Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני זמן מה היה כאן בפורום מישהו שקנה פורד אקספלורר בלא מעט כסף, קניה מחושבת אך היה לו מאוד חשוב למקסם את המחיר ככל שניתן, 50K לא הולך ברגל לאף אחד, גם למי שמשתכר כל חודש בסכום זהה.

(מניסיון... סתם...)

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מתנצל מראש אבל השרשור הזה עמוס ב"גיבורי מקלדת" שיודעים לבקר את התמחור מפה ועד הונלולו מבלי שהם מבינים דבר וחצי דבר במכירת רכב (קל וחומר מותג פרימיום- כן אלפא סטלביו זה פרימיום).

מי שקונה את הרכבים האלו אדיש ל- 50,000 ש"ח הבדל, פשוט אדיש.

למה הוא פחות אדיש? הוא פחות אדיש אם הוא ירגיש שלא מכבדים אותו ושהעסקה לא נכונה לו באופן כללי.

אז איך מכבדים לקוח פרימיום? נותנים לו רכב מאובזר (יש) ומשאירים מספיק מרווחים בתמחור בשביל לתמוך נכון בעסקת טרייד אין על רכב פרימיום משומש (שקשה למכור בשוק החופשי), נותנים מימון אטרקטיבי, בונים מועדון לקוחות יוקרתי (לא יודע אם סמל"ת עושים את זה).

בכלל, לתפיסתי מי שקונה SUV פרימיום במחירים האלו רוצה להיות מיוחד. אני בהחלט רואה אנשים קונים סטלביו במקום אודי Q5 בשביל היחוד, בשביל הפירגון מהחבר'ה בפרלמנט שהשם אלפא רומיאו מדבר אליהם ופורט להם על נימי הנוסטלגיה.

אז הוא לא ימכור כמו X3 או Q5, אבל הוא ימכור יפה ו-40 יחידות ראשונות ימכרו בקלות לדעתי.

סלח לי, אבל המציאות רחוקה מאוד ממה שאתה כותב.

דווקא בסגמנט הזה לא פעם המחיר מאוד חשוב ואותם ״אנשים״ שאדישים למחיר, לדבריך הם בדיוק ההיפך ויכולים לפוצץ עסקה כל מצלמה אחורית/ ווייז וכו׳.

היום, השירות הוא מרכיב סופר חשוב בשוק הפרימיום והלקוחות מבררים לגביו לפני הרכישה.

פורסם

מי שאדיש לחמישים אלף ש'ח לא יצליח לצבור את ההון הקטן הנדרש לרכישת מכוניות כאלו.

אלא כמובן אם מקור הכסף בירושה/ זכיה.

פורסם
הרכב נראה מדהים, פנימית וחיצונית. גם צריכת הדלק מרשימה (חבל שאין כזה קצת יותר ארוך, בגירסת 7 מקומות), וחווית הנהיגה משגעת.

אני רק שאלה - מאיפה לך מה צריכת הדלק שלה ואיזו חוויית נהיגה היא מציעה? נהגת בה?

הבנו, אלפא זה האנדרדוג שמייצרים מכוניות מטריפות עם אבזור בשפע במחיר אטרקטיבי. והאיכות? ממש כמו במוו ומרצדס, אבל באיטלקית. ממה מיה!

חבורה של פאן בויז שגם אם אלפא ימכרו חרא בקרטון יתקפו ויגידו שזה פררה רושה. מגוחך.

מה שמגוחך באמת זה שאתה משקיע בתגובה נרגנת, לא לגופו של עניין, שחוץ מלהטריל את השרשור אין בה תרומה לכלום, חוץ מזה שאולי הרגשת לשניה "וואו, איך הכנסתי לאלפיסטים האלה". אבל היי, whatever rocks your boat.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ולמה לעזאזל סטלביו או כל מתחרה שלו מהקטגוריה הזו צריך שבעה מקומות? למה?

לא הGLC , X3 מאקאן ,Q5 , F פייס ושות מציעים 7 מקומות ואין סיבה שגם זה יציע.

פורסם

אם לא יהיו 7 מקומות, הוא לא יהיה רלוונטי לאוטלנדר. אגב, יש מצב שוולוו מציעים 7 מקומות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עזוב רומן הוא גם עושה טיזינג ולא מבהיר מי הפאן בוי שישמח לרכוש חתיכות חרא איטלקיות כי הוא העיז לומר אלפא ובימר באותו משפט... אתה? אני? גוגל? topgear? carthrottle?

אניגמה!

או שאולי זה הסטודנט הקליד הפעם?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מי שקונה את הרכבים האלו אדיש ל- 50,000 ש"ח הבדל, פשוט אדיש.

אני קונה כבר הרבה שנים מכונית במחירים האלה ומה שרשמת זה פשוט שטויות במיץ עגבניות.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אני מניח שמה שכספר ניסה לרשום זה שמי שרוכש מכוניות כאלו יכול להוציא עוד חמישים אלף ש"ח בלי שיתעורר קושי כלשהו בחשבון הבנק שלו, זה די נכון.

מה שלא נכון זו ההנחה שהאיש לא מודע/לא אכפת לו מההוצאה. כי היכולת קיימת אבל לצידה ישנו רצון למקסם את התועלת מהכסף או לקבל תמורה כלשהי בעבורו (יוקרה, אבזור נוסף, מנוע חזק - משהו שיצדיק בעיני הרוכש את ההוצאה).

אגב סיפור קטן להמחשת העניין - אחד מעשירי ירושלים (מיליונר כבד בדולרים) שלח בנוכחותי את מנהל החשבונות שלו שיצא אל אחד הלקוחות כדי לגבות חוב זניח של 200 ש"ח, כשהעירו לו שרק זמן העבודה של העובד יעלה לו יותר האיש לא מצמץ ואמר "אתם צודקים, אבל גביית חובות זה דבר עקרוני...".

פורסם

what ever rocks my boat?

כל שרשור שמתקשר לאלפא / מותג כל שהוא שאתם חושבים שמתחרה לאלפא נגמר באוננות על אלפא מצד כמה פאן בויז. מגוחך.. האמת? זה ממש מגמתי.

תתמודדו עם זה - אלפא זה מותג סביר. מייצר מכוניות שהן אחלה, סגמנט מעל כל הרכבים אולי ה"רגילים" אבל זה לא פרימיום. לא פרימיום באיכות, לא באיכות הרכבה, לא בשום פרמטר.

יש בעיה שאנשים נוטים לקחת משהו אחד ולנסות לעשות ממנו משהו הוא לא. כמו למשל לקחת סיאט לאון FR ולהגיד שזה רכב ספורט, או לחלופין סוניק RS וכאלה. זה אחלה רכבים שנותנים תמורה למחיר במקרה שלהם, אבל ספורט זה לא. כנ"ל אלפא ויוקרה. אם כי אלפא לטעמי עולה יותר מדי יקר ביחס לתמורה שמקבלים, ואני מדבר על החבילה הכוללת, לא רק רשימת אבזור.

כל אחד שרושם שאתם פאן בויז / אלפא זה לא אלוהים הוא ישר מטריל. האמת זה אחלה בידור לאסלה כל מה שקורה פה בפורום בתקופה האחרונה.

פורסם
הבנו, אלפא זה האנדרדוג שמייצרים מכוניות מטריפות עם אבזור בשפע במחיר אטרקטיבי. והאיכות? ממש כמו במוו ומרצדס, אבל באיטלקית. ממה מיה!

חבורה של פאן בויז שגם אם אלפא ימכרו חרא בקרטון יתקפו ויגידו שזה פררה רושה. מגוחך.

פררו רושה זה השוקולד היחיד בו גיליתי לפני שנים חצי תולעת, מאז לא מסוגל להסתכל עליו, יותר מכך גם קודם הוא היה סוג של חיקוי עלוב למדי לטעמי לבאצ'י האגדי מפרוג'יה, בתוספת מיתוג נכון ומאוד מושקע שהצליח להפוך אותו לממתק האולטימטיבי. ולא יודע אם יש כאן איזו אנאלוגיה לאלפא סטלביו או אוטו איטלקי בכלל, שיחליט הקורא.

פורסם

סמירו, you mad bro? :)

Sent from my MI 5 using Tapatalk

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
אני מניח שמה שכספר ניסה לרשום זה שמי שרוכש מכוניות כאלו יכול להוציא עוד חמישים אלף ש"ח בלי שיתעורר קושי כלשהו בחשבון הבנק שלו, זה די נכון.

מה שלא נכון זו ההנחה שהאיש לא מודע/לא אכפת לו מההוצאה. כי היכולת קיימת אבל לצידה ישנו רצון למקסם את התועלת מהכסף או לקבל תמורה כלשהי בעבורו (יוקרה, אבזור נוסף, מנוע חזק - משהו שיצדיק בעיני הרוכש את ההוצאה).

אגב סיפור קטן להמחשת העניין - אחד מעשירי ירושלים (מיליונר כבד בדולרים) שלח בנוכחותי את מנהל החשבונות שלו שיצא אל אחד הלקוחות כדי לגבות חוב זניח של 200 ש"ח, כשהעירו לו שרק זמן העבודה של העובד יעלה לו יותר האיש לא מצמץ ואמר "אתם צודקים, אבל גביית חובות זה דבר עקרוני...".

חכם המיליונר הזה הלא ממצמץ שלך עם הקלישאות, גם לי יש אחת, דווקא מקרוב, מאבא שלי עליו השלום שהיה מרים כל אגורה שהיה מזהה על הדרך ואומר מי שלא אוסף את הגרוש לא שווה את הלירה, לא יודע אם יש לו זכות יוצרים על הענין, גם לא בטוח בזו שיש למיליונר הלא ממצמץ שלך, קלישאות אמרנו כבר. לגוף הענין מדובר להערכתי בסיפור אינדיבידואלי לגמרי, יש עשירים כבדים שכל שקל אצלם הוא הגרוש האחרון שלהם לתפיסתם, ישנם כאלו שמפזרים בלי חשבון, יש גם פחות עשירים עם חלוקה דומה, ליכולת האובייקטיבית ודאי יש גם מה להגיד בענין, אבל כדאי לדעת שהשאלה אם חמישים אלף שקלים בקניה שווים כמו מאתיים אלף שמפסידים ביום המכירה, מה שנפוץ יותר כשמדובר במכוניות יוקרה, לרוב לא מטרידה את הקונה המאושר אחרת לא היה נוגע באוטו. ומכאן שהאמירה הזו שמי שלא מענין אותו חמישים לפה או לכאן, מלכתחילה לא יכול היה להיות מיליונר, אף היא קלישאה חבוטה, אבל בניגוד לשתי הראשונות, היא גם חסרת שחר.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

ברור שאף אחד לא אוהב לזרוק 50K סתם ללא תמורה (גם עשירי תבל), הכוונה היא שאם אדם אמיד שמחפש SUV פרימיום בגזרת המחיר הזו והסלביו "יעשה לו את זה" ויתן לו לדעתו את הערך המוסף שהוא מחפש, אז פער של כמה עשרות אלפי שקלים (סתם זרקתי 50K בשביל ההגזמה, באותה המידה זה יכול להיות פער של 20K) לא יהווה מכשול לרכישה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...