Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

תקציב למיטת הורים - עד 6000 ש"ח כולל מזרן. חשוב שלא תהיה גדולה מדי ומסורבלת וללא ארגז מצעים.

תקציב למיטת ילד - עד 3000 ש"ח כולל מזרן.

הכי חשוב שיהיה נוח, למרות שידוע לי שנוחות זה עניין סובייקטיבי.

הלכנו למספר חנויות ויצאנו מבולבלים. אחד מלכלך על השני וטוען שהוא מביא סחורה גרועה.

מה אתם ממליצים?

אזור אשדוד-אשקלון אבל אפשרי גם להגיע למודיעין ולמרכז.

פורסם

אני רכשתי הכל מאיקאה.. כן.. גם מזרן :shock:

לאחר שבדקתי בהרבה אתרי reviews רציניים של מזרנים התברר שהמזרנים שלהם לא רעים בכלל. הלכתי, בדקתי, אכן היה נוח.

רכשתי מזרן 200X140 קפיצי כיס HAMARVIK שעלה לי למיטב זכרוני כ1300 שקלים, ניתן להחזירו עד 14 יום אם לא נוח. וכבונוס הוא מגיע מגולגל בתוך ואקום וממש נוח לקחת לבד.

בנוסף תמיד אפשר לרכוש בעתיד רפידת מזרן לאקסטרה נוחות.

מיטה גם כן רכשתי באיקאה: http://www.ikea.co.il/catalogue/Beds_first/Beds/49002427

795 שקלים, לטעמי מיטה מעולה ועונה בדיוק על הדרישות שלך, אפשר להתגמש עוד טיפה ולרכוש מיטה יקרה יותר לדוגמה:

http://www.ikea.co.il/catalogue/Beds_first/Beds/69002266.

לגבי מיטת ילד לא ציינת מה גילו של הקטן ומה הצורך. גם לילדים יש מיטות מעולות באיקאה, ויש כמובן את המיטות ה"רגילות" לילדים שמפורסמות תמיד בגרופון ושות' סביב 2000 ש"ח כולל 2 מזרנים, משהו כזה:

http://www.gbr.co.il/%D7%9E%D7%99%D7%98%D7%95%D7%AA_%D7%99%D7%9C%D7%93%D7%99%D7%9D_%D7%91%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2/?gclid=CjwKEAjwjPXIBRDhwICRg-DbgHISJADP6QXpu81qDl2PjB_zQo3zegFC9-I5Y-70yudG_3FhnnHUaxoC4Yjw_wcB

פורסם

לפני שנתיים קניתי מיטה באיקאה 160x200, ומזרן בחנות מפעל כלשהי בב"ש. לאחר שנה, נוצר שקע במזרן והחנות לא לקחה אחריות. התברר שחנות היא משווקת לחברת מזרנים. חברת מזרנים טענה שלא הייתי צריך לקבל אחריות והייתה מוכנה למכור מזרנים אחרים בחצי מחיר.

מסקנה: לקחת תעודת אחריות רשמית, ולא להסתמך על קבלה.

דבר נוסף, המזרן בגודל 190x160. כלומר 10 ס"מ פחות באורך. החוסר לא מורגש, אבל בהחלט בפעם הבאה אקנה מיטה שמתאימה למזרן. (כלומר אם אקנה מיטה מאיקאה, גם המזרן מאיקאה)

פורסם

אני רכשתי לפני כשנה מזרן זוגי מחנות המפעל של מזרני מנהטן במושב בצרון, זה אמור להיות לא כל כך רחוק ממך ובינתיים אני מאוד מרוצה וגם יצא זול יותר ממה שתכננתי להשקיע. יש כמובן המון מיטות לקבלת תחושה בחנות

פורסם

גם אני רכשתי במפעל של מזרני מנהטן בביצרון לפני כשנתיים.

אשתי מאוד מרוצה, אני פחות כי כנראה שהייתי צריך דרגת קשיחות גבוהה יותר. הם מאפשרים החזרה תוך שלושים יום אבל לקח לי כמה חודשים להבין שהמזרן לא הכי נוח לי. אין שום תלונות על איכות המזרן וגם השירות טרום ובמהלך המכירה היו מצויינים.

מכיוון שזה מפעל אז תוכל לבחור כל מידה ושכבה שתרצה (העלות בהתאם כמובן). את ההובלה מהם עשיתי על גגון כדי לחסוך את עלות המשלוח. המזרן כמובן מגיע עטוף בניילון. הם עזרו להעמיס ולקשור (אפילו נתנו רצועה חזקה לקשירה כי לא מצא חן בעיניהם החבל שהבאתי).

פורסם
תודה רבה לכולם!

האם מזרני מנהטן מוכרים גם מיטות?.

בנוגע לילד הוא בן שנתיים וחצי.

לפי עמוד הפייסבוק שלהם כן, אני רכשתי רק מזרון

פורסם

אזור אשקלון יש לך את החנות מפעל של פולירון בקיבוץ זיקים, קניתי משם מזרון +מיטה כבר שנה ובינתיים מרוצים מאוד.

פורסם

קנינו מיטה ומזרון להורים ומזרונים לילדים במזרני מנהטן בביצרון. המיטות של הילדים מאיקאה.

השירות בקניה ואחרי הקנייה היה טוב מאוד.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

קפוץ למזרני קיסריה באיזור תעשיה של קריית גת.

רכשתי מהם שני מזרונים במחיר נמוך יותר ממה שמציעים בחנויות עצמן.

בקריית גת זה חנות המפעל, על הדרך תוכל גם להתרשם מרהיטים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...