Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז איך אתם ישנים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום,

אז מה עושים חבריי הפורום, הבכירים והיקרים, שסובלים כמוני, ומתעוררים מכל רעש קטן?

ישנים עם אוזניות? משהו אחר שמייצר רעש לבן?

אני כבר כמה שנים עם מאוורר שמייצר רעש לבן, אבל לאחרונה הוא פחות עושה את העבודה, בגלל רעש שמגיע מלמעלה. בינתיים אני שוקל לקנות את זה. עד אז, מתלבט אם לישון עם אפליקציית רעש לבן, שפשוט תופעל על איזה טיימר בשעות שהן בעייתיות מבחינתי.

אשמח לעצות ופתרונות אחרים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לרעשים קבועים דיי מתרגלים ולא שומעים אותם.

אני זוכר בתור ילד כשהייתי מבקר את סבי וסבתי במושב, לא יכולתי להרדם בגלל... השקט.

מה זה רעש שמגיע מלמעלה? הקב"ה עושה לך רעש?

פורסם

נשמע יותר כמו השכנה.

אני ישן מצויין גם כאשר משאיות מטפסות בפרויד מתחת החלון שלי, ואנשים ישנים מתחת לנתיב הגישה לנחיתה של מטוסים.

הרעיון של שינה עם אזניות נראה לי בעייתי, קרוב לודאי שחוסר הנוחות של בנדנה + חוטים + האזניות עצמןהגדול מההפרעה שגורם הכאש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בונדרמין,סטילנוקס,ואבן וכו'.

(מרשם רופא)

אני סובל מבעיות שינה מאז הילדות,

אפילו אבי היה שומע חדשות בלילה ואני הייתי מספר

לו מה אמרו (בגיל 7 בערך)

במילואים כמעט ולא הייתי נרדם ואפילו במלונות קשה לי לישון.

אני משתדל להימנע מכדורי שינה והולך לישון מאד מאוחר.

אם אני צריך לקום מוקדם אזי חצי כדור מהשורה למעלה עדיף

לא אחרי האוכל.

נשמע יותר כמו השכנה.

.

חח רלוונטי

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

אני מתעורר מנפיחה של ג'וק,שלא לדבר על הילדים שלפעמים מדברים מתוך שינה וכד'.

מתרגלים.

מעדיף ככה מאשר לישון כמו בלוק איטונג.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יוסי, זו הצעה גרועה מאד. יכול להיות פתרון חד פעמי או כדי לעבור איזה משבר, אבל ניקו צעיר והדבר האחרון שהוא צריך הוא להתרגל לתרופות מרדימות.

מזכיר לי איזה בחור שלמד אתי, שכאשר היה צעיר לקח פעם כדור ואליום כדי להרדם. התעורר כעבור 36 שעות.

דיסקו - אתה אבא לילדים צעירים. זה משנה לגמרי את המצב. אני מניח שכאשר אינך מתעורר מאיזה צליל של הילדים אתך כבר דואגת לטלטל אותך :-D

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

נכון ספיריאל.

כדורים מומלץ לקחת במינון מתאים רק אחרי שמוצאו כל

הדרכים האחרות.

אבל אני ככה חשבתי כל החיים וסבלתי מאד.

אני חושב שמקרה קיצוני של שינה כמו שאצלי היה מחוייב טיפול מהילדות,

כי בצבא,במילואים,ובעבודה תמיד הייתי קצת (הרבה) זומבי מחוסר שינה.

רק בשנים האחרונות אני משתמש בכדורים וגם לעיתים רחוקות.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

יוסי - המצב שלך חריג מאד. אתה ממש לא דוגמא.

פורסם

אפשר להתייעץ עם הרופא שלך. אולי יסכים לתת לך פתרון תרופתי באופן זמני בלבד, בתקווה כי בחלוף הזמן תצליח להירדם עם רעשי הרקע (כפי שנאמר - מתרגלים אליהם). במידה ויסכים לפתרון תרופתי, אל תצפה לתותחים הכבדים כפי שיוסי הציע אלא לתרופות הרדמה יותר קלות.

במידה ועדיין אינך מצליח להתרגל לרעשי הרקע - מאוד מומלץ לפנות למעבדת שינה (כמדומני בהפניה דרך רופא משפחה).

פורסם
יוסי, זו הצעה גרועה מאד. יכול להיות פתרון חד פעמי או כדי לעבור איזה משבר, אבל ניקו צעיר והדבר האחרון שהוא צריך הוא להתרגל לתרופות מרדימות.

מי? :shock:

יבגני קיבלת מחמאה תגיד תודה :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שני ה"פ", ואני כבר עייף:shock:

פורסם

גם אני מהמתעוררים מנפיחות של ג'וקים בקפריסין. התייצבויות בנתב"גיה בשעות בוקר מוקדמות, לינה במקומות שהם לא הבית, וגם סתם אירועים חשובים שצריך לקום לקראתם מוקדם בבוקר, כולם היוו ובמידה מסויימת עדיין מהויים סיוט עבורי.

בשגרה אני ישן עם אטמי אזניים ספוגיים. בעיקר עניין פסיכולוגי. כמו כן דואג שתהיה תמיד חבילת בונדורמין זמינה, במיוחד בנסיעות. אם אני לא נרדם עד 1-2 בלילה - לוקח חצי כדור. קורה במוצע אחת לחודש - בקיץ יותר.

*** האמור לעיל לא מהווה המלצה לקחת כדורי שינה כלשהם ללא התייעצות עם רופא***.

חזיר דיזל

פורסם

sperial,

"פ" אות בעייתית מאוד, ולא רק בשבילך

IMG-20170330-WA0000.jpg

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מי? :shock:

יבגני קיבלת מחמאה תגיד תודה :)

היית מת לזקן היפסטרי וסקסי כמו שלי.

תודה לעונים, אין לי בעיה להרדם, לכן אני לא חושב שכדורים זה הפתרון. יותר לכיוון של משהו שמייצר רעש לבן, אבל לא ידפוק לי את השמיעה לטווח הרחוק.

כמובן, אפשר גם להתרגל, כפי שהציע דיסקו, אבל כל עוד אין לי ילדים, אני מעדיף לחיות באשליה שזה תמיד אפשרי לישון 8 - 9 שעות בנחת.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ה-Ignorance on the road (בורות בכביש) שיש כאן למישהו בסמלון הרבה יותר חמור.

כמובן שעבודות פופקט (זה מישהו מאותה עדה, עם בעיה הפוכה) מרעישות יותר.

בשבילי להתעורר ב-6:30 זה לוקסוס. אפילו בשבת. מצד שני - הולך לישון ב-22:00 פלוס מינוס.

• תוכן חדש...