כזה של פריקת לחץ של אוויר דחוס).

כיביתי את המנוע, והרעש המשיך עוד כחצי דקה.

בקיצור הגעתי עם הרכב למוסך המתמחה בפיאט (לצורך טיפול 150K, ועל הדרך גם בדקו את המיזוג) ובבדיקה די קצרה נמסר לי שמינימום הלך המדחס (כלומר אני אחליף לך מדחס, ואז נראה מה עוד צריך לעשות).

נסעתי למוסך אחר המתמחה במערכות קירור לרכב, מבדיקה שם עלה כי אין גז בכלל במערכת, וכשחיברו מכשיר כדי לבדוק מאיפה הדליפה מגיעה, נראה כי הדליפה מגיעה באמת מתוך המדחס.

במוסך הראשון קיבלתי הצעת מחיר של 1600 ש"ח עבור מדחס משופץ לא כולל מע"מ לא כולל עבודה (כלומר כ2500 ש"ח אחרי הכל, בהנחה שהמדחס יפתור את הבעיה).

במוסך השני קיבלתי הצעה למדחס חליפי חדש במחיר של 2500 כולל עבודה כולל מע"מ (עלות החלק לבד 1700 ללא מע"מ).

האם המחירים הנ"ל סבירים לרכב מהסוג הזה?

האם ניתן לשפץ את המדחס שלי בעלות קצת יותר שפויה?

במידה ואחליף את המדחס, יש סיכוי שהתקלה היא בכלל במקום אחר והיא זו שגרמה למדחס להתפגר מלכתחילה, וזה יקרה שוב גם במדחס החדש?

• תוכן חדש...