Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות - ניסאן 370Z ניסמו בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אין מה לעשות, אם אתה מוציא סכום מטורף על רכב, אתה צריך לקבל עוד משהו. אתה, לא אני :)

תראה, בסופו של דבר ההחלטה אם לרכוש רכב היא דיכוטומית, או שאתה רושם צ'ק בסוכנות או שאתה רושם צ'ק בסוכנות אחרת.

לכן, אפשר להתווכח עד מחר מה רמת האבזור והבניה המצופה מרכב כזה אבל על השאלה יכולים לענות רק אלה שנמצאים בקהל היעד של הרכב מבחינת חתך גיל ויכולת כספית. נכון, הקונים עונים במספרים. אנחנו מתדיינים על איכות חומרים כתנאי הכרחי לרכב מעל סף מחיר מסוים, מה שאני לא חושב שחייב להתקיים.

לצורך ההמחשה - אני יכול לקטר עד מחר על איכות ציפוי העור בתא המטען של בנטלי, אבל זה לא יהיה רלוונטי כיוון שאינני נמנה על הקהל שמוכן לשלם סכומים כאלה בעבור רכב.

עוד עניין, מפעל רכב - כל מפעל - איננו מלכ"ר ומטרתו להשיא תשואה לבעלי המניות, גם את הרכב הזה מייצרים כדי לראות תוצאות בקופת החברה בין אם בדרך של מכירות ישירות ובין אם בדרך של שיפור התדמית האפרורית של ניסן.

לפיכך, הטענה שהרכב פונה לקהל מצומצם לא יכולה להיות נכונה, כיוון שמטרת החברה להעלות כמה שיותר ממנו על הכבישים (בארץ ובחו"ל). פה אנחנו חלוקים. לדעתי בהחלט יש רכבים שבמודע פונים לשוק לקוחות יחסית מצומצם. אני גם לא חושב שהמטרה של כל יצרן עם כל דגם זה לעלות כמה שיותר מכוניות ממנו על הכביש.

לפחות בישראל זה לא כל כך מצליח, ונתוני המכירות מוכיחים את זה.

רכב פרמיום שאינו גרמני חייב להציע יתרון משמעותי במחיר או באבזור, אחרת הוא הופך לרכב נישה.

וזה בדיוק מה שהניסאן בארץ וקצת פחות בעולם. לרגע לא טענתי אחרת.

שוב, כולכם צודקים במיליארד אחוז. לא רואה מחלוקת רבה מדי בינינו גם, אז אולי תאירו את עיניי עם מה בדיוק אתם לא מסכימים בדבריי, אם בכלל.

אני שוב אומר, ברור ש-99% מהלקוחות ישימו כספם במקום אחר וזה לגיטימי. לא על זה הדיון.

הדיון על כך שרכב יקר לא חייב להיות בהכרח בעל איכות חומרים מעולה, כמו שרכב יקר לא חייב להיות מאובזר או לא חייב להיות חסכוני בדלק. זה פשוט עוד פרמטר מסוים שרכב מכיל לטוב ולרע. יש רכבים מאוד יקרים בלי מזגן. כמה מכם היו קונים אותם?

אבל הם עדיין קיימים ועדיין יקרים וזה בסדר. מקומם בשוק בסדר וטוב שהם שם. זה הכל.

מי שמייצר רכב בלי מזגן יודע שהוא פונה לשוק מצומם.

נ.ב. כתבתי קודם מופרח במקום מופרך? :shock:

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שיטת מצליח - הציעו לחבר את האוטו דרך מישהו שמכיר את הבן של הדודה של היבואן במחיר של כמעט 30% פחות מהמחיר סטיקר .חבל שעובדים בשיטה הזו, ואולי זה דרך לתת לאנשים להרגיש כאילו נוהגים על אוטו של 300 אלף,אבל בעצם שווה ושולם 220.

ועכשיו נראה לכם הרוכש יגיד ששילם 220 ותראו איזה קומבינה עושים פה - בחיים לא , אף אחד ,גם לא אני וגם לא אתם הייתם גורמים לעצמכם ירידת ערך כזו לרכב נישה שיש ממנו כמויות שאפשר לספור בכף יד אחת .

וזו השיטה.

היה לא מזמן מישהו בפורום ייעוץ מכירה שקנה במחיר דומה למה שציינת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לאו דווקא. הרכב ממילא מגביל את עצמו - הוא דו-מושבי ואין לו מושב אחורי אפילו למראית עין כמו ב-BRZ, למשל. מראש הוא מחפש את מי שמתעניין באספקטים אחרים, והם מן הסתם מועטים יותר. לכן חלוקת רכיבים עם אינפיניטי ורנו, למשל, לצמצום עלויות, וזה בסדר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...